Aşılama Şubat ayı asilama yapacak olanlar haberleselim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hmm baya olmuş canım sizde ne sorun vardı canım ayıp olmazsa... Bizde 4 yıl tedavi olduk olmadı eşim varikoselden ameliyat oldu bende pko var rahim filmi falan çektim temiz çıktı 4 yıldan sonra kızıma hamile kaldım kziim iki yaşındayken yine tedaviyle okuma hamile kaldım oğlum 4 aylikti düştü şimdide yine tadvi oluyorum ınslalah emeklerimiz boşa gitmez canım çok zor bir süreç bu
Bir kızım var Ağustos da 7 yaşına girecek, evlendikten üç ay sonra oldu hemen hiç sorun yoktu, ne bende nede eşimde, 4 senedir de istiyoruz ama olmadı pko dedi doktor bütün tahlillerim temiz, rahim filmi çekildim bende 3 ay önce sonra bı düşük yapdım şimdide hocam zaman kaybetmeden aşılama yapalım dedi ilk denemem bakalım inşallah tutarda

Hmm bende 01.02.2022 yaptım benimde bugün beşinci günüm ben salı günü yaptım inşallah hakkımızda hayırlısı canım

Hmm bende 01.02.2022 yaptım benimde bugün beşinci günüm ben salı günü yaptım inşallah hakkımızda hayırlısı canım
amin canım, senin durumun nasıl, benim bel ağrım git gide şiddetleniyor, gerçi ben aşılama olmadan 2 gün öncesinden başladı bel ağrım galiba verdiği o ilaçtan diye düşüniyorum.

amin canım, senin durumun nasıl, benim bel ağrım git gide şiddetleniyor, gerçi ben aşılama olmadan 2 gün öncesinden başladı bel ağrım galiba verdiği o ilaçtan diye düşüniyorum.
Ewet canım ya benimde çok sideetlendi yatamıyorum da kziim kızamık oldu ya benim hiç şansım yok biliyornusun kimseye gitmiyor hep beni istiyor çok miz miz oldu ya boşver takmıyorum walla olursa olur olmazsa olmaz Allahım nasıl isterse öyle olur

Canım benim bugün hastaneye yatisim yapıldı sidettli kasık ağrısı için yumurtaları çok büyümüş beta 9.97 çık tı bir dah a aldılar benden Kan bakicaaz inşallah yukselir

Canım benim bugün hastaneye yatisim yapıldı sidettli kasık ağrısı için yumurtaları çok büyümüş beta 9.97 çık tı bir dah a aldılar benden Kan bakicaaz inşallah yukselir
Çok geçmiş olsun canım, şuanda varsada belli olurmuki, iğnenin etkisinden dir değerin artması daha yeni 6. Ci günün ya canım 10 günden sonra iğnenin etkisi geçer öyle bakdir tekrardan

Valla benimde kaşıklar arıyor ama belim daha maf etmiş beni, dünden bellider göğüslerim ağrıyor bakalım daha beklemedeyiz

Valla benimde kaşıklar arıyor ama belim daha maf etmiş beni, dünden bellider göğüslerim ağrıyor bakalım daha beklemedeyiz
Walla işte şuan hastaneyedeyim yumurtaliklarim çok şişmiş çatlatma ignesinin 8.gunu eğer birazdan kan çıkarsa hersey belli olur canim

Walla işte şuan hastaneyedeyim yumurtaliklarim çok şişmiş çatlatma ignesinin 8.gunu eğer birazdan kan çıkarsa hersey belli olur canim
Gecmis olsun 😐kullandığınız ilaç mi büyütmüş çatlatma iğnesi mi çok ilginç ya

Back
X