Şubat ayı çatlatma iğnesi olanlar.!!??

5. Güne girdim. Bende iğne olalı her zaman ki adet belirtilerim var iğnenin vermiş olduğu bi belirti yok sadece iğneden bi gün önce bir damla akıntım oldu birdaha akıntı da yaşamadım benden de böyle kızlar

5. Güne girdim. Bende iğne olalı her zaman ki adet belirtilerim var iğnenin vermiş olduğu bi belirti yok sadece iğneden bi gün önce bir damla akıntım oldu birdaha akıntı da yaşamadım benden de böyle kızlar
İğneden sonra yumurta çatladı mı diye kontrole gittiniz mi

İnşallah probleminiz ne
Ne kadar süredir deniyosunuz
1,5 yildr deniyoruz polikistik over sendromum var evlendikten sonra öğrendim. Eşimde ise varikosel ama o ameliyat oldu şuan değerleri normal ilk defa denedim çatlatma ignesini bakalım bekliyorum bugün 7. günüm aslinda bugün bitti 8. günüm..

1,5 yildr deniyoruz polikistik over sendromum var evlendikten sonra öğrendim. Eşimde ise varikosel ama o ameliyat oldu şuan değerleri normal ilk defa denedim çatlatma ignesini bakalım bekliyorum bugün 7. günüm aslinda bugün bitti 8. günüm..
İğne günüyle birlikte mi 8. gün pcos engel değil zaten hakkınızda hayırlısı olsun ☺️

Bilmiyordum ayy kalbime İncek ben çok şükür bugün sekiz gün oldu günler ilerliyor dedikçe sanki geriliyorrr... Yani bugün yedinci gün mü 😭
O çok fark etmez biliyorum o 1 gün 1 ay gibi geliyo ama o kadar önemli değil 13-14 . günlerde test yapabilirsiniz çıkar büyük bi ihtimalle

Back
X