Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

Canım 3-4 ay filan 4 gün geçmişti hastalığım kan tahlili yaptırdım 17 çıkmıştı sınırda demişti doktor bi kaç gün sonra hasta olmuştum :110: O yüzden şimdi herkes acele etme bekle dedi ama artık yetmez mi yarın 11 gün olacak acelemi ediyorum acaba

Canım 3-4 ay filan 4 gün geçmişti hastalığım kan tahlili yaptırdım 17 çıkmıştı sınırda demişti doktor bi kaç gün sonra hasta olmuştum :110: O yüzden şimdi herkes acele etme bekle dedi ama artık yetmez mi yarın 11 gün olacak acelemi ediyorum acaba
Acelemiii ediyosun bennn 3 gün kalımı yaptırdım tatlım senın tam zamanın emin ol ve değerin kesin 7000 80000 hatta daha fazla cıkacak ben sana söylim

İdrar testi için 1 hafta ya da 10 gün falan ideal. Kanda daha erken çıkıyor zaten o yüzden yeterli bu süre. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Ay kızlar sağolun içimi rahatlattınız ya etrafımdakilrri dinlemeyip sizi dinlicem artık inşallah güzel haberlerle gelirim :dua:

Kan verdim kızlar bu arada ama Çarşamba alıcam sonucu yarın öğleden sonra çıkıyormuş ama yetişemiyorum. Hala hasta olmadım umutlarım artıyor :KK76::anne:

Ya bi idrar testi alıp tekrar baksaydın ya kandan önce :) bakalım koyulaşmış mı :) senınle benım adetima arasında 3 gin var :) bende hamile oldugumu bilmeseydım gecıkelı 14 gün olacaktı :) düşün cok şükür benım kese 1 hafta önce göründü :) sen hamileysen doktora gittiğinde bebişin kalp atışlarında duyarsın :) ozgeakar ozgeakar

Ya bi idrar testi alıp tekrar baksaydın ya kandan önce :) bakalım koyulaşmış mı :) senınle benım adetima arasında 3 gin var :) bende hamile oldugumu bilmeseydım gecıkelı 14 gün olacaktı :) düşün cok şükür benım kese 1 hafta önce göründü :) sen hamileysen doktora gittiğinde bebişin kalp atışlarında duyarsın :) ozgeakar ozgeakar
Canım ağzından bal damlıyor ya kalp atışları deyince ben bi heyecanlandm kalbim çarpmaya başladı Allahım ne güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese versin eğer hamileysem hemen doktora gidicem zaten

QUOTE="ozgeakar, post: 50420119, member: 591319"]Canım ağzından bal damlıyor ya kalp atışları deyince ben bi heyecanlandm kalbim çarpmaya başladı Allahım ne güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese versin eğer hamileysem hemen doktora gidicem zaten[/QUOTE]

Canım eğer hamile isen kan değerin çok yüksek cıkıcak zaten :) hiç bekleme hemen ertesi gün doktora git onu bari bekletme :)

Back
X