Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

Selam kızlar aranıza yeni katıldım. bende bebişim olsun çok istiyorum 2.5yıllık evliyim yaklaşık 5 aydır deniyoruz ama olmadı hayırlısı bat 29 ocak inşallah olur.
Selam hoşgeldin aramıza canımm. Allah yüzünü güldürsün inşallah senide ekliyorum..

Kizlar bugun olmam lazim sabah test yaptum cikmadi. Olma olasiligi var mi?en son 19 aralikta oldum. 1 ocakta denememiz oldu. Gec dollenme varsa ne zaman belli olur..

Kizlar bugun olmam lazim sabah test yaptum cikmadi. Olma olasiligi var mi?en son 19 aralikta oldum. 1 ocakta denememiz oldu. Gec dollenme varsa ne zaman belli olur..
Canım çıkmayabilir geç döllenme olabilir belkide ama en net sonuç kan testi bence bi iki gün daha bekle eğer olmazsan kan testi yaptır

Benimde bugun yada yarin olmam lazim bugun test yaptim yine cikmadi canim hayirlisi olsun diyelim subata kaldikmi yine

Canım çıkmayabilir geç döllenme olabilir belkide ama en net sonuç kan testi bence bi iki gün daha bekle eğer olmazsan kan testi yaptır
Ay insAllah oyledir cnm ya hala olmadim agri falan da yok suan ama ayaklarim cok usuyor.. Yarin kanima baktircam. Herseyin hayirlisi..

benimde bat 19 ocakti henuz birsey yok ama yumurtlama 7 ocak olmustu muhtemelen 21 ocak adet ginum ve sonraki adetin 19 subat benimde

Adet olana kadar umudumu yititmiyorum. Hep bi acaba var icim de. Bu arada ayaklarim cok usuyor. Isinmiyor bi turlu. Yarin kan degerime baktircam..
Ben bugun olmadim heralde yarin kesin olurum belirtilerim var bide 2 defa test yaptim bir 4 gun kala bide bugun. Nedense bu ay çok umut vardı içimde halada var allahim madem zamani var her seyin bari bize sabır ver diye dua ediyorum

Bende bu sabah yaptim canim test normalde benim bat bugun yada yarin ama olsa çıkardı heralde diyorum kendi kendime takvime göre 5 ocak yumurtlama gunum ben 7 ila 8. Gunu yumurta aki gibi akinto gordum kendimde acaba diyorum ki gec felanmi yumurtladim ??

30 0cak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…