- 13 Aralık 2016
- 582
- 168
- 18
- 34
- Konu Sahibi yediverenim
Yok tatlım sağlık ocagında 1 gün sonra cıkıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Çok teşekkürler yarın gidicem inşallah hayırlısıYok tatlım sağlık ocagında 1 gün sonra cıkıyo
Hiç daha önce bu kadar uzun adet olmamazlıgıb olmuşmuydyCanım Çok teşekkürler yarın gidicem inşallah hayırlısı![]()
Acelemiii ediyosun bennn 3 gün kalımı yaptırdım tatlım senın tam zamanın emin ol ve değerin kesin 7000 80000 hatta daha fazla cıkacak ben sana söylimCanım 3-4 ay filan 4 gün geçmişti hastalığım kan tahlili yaptırdım 17 çıkmıştı sınırda demişti doktor bi kaç gün sonra hasta olmuştumO yüzden şimdi herkes acele etme bekle dedi ama artık yetmez mi yarın 11 gün olacak acelemi ediyorum acaba
Canım 3-4 ay filan 4 gün geçmişti hastalığım kan tahlili yaptırdım 17 çıkmıştı sınırda demişti doktor bi kaç gün sonra hasta olmuştumO yüzden şimdi herkes acele etme bekle dedi ama artık yetmez mi yarın 11 gün olacak acelemi ediyorum acaba
Ay kızlar sağolun içimi rahatlattınız ya etrafımdakilrri dinlemeyip sizi dinlicem artık inşallah güzel haberlerle gelirim![]()
İnşallah olmazsın canim sende hamilesindirİnşallah canımdarısı bizlere. Ben de adet olmayı bekliyorum bakalım.
İnşallah olmazsın canim sende hamilesindir![]()
Kan verdim kızlar bu arada ama Çarşamba alıcam sonucu yarın öğleden sonra çıkıyormuş ama yetişemiyorum. Hala hasta olmadım umutlarım artıyor![]()
Aynen günler zor geçiyor sanki geçmiyor hatta ama diyorum ki hamile olayım da sonunda bi kaç gün beklerim hiç sorun değilBöyle de günler zor geçiyor dimi güzel haberlerle döneceksin öyle ümit ediyorum canım.
Canım ağzından bal damlıyor ya kalp atışları deyince ben bi heyecanlandm kalbim çarpmaya başladı Allahım ne güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese versin eğer hamileysem hemen doktora gidicem zatenYa bi idrar testi alıp tekrar baksaydın ya kandan önce :) bakalım koyulaşmış mı :) senınle benım adetima arasında 3 gin var :) bende hamile oldugumu bilmeseydım gecıkelı 14 gün olacaktı :) düşün cok şükür benım kese 1 hafta önce göründü :) sen hamileysen doktora gittiğinde bebişin kalp atışlarında duyarsın :)ozgeakar
Canım ağzından bal damlıyor ya kalp atışları deyince ben bi heyecanlandm kalbim çarpmaya başladı Allahım ne güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese versin eğer hamileysem hemen doktora gidicem zaten
Aynen cıktımı sonuççç ve değer kaççç