- 2 Ocak 2017
- 3.378
- 20.623
- 308
- Konu Sahibi yediverenim
-
Aaa hadi bakalım inşallah güzel haberi alırsınŞu an hastayım Canm bat 14 şubat şaka gibi
İnşallah CanmAaa hadi bakalım inşallah güzel haberi alırsın
batımız aynı 3 şubat :) canım günü birlik yapın herkes öyle diyo bittikten sonra hemen ayağa kalkma hemen duşa çişe gitme bekle daha çok tavsiye vermek isterdim ama kelin ilacı olsa başına sürer :)Bat 3 Şubat
Biz bu ay ilk kez deniyoruz 4 aylık evliyim. Tavsiyeleriniz var mı benim için hanimlar ?
Şunu söyleyebilirim canım kesinlikle kendini strese sokma ve ilişkiyi bir görevmiş gibi sadece bebek düşünürek yapma insan çok heyecanlanıyor bebek iatedikten sonra hep kendini dinliyor elinden geldiğince bunu yapmamaya çalışBat 3 Şubat
Biz bu ay ilk kez deniyoruz 4 aylık evliyim. Tavsiyeleriniz var mı benim için hanimlar ?
batımız aynı 3 şubat :) canım günü birlik yapın herkes öyle diyo bittikten sonra hemen ayağa kalkma hemen duşa çişe gitme bekle daha çok tavsiye vermek isterdim ama kelin ilacı olsa başına sürer :)
Şunu söyleyebilirim canım kesinlikle kendini strese sokma ve ilişkiyi bir görevmiş gibi sadece bebek düşünürek yapma insan çok heyecanlanıyor bebek iatedikten sonra hep kendini dinliyor elinden geldiğince bunu yapmamaya çalış
Amin canım inşallah burdan mutlaka haberleşelimKizlar inş bu ay güzel haberler alırız. Batlarinizi not aldim ilk sayfada. Hapimize hayirli uğurlu olsun..
Evet kizlar sizin yumurtlamalar ne zaman oyle belirti yasiyormisunuz ?Amin canım inşallah burdan mutlaka haberleşelim
İnşallah kizlarr hepimin gercekten enerjiye ihtiyaci var.Teşekkür ederim ikinize de buradaki olumlu enerjiye ve iyi niyete çok inanıyorum. Inşallah hepimiz icin iyi olur
Açıkcası 13 ya da 14. Gün olduğunu tahmin ediyorum ovulasyon testi aldım bu ay şehir dışındydım 14. Gün yapabildim o yüzden o gün yaptğmda ikinci çizgi birincisine yakın kırmızıkltaydı fakat ilki kadar net değildi gün be gün çizgi silikleşmeye başladıEvet kizlar sizin yumurtlamalar ne zaman oyle belirti yasiyormisunuz ?
Benimde 5 şubat canım inşallah olmamEvet kızlar ocak ayi ne kadar bizi guldurmesede Şubat ayına taşıyoruz umudumuzu. morel bozmak yok. GELİN hep birlikte sayalım batları, belirtileri. İnşallah bu ayda güzel haberler alırız.. @slvlovehmt @loori aklima gelen bunlar hadi kizlar burdan devam edelim........
@venuskelebek, 25 ocakkkk91 , 14 Şubat
@Mertege, 13 şubat
Nowaybabe 27 ocak
nme1005 3 şubat
bir_tutam_dilek 3 şubat
Insallah olmassin. Ekledim canim senide senin yumurtlama oldumu canim ?Benimde 5 şubat canım inşallah olmam
O zaman bu aksami degerlendir canim. Zaten yumurta 12 ila 24 sat yasiyor..Açıkcası 13 ya da 14. Gün olduğunu tahmin ediyorum ovulasyon testi aldım bu ay şehir dışındydım 14. Gün yapabildim o yüzden o gün yaptğmda ikinci çizgi birincisine yakın kırmızıkltaydı fakat ilki kadar net değildi gün be gün çizgi silikleşmeye başladı
Aynen canım çalışmak lazım hastayım bide ama bebiş içinO zaman bu aksami degerlendir canim. Zaten yumurta 12 ila 24 sat yasiyor..
Evet onlar için her sey fedaAynen canım çalışmak lazım hastayım bide ama bebiş için
Gecmis olsun sizede. Ekledim sizide inşallah hamis haberlerini veririz hep birlikte..Benimde bir kimyasal gebelik ile 5. Denemem olacak hayirlisi insallah Bat.3 subat
Benimde bat 20 ocak bendede basladi sancilar simdiden, benimde pek umudum yok bu aydan. Dün sabah erken gebelik testi yaptim malesef negatifAdet sancıları var bat a 5 gün var hiç umudum yok gibi ocak için. Umudum şubata kaldı 17 şubat beni de ekleyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?