- 10 Ağustos 2016
- 504
- 274
- 18
- 29
- Konu Sahibi yediverenim
-
Bende ayni 4 gun kala yapmistim negatifti yarin veya öbür gün bat günüm hayırlısı ama karnim göğüslerim çok şişti heralde adet belirtisi22 ocak bugün yine test yaptım negatif. Ve feci ağrılarım var . Bu ay yavrucandan hiç ümidim yok.
Selam hoşgeldin aramıza canımm. Allah yüzünü güldürsün inşallah senide ekliyorum..Selam kızlar aranıza yeni katıldım. bende bebişim olsun çok istiyorum 2.5yıllık evliyim yaklaşık 5 aydır deniyoruz ama olmadı hayırlısı bat 29 ocak inşallah olur.
Slm canım batlarımız yakın seninle benimde 27 ocakta inşallah bu ay kavuşuruz bebişlerimizeSelam kızlar aranıza yeni katıldım. bende bebişim olsun çok istiyorum 2.5yıllık evliyim yaklaşık 5 aydır deniyoruz ama olmadı hayırlısı bat 29 ocak inşallah olur.
Canım çıkmayabilir geç döllenme olabilir belkide ama en net sonuç kan testi bence bi iki gün daha bekle eğer olmazsan kan testi yaptırKizlar bugun olmam lazim sabah test yaptum cikmadi. Olma olasiligi var mi?en son 19 aralikta oldum. 1 ocakta denememiz oldu. Gec dollenme varsa ne zaman belli olur..
Benimde bugun yada yarin olmam lazim bugun test yaptim yine cikmadi canim hayirlisi olsun diyelim subata kaldikmi yineKizlar bugun olmam lazim sabah test yaptum cikmadi. Olma olasiligi var mi?en son 19 aralikta oldum. 1 ocakta denememiz oldu. Gec dollenme varsa ne zaman belli olur..
Adet olana kadar umudumu yititmiyorum. Hep bi acaba var icim de. Bu arada ayaklarim cok usuyor. Isinmiyor bi turlu. Yarin kan degerime baktircam..Benimde bugun yada yarin olmam lazim bugun test yaptim yine cikmadi canim hayirlisi olsun diyelim subata kaldikmi yine
Ay insAllah oyledir cnm ya hala olmadim agri falan da yok suan ama ayaklarim cok usuyor.. Yarin kanima baktircam. Herseyin hayirlisi..Canım çıkmayabilir geç döllenme olabilir belkide ama en net sonuç kan testi bence bi iki gün daha bekle eğer olmazsan kan testi yaptır
Gec dollenme olsa bile idrar testtinde ne zaman cikar cnm bilgin varmi?Canım çıkmayabilir geç döllenme olabilir belkide ama en net sonuç kan testi bence bi iki gün daha bekle eğer olmazsan kan testi yaptır
Canım bende tam bilmiyorum onu yumurtlama gününü falan hesaplamışmıydınGec dollenme olsa bile idrar testtinde ne zaman cikar cnm bilgin varmi?
Değerlendirdin mi canım peki yumurtlama gününü hayrlısı olsun inşallah hepimizin hakkındabenimde bat 19 ocakti henuz birsey yok ama yumurtlama 7 ocak olmustu muhtemelen 21 ocak adet ginum ve sonraki adetin 19 subat benimde
Ben bugun olmadim heralde yarin kesin olurum belirtilerim var bide 2 defa test yaptim bir 4 gun kala bide bugun. Nedense bu ay çok umut vardı içimde halada var allahim madem zamani var her seyin bari bize sabır ver diye dua ediyorumAdet olana kadar umudumu yititmiyorum. Hep bi acaba var icim de. Bu arada ayaklarim cok usuyor. Isinmiyor bi turlu. Yarin kan degerime baktircam..
Hayırlısı olsun hakkinda canim ekliyorum senide topimize. Yumurtlama gününü nasil kesinlestirdin ovu testiylemi ?benimde bat 19 ocakti henuz birsey yok ama yumurtlama 7 ocak olmustu muhtemelen 21 ocak adet ginum ve sonraki adetin 19 subat benimde
evet canim ovulasyon testi kullandim ben ama 2 yumurtam oldugu icin 3 gun ust uste ikiside ayni koyulukta cikti benimHayırlısı olsun hakkinda canim ekliyorum senide topimize. Yumurtlama gününü nasil kesinlestirdin ovu testiylemi ?
Bende bu sabah yaptim canim test normalde benim bat bugun yada yarin ama olsa çıkardı heralde diyorum kendi kendime takvime göre 5 ocak yumurtlama gunum ben 7 ila 8. Gunu yumurta aki gibi akinto gordum kendimde acaba diyorum ki gec felanmi yumurtladim ??Kizlar bugun olmam lazim sabah test yaptum cikmadi. Olma olasiligi var mi?en son 19 aralikta oldum. 1 ocakta denememiz oldu. Gec dollenme varsa ne zaman belli olur..
evet cnm degerlendirdimDeğerlendirdin mi canım peki yumurtlama gününü hayrlısı olsun inşallah hepimizin hakkında
Hosgeldin arkadasim tabiki eklerim. Senin belirtiler varmi bakiyim simdiden yumurtlama felan oldumu ? :)Merhaba arkadaşlar benimde 30 ocak bat. Benide listenize eklermisiniz
30 0cakEvet kızlar ocak ayi ne kadar bizi guldurmesede Şubat ayına taşıyoruz umudumuzu. morel bozmak yok. GELİN hep birlikte sayalım batları, belirtileri. İnşallah bu ayda güzel haberler alırız.. hadi kizlar burdan devam edelim........@kkk91, 14 Şubat
yediverenim 15 Şubat
@venuskelebek, 25 ocak
@Mertege, 13 şubat
Nowaybabe 27 ocak
@name58 3 şubat
@bir_tutam_dilek 3 şubat
@denizyildizi00 5 şubat
@Ogrtmngelin 3 şubat
@Themarginal 17 Şubat
@Fato1 14 Şubat
@demirkbr 3 şubat
@ozgeakar 29 ocak
Y yagmur_20 19 Şubat
Hayatimmm70 30 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?