Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım bilemedim, keşge kan verseydin yaBne pek bisey anlamadim
Ya bugün misafirim var bir yere çakıyorum ancak akşam adogru acilde verim öyle anlariz1valla canım bilemedim, keşge kan verseydin ya
aynen canım kan testi yap, bugün olmassada diger gün yapYa bugün misafirim var bir yere çakıyorum ancak akşam adogru acilde verim öyle anlariz1
Öyle yapicam insallahaynen canım kan testi yap, bugün olmassada diger gün yap
Hayırlısı olsun canım, içini ferah tutÖyle yapicam insallah
Merhaba ben cok arastırdım yumurtlatma ilacı verip belli bir gün sonra çatlatma iğnesi veriyorlarmış eczaneden alıp kendin vurup bekliyormussun .. ama benden de 2500 tl istediker bu cok gereksi bir para zaten muayene ücreti veriliyor siz sordunuzmu bir açıkşama yaptılar mı ?Bende femera kullandım sonrada yumurtam birtane 20mm oluştu çatlatma iğnesi kullandım senin gibi, ben özelde oldum 2500 TL işlem ücreti tuttu ilaçlarda 160 TL civarı tuttu
Özel hastane olduğu için canım ücretliMerhaba ben cok arastırdım yumurtlatma ilacı verip belli bir gün sonra çatlatma iğnesi veriyorlarmış eczaneden alıp kendin vurup bekliyormussun .. ama benden de 2500 tl istediker bu cok gereksi bir para zaten muayene ücreti veriliyor siz sordunuzmu bir açıkşama yaptılar mı ?
Canım ben adet oldum kan vermeye gerek kalmadı inşallah seninki tutmuştur bende pes artık bir süre dinlenmeye gecicem belki Allahım kendi katından gönderir bana bebisimjHayırlısı olsun canım, içini ferah tut
canım benimde dünden belli kahverengi lekelenmem oldu, adet oluyorum galiba, bende test yapmicam daha, nasip degilmiş cok üzüldüm bende, bende ara vericem doktora felan daha gitmemCanım ben adet oldum kan vermeye gerek kalmadı inşallah seninki tutmuştur bende pes artık bir süre dinlenmeye gecicem belki Allahım kendi katından gönderir bana bebisimj
Aynn canım ya ben senden çok umutluyum aslında göğüs hassasiyetine dolayı işte ne bilim herkesin bünyesi ne tepki verivek farklı işte hakkımızda hayirlisicanım benimde dünden belli kahverengi lekelenmem oldu, adet oluyorum galiba, bende test yapmicam daha, nasip degilmiş cok üzüldüm bende, bende ara vericem doktora felan daha gitmem
bende umutluydum vallaha ne yalan söylim ama demekki nasip degilmiş, hayırlısı olsun nasip dahaAynn canım ya ben senden çok umutluyum aslında göğüs hassasiyetine dolayı işte ne bilim herkesin bünyesi ne tepki verivek farklı işte hakkımızda hayirlisi
Aynn canım belki Rabbım bize mucize izi kendi gönderir hiç bir tedaviye gerek kalmadanbende umutluydum vallaha ne yalan söylim ama demekki nasip degilmiş, hayırlısı olsun nasip daha
inşallah 4 senedir cabalıyoruz ama olmadı doktoru deniyelim dedik bukez oda olmadı, nasip kısmet daha herşeyin vakti zamanı var.Aynn canım belki Rabbım bize mucize izi kendi gönderir hiç bir tedaviye gerek kalmadan
Amin canım ama lütfen takipte kalalım belki bir bakmışsın Kendiligimizdrn hamile kalmışız en azından birbirimize haber ederiz mulugumuzu beraber paylasirizinşallah 4 senedir cabalıyoruz ama olmadı doktoru deniyelim dedik bukez oda olmadı, nasip kısmet daha herşeyin vakti zamanı var.