Aşılama şubat ayı aşılamaya başlayanlar..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar
bende 7 şubatta aşılama oldu sonuç 20 şubatta...

ben 6 yıllık evliyim ilk aşılamamız... eşimde sayı ve hareket azlıı var benimde yumurtalar kendi kendine büyümüyor...
Benim de durumum bu şekilde umarım aşılamanız rutar bana da umut olursun

Bende ayin 6sinda gittim dr. Herhangi bir test istemedi ama o zaman geçmemişti adetim sadece içerde kanama baslamış dedi adetin 5. Günü kullanmam için klomen verdi ama hala olmadimadet :KK43:
Canım kan testi yaptın mı yada geldi mı adetin

Siz bence doktorunuzu değiştirin
Tahliller en az 6 ay içinde yapılmış olması lazm ben öyle bılıyorm
Hormonlar her ay değişkenlik gösterebilir çünkü

Bende daha önce baska doktora gittim klomen verdi daha yumurtam buyumeden çatlatma iğnesi vermiş

Doktorumu değiştirdim bende
Klomen sadece yumurta büyütmeye mi yarıyor yoksa yumurta sayısını da artırıyor mu

Klomen sadece yumurta büyütmeye mi yarıyor yoksa yumurta sayısını da artırıyor mu
Klomen bende hiçbir işe yaramadı hatta adetimi geciktirdi doktor daha yumurtam buyumeden çatlatma iğnesi vermıs

Sonra doktorumu degıstırdim
Adetin 3.gunu başladım hap kullanmaya 6 gun sonra çağırdı bugun gittin 17 mm olmuş yumurtam yarın gene gidicem
Bi hafta da bu kadar büyümüş belkı çörek otu bal tarçın karıştırıp yiyorum onunda faydası olmustur burda formlarda okudum

Ne bulursam yiyorum :kk77:

Özel hastanede yaptırıyorum ben sen nerde yaptırıyorsun

mersindeyim cnm acaba ayni doktoruma gidiyoruz diye dusundum tup tup b sonrasi asilama olunca
Aşılama oldun mu hap yada iğnemi kullanıyorsun
Ben cuma günü olucam inşallah
İğne kullanmama gerek kalmadı çok mutluyum

Aşılama oldun mu hap yada iğnemi kullanıyorsun
Ben cuma günü olucam inşallah
İğne kullanmama gerek kalmadı çok mutluyum
igne kullandim canim asasilamanin 9.gunu poztifi silik idrar testim var ama emin olamiyorum gidip kan veremye

Back
X