- 6 Ocak 2022
- 131
- 31
- 48
- 28
- Konu Sahibi guleysah34
Şubat ayında çatlatma iğnesi olanlar kaçıncı gününuz ve belirtileriniz neler? Benim yedinci günüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bugün oldu 6 sında olcakti gelişme olmayınca dizi yükseltirler şuan 4 tane olmuş iğne yapıldı bugün henüz şuan ağrı var o kdr sizde var mı pekiŞubat ayında çatlatma iğnesi olanlar kaçıncı gününuz ve belirtileriniz neler? Benim yedinci günüm.
Yok bende sadece ilk iki gün oldu şuan hiç bişey yokBenim bugün oldu 6 sında olcakti gelişme olmayınca dizi yükseltirler şuan 4 tane olmuş iğne yapıldı bugün henüz şuan ağrı var o kdr sizde var mı peki
8. günüm düne kadar kasık ağrısı bel ağrısı ve akıntım vardı bugün sadece bel ağrısı akıntı birazda bulantı varŞubat ayında çatlatma iğnesi olanlar kaçıncı gününuz ve belirtileriniz neler? Benim yedinci günüm.
Hayrlisi yaa insaAllan olur8. günüm düne kadar kasık ağrısı bel ağrısı ve akıntım vardı bugün sadece bel ağrısı akıntı birazda bulantı var
İnşallah probleminiz neHayrlisi yaa insaAllan olur
İğneden sonra yumurta çatladı mı diye kontrole gittiniz mi5. Güne girdim. Bende iğne olalı her zaman ki adet belirtilerim var iğnenin vermiş olduğu bi belirti yok sadece iğneden bi gün önce bir damla akıntım oldu birdaha akıntı da yaşamadım benden de böyle kızlar
İğneden sonra yumurta çatladı mı diye kontrole gittiniz mi
1,5 yildr deniyoruz polikistik over sendromum var evlendikten sonra öğrendim. Eşimde ise varikosel ama o ameliyat oldu şuan değerleri normal ilk defa denedim çatlatma ignesini bakalım bekliyorum bugün 7. günüm aslinda bugün bitti 8. günüm..İnşallah probleminiz ne
Ne kadar süredir deniyosunuz
Biz sizinle daha öncede konuşmuştuk pazar günü kullandınız galiba iğneyi Allah'tan ümit kesilmez inşallah hayırlısıyla pozitifi görürsünüzAkışına bıraktım bu ay olmazsa zaten gidicem özele
İğne günüyle birlikte mi 8. gün pcos engel değil zaten hakkınızda hayırlısı olsun1,5 yildr deniyoruz polikistik over sendromum var evlendikten sonra öğrendim. Eşimde ise varikosel ama o ameliyat oldu şuan değerleri normal ilk defa denedim çatlatma ignesini bakalım bekliyorum bugün 7. günüm aslinda bugün bitti 8. günüm..
Amin.. Evet ayın 3 Şubat sabah 9 da oldum iğneyi.İğne günüyle birlikte mi 8. gün pcos engel değil zaten hakkınızda hayırlısı olsun![]()
Bende 1 Şubat'ta oldum test yapmak için iğne gününden bir gün sonra saymaya başlamak lazım diyo çoğu kişiAmin.. Evet ayın 3 Şubat sabah 9 da oldum iğneyi.
Bilmiyordum ayy kalbime İncek ben çok şükür bugün sekiz gün oldu günler ilerliyor dedikçe sanki geriliyorrr... Yani bugün yedinci gün müBende 1 Şubat'ta oldum test yapmak için iğne gününden bir gün sonra saymaya başlamak lazım diyo çoğu kişi
O çok fark etmez biliyorum o 1 gün 1 ay gibi geliyo ama o kadar önemli değil 13-14 . günlerde test yapabilirsiniz çıkar büyük bi ihtimalleBilmiyordum ayy kalbime İncek ben çok şükür bugün sekiz gün oldu günler ilerliyor dedikçe sanki geriliyorrr... Yani bugün yedinci gün mü![]()
Evet konuştuk inşallah hepimiz görelim biran önceBiz sizinle daha öncede konuşmuştuk pazar günü kullandınız galiba iğneyi Allah'tan ümit kesilmez inşallah hayırlısıyla pozitifi görürsünüz
Aynen siz ilk denemenz miO çok fark etmez biliyorum o 1 gün 1 ay gibi geliyo ama o kadar önemli değil 13-14 . günlerde test yapabilirsiniz çıkar büyük bi ihtimalle
Üçüncü ilk kullandığım da doktor günü yanlış hesapladığı için kist oldu ikincide tutmadı ama ben 4 yıldır deniyorum gebe kalmayıAynen siz ilk denemenz mi