Aşılama şubat ayı aşılamaya başlayanlar..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
En hayırlısından tatlı ballısından biZede nasip etsin Rabbim :KK15:
Sonucunuzu yazın inşallah hayırlı haber verirsiniz :KK36:
Ağzından bal damlıyo canım eşimin ileri hareketi düşük doktorum ümitlerle dedi ama sonuçta bu yumurtayı döllemesi için sadece 1 tane sperm yeterli Allahtan ümit kesilmez diyip moral veriyorum kendime:anneadayı::KK200::anne::emir_bebek::halay:

Ki neler neler okudum bu klüpte kadının sol yumurtalığı tıkalı eşinin spermi 0 böyle olduğu halde hamile kalmış. Bize neden nasip olmasın ki değil mi:dua:

Tabiki lazım olan bir yumurta bir sperm
Rabbim den Ümit asla kesilmez
Ben ni sene önce tüp bebek yaptırdım
Bende yumurta rezervim az amh hormonum
Şimdi aşılama denicez bakalım
Eşim de bişey Yok benm
Benm gibi olan varmıdır bilmem önce tüp bebek sonra aşılama :KK16:

Tabiki lazım olan bir yumurta bir sperm
Rabbim den Ümit asla kesilmez
Ben ni sene önce tüp bebek yaptırdım
Bende yumurta rezervim az amh hormonum
Şimdi aşılama denicez bakalım
Eşim de bişey Yok benm
Benm gibi olan varmıdır bilmem önce tüp bebek sonra aşılama :KK16:
Seninle aynı durumda olan var mı bu konu da bilgi sahibi değilim canım ama InşAllah tedavin olumlu geçer bebişine kavuşursun:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200: aha bu kadar çocuğun olsun InşAllah :dua::halay:

Gözümü korkuttun o kadar da çok ya :halay:
İnşallah sende kavuşursun hayırlısı ile haber verirsin

Gözümü korkuttun o kadar da çok ya :halay:
İnşallah sende kavuşursun hayırlısı ile haber verirsin
Amin canım . Ben 15 aylık evliyim düğünümüzden sonra ilk 6 ay ağrı da yaşadık tayinimiz oraya çıktı. Ağrı da türkiyede doğum sıralamasında 1. Sırada. 6 ayın sonunda da siirte çıktı tayinimiz siirte taşındık burası da doğum sıralamasında 3. Sırada kayinvalidemde güldürüyo oraların ekmeğini suyunu yiyip içtin çok çocuk doğurmam lazım diyo :KK54:nerde yasiyosun bilmiyorum ama ciddi anlamda burda o kadar fazla ki doğum oranı kafanı nereye cevirirsen hamile dolu. Hatta eşim güldürüyo sokakta yürürken bi tek ben hamile değilim içlerinde diye:sus:.:KK57:

Ben beş senelik evliyim canm
Geçen yıl tüp bebek yaptırdık
Şimdi aşılama denicez bakalım yarın yumurta takibine gidicem yumoşum olmuşmu :110:

Kızlar ya ben hala adet olmadım ayin 7sindr olmam gerekiyordu çarşamba günü kan vereyim dedim ama içimde içimi yiyo bugün mu yapsam acaba

Amin inşallah hepimiz için
Doktor hormon tahlili falan yaptımız size ?
Benm de gecikti gittim doktor iki günde bir ilişki olsun dedı adet olursan gel dedı kis vardı ama hap vermedi
Adet olunca gittim hormonlarım normal çıktı şimdi aşılama başladık

Amin inşallah hepimiz için
Doktor hormon tahlili falan yaptımız size ?
Benm de gecikti gittim doktor iki günde bir ilişki olsun dedı adet olursan gel dedı kis vardı ama hap vermedi
Adet olunca gittim hormonlarım normal çıktı şimdi aşılama başladık
Bende ayin 6sinda gittim dr. Herhangi bir test istemedi ama o zaman geçmemişti adetim sadece içerde kanama baslamış dedi adetin 5. Günü kullanmam için klomen verdi ama hala olmadimadet :(

Hormonlarınıza bakmadan nasıl ezbere iş yapabiliyor o doktor önce tahlil yapması lazm ya belki fsh ınız falan yüksek

Hormonlarınıza bakmadan nasıl ezbere iş yapabiliyor o doktor önce tahlil yapması lazm ya belki fsh ınız falan yüksek
Evet bencede bakmalıydı daha önceki tahlil sonuçlarıyla konuştu biraz oda 1 seneyi geçmişti yani yapali

Siz bence doktorunuzu değiştirin
Tahliller en az 6 ay içinde yapılmış olması lazm ben öyle bılıyorm
Hormonlar her ay değişkenlik gösterebilir çünkü

Bende daha önce baska doktora gittim klomen verdi daha yumurtam buyumeden çatlatma iğnesi vermiş

Doktorumu değiştirdim bende

Kızlar ya ben hala adet olmadım ayin 7sindr olmam gerekiyordu çarşamba günü kan vereyim dedim ama içimde içimi yiyo bugün mu yapsam acaba
Gitme durumun varsa bekleme canım git hemen yaptır kan testini

Siz bence doktorunuzu değiştirin
Tahliller en az 6 ay içinde yapılmış olması lazm ben öyle bılıyorm
Hormonlar her ay değişkenlik gösterebilir çünkü

Bende daha önce baska doktora gittim klomen verdi daha yumurtam buyumeden çatlatma iğnesi vermiş

Doktorumu değiştirdim bende
Doktordan yana çok şanssızim ya kaç yana doktor değiştirdim hep ayni

Bu sabah aşılama oldum bende. Sonuç 14 gün sonra bakalım.

Back
X