- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
İnşallah inşallah aminn:)Hayırlısı olur inşallah 14 gün sonra bize güzel haberleri verirsin inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah inşallah aminn:)Hayırlısı olur inşallah 14 gün sonra bize güzel haberleri verirsin inşallah :)
Nasılsın canım kasık ağrın var mı hayırlı olsun güzel haberlerini alalım InşAllahİnşallah inşallah aminn:)
Benim de durumum bu şekilde umarım aşılamanız rutar bana da umut olursunselam kızlar
bende 7 şubatta aşılama oldu sonuç 20 şubatta...
ben 6 yıllık evliyim ilk aşılamamız... eşimde sayı ve hareket azlıı var benimde yumurtalar kendi kendine büyümüyor...
İnşallah canımBenim de durumum bu şekilde umarım aşılamanız rutar bana da umut olursun
Yok canm.hiç bir sıkıntım yok. Gayet iyiyim.Nasılsın canım kasık ağrın var mı hayırlı olsun güzel haberlerini alalım InşAllah
Hayırlı haber verirsiniz inşallahBu sabah aşılama oldum bende. Sonuç 14 gün sonra bakalım.
İnşallah. Cümlemize nasip olur.Hayırlı haber verirsiniz inşallah![]()
Canım kan testi yaptın mı yada geldi mı adetinBende ayin 6sinda gittim dr. Herhangi bir test istemedi ama o zaman geçmemişti adetim sadece içerde kanama baslamış dedi adetin 5. Günü kullanmam için klomen verdi ama hala olmadimadet![]()
Yumurta takibine kaçıncı gün başlıyorsunuz acsbaBen beş senelik evliyim canm
Geçen yıl tüp bebek yaptırdık
Şimdi aşılama denicez bakalım yarın yumurta takibine gidicem yumoşum olmuşmu![]()
Klomen sadece yumurta büyütmeye mi yarıyor yoksa yumurta sayısını da artırıyor muSiz bence doktorunuzu değiştirin
Tahliller en az 6 ay içinde yapılmış olması lazm ben öyle bılıyorm
Hormonlar her ay değişkenlik gösterebilir çünkü
Bende daha önce baska doktora gittim klomen verdi daha yumurtam buyumeden çatlatma iğnesi vermiş
Doktorumu değiştirdim bende
Klomen bende hiçbir işe yaramadı hatta adetimi geciktirdi doktor daha yumurtam buyumeden çatlatma iğnesi vermısKlomen sadece yumurta büyütmeye mi yarıyor yoksa yumurta sayısını da artırıyor mu
canim ben senin gibiyim negatif tup tup b sonrasi asilama deniyirum sen nerde yaptiriyorsunGözümü korkuttun o kadar da çok ya
İnşallah sende kavuşursun hayırlısı ile haber verirsin
ozel hastanede yaptiriyorum cabin hangi ildesubÖzel hastanede yaptırıyorum ben sen nerde yaptırıyorsun
Sakarya canm sen.ozel hastanede yaptiriyorum cabin hangi ildesub
hormon tahlili yaptırın bence fsh ınıza falan baksın doktorKızlar bugün hasta oldum![]()
mersindeyim cnm acaba ayni doktoruma gidiyoruz diye dusundum tup tup b sonrasi asilama oluncaSakarya canm sen.
Aşılama oldun mu hap yada iğnemi kullanıyorsunmersindeyim cnm acaba ayni doktoruma gidiyoruz diye dusundum tup tup b sonrasi asilama olunca
igne kullandim canim asasilamanin 9.gunu poztifi silik idrar testim var ama emin olamiyorum gidip kan veremyeAşılama oldun mu hap yada iğnemi kullanıyorsun
Ben cuma günü olucam inşallah
İğne kullanmama gerek kalmadı çok mutluyum