Aşılama şubat ayı aşılamaya başlayanlar..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

She-

D🌼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
4.036
2.713
133
bu ay aşılamaya başlayanlar varmı kızlar?

Kızlar kaç senelik evlisiniz sorun ne hadi muhabbet edelim bizim derdimizden bir biz anlariz

Kızlar kaç senelik evlisiniz sorun ne hadi muhabbet edelim bizim derdimizden bir biz anlariz
15 aylık evliyim eşinde harekette sıkıntı var o yüzden aşılamam oldu 2. Günündeyim kasıklarımda ara ara batmalar var onun dışında iyiyim şükür Allah hepimizin yüzünü güldürsün InşAllah :anneadayı:

15 aylık evliyim eşinde harekette sıkıntı var o yüzden aşılamam oldu 2. Günündeyim kasıklarımda ara ara batmalar var onun dışında iyiyim şükür Allah hepimizin yüzünü güldürsün InşAllah :anneadayı:
Amin inşallah hayırlısıyla mutlu haberi alırsın inşallah canm

Bende 2,5 senelik evliyim. 30 yaşımdayım. Morfoloji sorunu var bizdede

selam kızlar
bende 7 şubatta aşılama oldu sonuç 20 şubatta...

ben 6 yıllık evliyim ilk aşılamamız... eşimde sayı ve hareket azlıı var benimde yumurtalar kendi kendine büyümüyor...

selam kızlar
bende 7 şubatta aşılama oldu sonuç 20 şubatta...

ben 6 yıllık evliyim ilk aşılamamız... eşimde sayı ve hareket azlıı var benimde yumurtalar kendi kendine büyümüyor...
Özelde mi oldunuz aşılamayı? Ne kullandiniz

Kızlar bende 4.5 senelik evliyim ilk asilamami yaptıracam nasip olursa adet olmayı bekliyorum ve sanırım stresten adet olamıyorum :(

Bende başladım hap kullanıyorum salı günü kontrole gidicem iğneye başlıcaz inşallah
Rabbim isteyen herkese hayırlısını versın

Ya hayır olamadım bir türlü 4 gün geçti bugün test yaptım ondada bir şey cikmadi
Stres yapıyosan o çok etkiliyo canım şu bir kaç ay sonrası adet vaktim Geldiğin de gelmesinde hamile olayım diye kendimi o kadar sıkardım ki normal vaktinde geliceği halde kendi kendime geciktirirdim

Stres yapıyosan o çok etkiliyo canım şu bir kaç ay sonrası adet vaktim Geldiğin de gelmesinde hamile olayım diye kendimi o kadar sıkardım ki normal vaktinde geliceği halde kendi kendime geciktirirdim
Evet öyle oldu galiba ama dr salı günü içerde kanama başlamış demişti peki şimdiye kadar olmam gerekmezmiydi

Back
X