Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

Bat 3 Şubat

Biz bu ay ilk kez deniyoruz 4 aylık evliyim. Tavsiyeleriniz var mı benim için hanimlar ?
batımız aynı 3 şubat :) canım günü birlik yapın herkes öyle diyo bittikten sonra hemen ayağa kalkma hemen duşa çişe gitme bekle daha çok tavsiye vermek isterdim ama kelin ilacı olsa başına sürer :)

Bat 3 Şubat

Biz bu ay ilk kez deniyoruz 4 aylık evliyim. Tavsiyeleriniz var mı benim için hanimlar ?
Şunu söyleyebilirim canım kesinlikle kendini strese sokma ve ilişkiyi bir görevmiş gibi sadece bebek düşünürek yapma insan çok heyecanlanıyor bebek iatedikten sonra hep kendini dinliyor elinden geldiğince bunu yapmamaya çalış

Teşekkür ederim ikinize de buradaki olumlu enerjiye ve iyi niyete çok inanıyorum. Inşallah hepimiz icin iyi olur

Evet kizlar sizin yumurtlamalar ne zaman oyle belirti yasiyormisunuz ?
Açıkcası 13 ya da 14. Gün olduğunu tahmin ediyorum ovulasyon testi aldım bu ay şehir dışındydım 14. Gün yapabildim o yüzden o gün yaptğmda ikinci çizgi birincisine yakın kırmızıkltaydı fakat ilki kadar net değildi gün be gün çizgi silikleşmeye başladı

O zaman bu aksami degerlendir canim. Zaten yumurta 12 ila 24 sat yasiyor..

Adet sancıları var bat a 5 gün var hiç umudum yok gibi ocak için. Umudum şubata kaldı 17 şubat beni de ekleyebilirsiniz
Benimde bat 20 ocak bendede basladi sancilar simdiden, benimde pek umudum yok bu aydan. Dün sabah erken gebelik testi yaptim malesef negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…