Aşılama Şubat ayı asilama yapacak olanlar haberleselim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
IMG_20220215_103752.webp

Bende femera kullandım sonrada yumurtam birtane 20mm oluştu çatlatma iğnesi kullandım senin gibi, ben özelde oldum 2500 TL işlem ücreti tuttu ilaçlarda 160 TL civarı tuttu
Merhaba ben cok arastırdım yumurtlatma ilacı verip belli bir gün sonra çatlatma iğnesi veriyorlarmış eczaneden alıp kendin vurup bekliyormussun .. ama benden de 2500 tl istediker bu cok gereksi bir para zaten muayene ücreti veriliyor siz sordunuzmu bir açıkşama yaptılar mı ?

Merhaba arkadaşlar. Bu iletiyi yazarken benimle aynı duyguları paylaşan her ay umutla bekleyen mücadeleci ve sabırlı bir çok insanın olduğunu görmek beni çok duygulandırdı 😔 2 kere ovitrelle ve klomen tedavisinden sonra ne yazikki bende olumlu sonuç alamayanlardanim. Dün aşılama tedavim başladı . Bugün ikinci ignemi oldum. Okadar heyecanlı ve okadar stresliyim ki beni en iyi sizler anlarsınız.. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Çok ağır bir sinavmis. İlk aşılama tedavim olacak bu ay..

Merhaba ben cok arastırdım yumurtlatma ilacı verip belli bir gün sonra çatlatma iğnesi veriyorlarmış eczaneden alıp kendin vurup bekliyormussun .. ama benden de 2500 tl istediker bu cok gereksi bir para zaten muayene ücreti veriliyor siz sordunuzmu bir açıkşama yaptılar mı ?
Özel hastane olduğu için canım ücretli

Canım ben adet oldum kan vermeye gerek kalmadı inşallah seninki tutmuştur bende pes artık bir süre dinlenmeye gecicem belki Allahım kendi katından gönderir bana bebisimj
canım benimde dünden belli kahverengi lekelenmem oldu, adet oluyorum galiba, bende test yapmicam daha, nasip degilmiş cok üzüldüm bende, bende ara vericem doktora felan daha gitmem

canım benimde dünden belli kahverengi lekelenmem oldu, adet oluyorum galiba, bende test yapmicam daha, nasip degilmiş cok üzüldüm bende, bende ara vericem doktora felan daha gitmem
Aynn canım ya ben senden çok umutluyum aslında göğüs hassasiyetine dolayı işte ne bilim herkesin bünyesi ne tepki verivek farklı işte hakkımızda hayirlisi

Aynn canım ya ben senden çok umutluyum aslında göğüs hassasiyetine dolayı işte ne bilim herkesin bünyesi ne tepki verivek farklı işte hakkımızda hayirlisi
bende umutluydum vallaha ne yalan söylim ama demekki nasip degilmiş, hayırlısı olsun nasip daha

inşallah 4 senedir cabalıyoruz ama olmadı doktoru deniyelim dedik bukez oda olmadı, nasip kısmet daha herşeyin vakti zamanı var.
Amin canım ama lütfen takipte kalalım belki bir bakmışsın Kendiligimizdrn hamile kalmışız en azından birbirimize haber ederiz mulugumuzu beraber paylasiriz

Amin canım ama lütfen takipte kalalım belki bir bakmışsın Kendiligimizdrn hamile kalmışız en azından birbirimize haber ederiz mulugumuzu beraber paylasiriz
aynen canım, valla daha oluruna bırakıcam olursa haber ederim sende haber edersin inşallah, rabbim hakkımızda hayırlı olanını nasip etsin 🥰

Back
X