Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım bana dün yapıldı aşılama beklemedeyim artık 12. Gün kan testi yapıcambu ay aşılamaya başlayanlar varmı kızlar?
Benim aşılamada pazartesi sabah. Hayirlisi artıkMerhaba canım bana dün yapıldı aşılama beklemedeyim artık 12. Gün kan testi yapıcam
15 aylık evliyim eşinde harekette sıkıntı var o yüzden aşılamam oldu 2. Günündeyim kasıklarımda ara ara batmalar var onun dışında iyiyim şükür Allah hepimizin yüzünü güldürsün InşAllahKızlar kaç senelik evlisiniz sorun ne hadi muhabbet edelim bizim derdimizden bir biz anlariz
Amin inşallah hayırlısıyla mutlu haberi alırsın inşallah canm15 aylık evliyim eşinde harekette sıkıntı var o yüzden aşılamam oldu 2. Günündeyim kasıklarımda ara ara batmalar var onun dışında iyiyim şükür Allah hepimizin yüzünü güldürsün InşAllah![]()
Özelde mi oldunuz aşılamayı? Ne kullandinizselam kızlar
bende 7 şubatta aşılama oldu sonuç 20 şubatta...
ben 6 yıllık evliyim ilk aşılamamız... eşimde sayı ve hareket azlıı var benimde yumurtalar kendi kendine büyümüyor...
Adet oldun mu canımKızlar bende 4.5 senelik evliyim ilk asilamami yaptıracam nasip olursa adet olmayı bekliyorum ve sanırım stresten adet olamıyorum![]()
Amin canım InşAllahBende başladım hap kullanıyorum salı günü kontrole gidicem iğneye başlıcaz inşallah
Rabbim isteyen herkese hayırlısını versın
Ya hayır olamadım bir türlü 4 gün geçti bugün test yaptım ondada bir şey cikmadiAdet oldun mu canım
Stres yapıyosan o çok etkiliyo canım şu bir kaç ay sonrası adet vaktim Geldiğin de gelmesinde hamile olayım diye kendimi o kadar sıkardım ki normal vaktinde geliceği halde kendi kendime geciktirirdimYa hayır olamadım bir türlü 4 gün geçti bugün test yaptım ondada bir şey cikmadi
Evet öyle oldu galiba ama dr salı günü içerde kanama başlamış demişti peki şimdiye kadar olmam gerekmezmiydiStres yapıyosan o çok etkiliyo canım şu bir kaç ay sonrası adet vaktim Geldiğin de gelmesinde hamile olayım diye kendimi o kadar sıkardım ki normal vaktinde geliceği halde kendi kendime geciktirirdim
Allah Allah olması da lazım ama haklısın idrar testi mı yaptın. Kan testi yaptıran mı acaba canımEvet öyle oldu galiba ama dr salı günü içerde kanama başlamış demişti peki şimdiye kadar olmam gerekmezmiydi
Çarşambaya kadar olmazsam kan testi yapayım diyorumAllah Allah olması da lazım ama haklısın idrar testi mı yaptın. Kan testi yaptıran mı acaba canım
En hayırlısından tatlı ballısından biZede nasip etsin RabbimAmin canım InşAllahmaşallah profil fotoğrafında ki kıza bayıldım ya
![]()