- 17 Mayıs 2014
- 47
- 28
- 38
- Konu Sahibi yediverenim
Canım inşallah olmazsın sende geçti mi günün?Heyecanlı bekleyiş dimiben de ne zaman adet olucam diye bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım inşallah olmazsın sende geçti mi günün?Heyecanlı bekleyiş dimiben de ne zaman adet olucam diye bekliyorum
Kızlar çıktı sonuç hamileyimmmmm
11000 çıktı değerAllah isteyen herkese nasip etsin çook güzel bir duygu. Heyecandan buraya yazmak aklıma gelmedi çok değişik bir duygu
Canım inşallah olmazsın sende geçti mi günün?
Sağol canım ben sonucu görmeden kesin gözüyle bakamıyorum hep bi şüphe kafayı tedim ama çok şükür sen den de iyi haberler bekliyoruz inşallahBenim de geçti canım ama adetim düzenli olmadığından ümitlenemiyorum![]()
Cok sevindimKızlar bu arada bu zamana kadar desteğiniz için çok çok çok teşekkür ederim![]()
Amin canim hep dua ediyorum size deCok sevindimozgeakar allah bizede nasip etsiin caniim
Sağol canım ben sonucu görmeden kesin gözüyle bakamıyorum hep bi şüphe kafayı tedim ama çok şükür sen den de iyi haberler bekliyoruz inşallah
İnşallah canim bekliyorz burası beni çok rahatlatıuor stresimi alıyorduİnsan emin olamıyor tabi kesin olana inanmak istiyorinşallah ben de güzel haberler verebilirim canım.
İnşallah canim bekliyorz burası beni çok rahatlatıuor stresimi alıyordu![]()
Kese suanda görünür tatlımEvet demiştin doktorda yüksek değerler dediCumartesi gidicem canim çalışıyorum vakit yok hem biraz daha büyüsün kese görünür inşallah o zamana
![]()
Sende test yapsana canım belkı çıkar :) kasık agrın felan var mı adet olacakmıssın gini ?İnsan emin olamıyor tabi kesin olana inanmak istiyorinşallah ben de güzel haberler verebilirim canım.
Sende test yapsana canım belkı çıkar :) kasık agrın felan var mı adet olacakmıssın gini ?
Bugun bi test yapsana canımEn çok belim ağrıyor canım. Kasıklarda da oluyor. Benim normalde göğüslerim pek ağrımaz ama kaç gündür ağrı acı var.
aaaa cnm kac gundur aklimdasin napiyorsun nasil gdyr hamilelikBugun bi test yapsana canım
benimde adete 8 gun var ama 10 gundur gogus agrisi cekiyrodum buyudurler ve catlamaya basladilar benimkielrde neden oldu blnyrmEn çok belim ağrıyor canım. Kasıklarda da oluyor. Benim normalde göğüslerim pek ağrımaz ama kaç gündür ağrı acı var.
Canım aynen sende benım aklımdasın :) adet günün yaklaşmadan yazmak istemedim nasıl gitsin tatlım bugun kalp atışlarını duyduk bebeğiöin bakalım darısı hepınızın başına inşallahaaaa cnm kac gundur aklimdasin napiyorsun nasil gdyr hamilelik