Aşılama Şubat ayı asilama yapacak olanlar haberleselim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
net olarak tam aşılamanın 15. günü test dogru cıkar demi, netten hep öyle diyorlardı. Gerçi kokuyorum yapmam galiba hic test felan

Aramızda bir gün arnis canım ama benim hiç belirttim kalmadı diyebilirim bel ağrım kesildi kasık ağrım da serumlardan sonra kesildi nasıl olucak acaba merak ediyorum

Aramızda bir gün arnis canım ama benim hiç belirttim kalmadı diyebilirim bel ağrım kesildi kasık ağrım da serumlardan sonra kesildi nasıl olucak acaba merak ediyorum
benimde belimin agrısı hafifledi ama agrı yok diye gebelikte olmicak diye bsy yok, nasip inşallah positiv cıkarız ikimizde =)

ALLAHIM Hepimizin Gönlüne Göre Versin ....
Kızlar ben Fostimon ignesi Kullanıyorum ilk 4 gün 75 kullandım sonra yumurtalar aynı anda hareketlendi diye 37.5 e düşürdü Dozu 2 günde bi kontrole gidiyorum yumurtalar fazla olduğu için aynı anda buyumeleri risk olabilir dedi doktor nasil olacak bilmiyorum sizce endişe edilecek bi durum var mı? Bilgisi olan cevap versin lütfen kafam çok karışık:(

ALLAHIM Hepimizin Gönlüne Göre Versin ....
Kızlar ben Fostimon ignesi Kullanıyorum ilk 4 gün 75 kullandım sonra yumurtalar aynı anda hareketlendi diye 37.5 e düşürdü Dozu 2 günde bi kontrole gidiyorum yumurtalar fazla olduğu için aynı anda buyumeleri risk olabilir dedi doktor nasil olacak bilmiyorum sizce endişe edilecek bi durum var mı? Bilgisi olan cevap versin lütfen kafam çok karışık:KK43:
Amin canım, valla benim bilgim yok bu konuda, sade femara kullandığım için yardımcı olamicam, ama iki günde bir doktora gidiyormuş sun zaten, bence hiç stres yapma, kontrollerinde ihmal etme, bsy olmaz inşallah canım 🤗

Kizlar ben 7 yıllık evliyim Antep te oturuyorum 4 yıldan sonra kizim oldu tedaviyle kızım 2 yaşındayken oğluma hamile kaldım 4 aylıkken düştü şimdi tekrar tedavi oluyorum asilama yapicam yumurta takibi yaptım bugün ocak 30 akşam 10da ovitrelle iğne i plucam i sallah hayırlara vesile olur gelin beraber tecrubelerinzi paylasalim🥰🥰🥰
Hayırlısıyla pozitifle sonuçlanır inşallah 🙏🏻 Bende Gaziantep’te ikamet ediyorum ilk aşılamam negatif ile sonuçlandı. 2. Aşılama düşünüyoruz siz aşılamanızı nerede ve hangi doktor da yaptırdınız ?

Hayırlısıyla pozitifle sonuçlanır inşallah 🙏🏻 Bende Gaziantep’te ikamet ediyorum ilk aşılamam negatif ile sonuçlandı. 2. Aşılama düşünüyoruz siz aşılamanızı nerede ve hangi doktor da yaptırdınız ?
Gaziantep üniversite hastanesinde canım ama negatif canım benimki kısmet inşallah seninki tutar

Amin inşallah canim wall bende merak ediyorun

Walla ben kan verdim değerim düşmüş bebis yok canım hakkımızda hayirlisi
umudunu ne diye yetiriyorsun, daha cok erken, aşılamanın daha 8. günü hemen nerden belli olucak sana demiştim o degerin cıkması ilaçlardan ıgneden, kendini üzme tutmuştur inşallah birhafta sonra tam 15. gün test yap ozaman daha kesinleşmiş olur. Umudunu yetirme allah olur derse olur 🌺

Amin inşallah canim wall bende merak ediyorun

Walla ben kan verdim değerim düşmüş bebis yok canım hakkımızda hayirlisi
benimde dün çok şiddetli kasık agrılarım vardı, senin gibi bi an hastaneye gitmeyi bile düşündüm, sabah kalkdım hamdolsun azalmıştı yoksam doktoru aricaktım ama ara ara kasıklarım ağrıyor yine , 1 hafta bitti kaldı 1 hafta inşallah seninde benimde tutmuştur, rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallah...

Merhaba bizde bu ay aşılama olacağız ignelere dun basladim meriofert 150 kullanıyorum pazar kontrole gitcem asilama zor mu aci hissettiniz mi
insallah isteyen herkes tez zamanda kavusur evlatlarina sağlıkla

Kizlar selam bugun adetimin 2.gunu doktorumu aradim asilama için gelmek istiyoruz diye sekreteri şey dedi e2 ve progestron hormonlarının bakitmaniz lazım dedi. Sizden de istenmiş miydi? Ben 1 sene önce bakitmistim yeni olcak dediler

Back
X