- 6 Ocak 2022
- 131
- 31
- 48
- 28
- Konu Sahibi guleysah34
Şubat ayında çatlatma iğnesi olanlar kaçıncı gününuz ve belirtileriniz neler? Benim yedinci günüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen wallaGünler geçmiyoooo kızlaaaar![]()
Rabbim yüzünüzü güldürsünÜçüncü ilk kullandığım da doktor günü yanlış hesapladığı için kist oldu ikincide tutmadı ama ben 4 yıldır deniyorum gebe kalmayı
Aminn canım yani bu gidişinde yumurtalar gelişmişse iğne de verir..Merhaba kizlar bende bu ay klomene başladım . Pazartesi kontrolüm var doktor çatlatma iğnesinden falan bahsetmedi . Sanırım pazartesi netlestirir. İnşallah hepimiz süt kokulu bebislerimizi alırız kucağımıza
Benim daha önce doğal yollardan bir tane bebeğim oldu ama genetik rahatsızlığı nedeniyle kaybettim doğumdan sonra .Aminn canım yani bu gidişinde yumurtalar gelişmişse iğne de verir..
Ve 6 ay sonra tekrar denemeye karar verdik taaki bu zamana kadar baktık olmuyor en sin tedavide karar kıldık . Rabbim bekleyislerimizi hayırla sonlandirsin inşallahBenim daha önce doğal yollardan bir tane bebeğim oldu ama genetik rahatsızlığı nedeniyle kaybettim doğumdan sonra .
Üzüldüm adına nasip herşey Rabbim hayrlisi ile sağlıklı evlatlar nasip etsinBenim daha önce doğal yollardan bir tane bebeğim oldu ama genetik rahatsızlığı nedeniyle kaybettim doğumdan sonra .
AminVe 6 ay sonra tekrar denemeye karar verdik taaki bu zamana kadar baktık olmuyor en sin tedavide karar kıldık . Rabbim bekleyislerimizi hayırla sonlandirsin inşallah![]()
Amin cümlemizi .Üzüldüm adına nasip herşey Rabbim hayrlisi ile sağlıklı evlatlar nasip etsin
Canım ben daha çatlatma vurulmadim ama sanırım 13. Günden sonra yapabilirsin diyorlar . Yaptıran arkadaşlar yardımcı olacaktır .kızlarcım selam ;
bende 3 şubat saat 23:00 da iğne oldum . 4-5 şubat değerlendirdik 6 şubat boş 7 şubat değerlendirdik 8 şubat boş 9 şubatı değerlendirip beklemeye geçtim . Bugün iğne gününü saymazsam 8. gnüm ne zaman test yapmalıyım . benımle aynı gün olan var mı :)
sanırım benımle aynı gn olan bır arkadas var o ne durumda acaba . Şöyle söylim sırf iğnenin etkisinin gecip geçmediğini görmek için test yaptım 6 ve 7 gün . 6 da gözle görülür silik bir çizgi çıktı 7 de resimde gözükmüyor ama ben cıplak gözle görebiliyorum yani bugün de test yapsm kesin geçmiş olur . o yüzden merak ettimCanım ben daha çatlatma vurulmadim ama sanırım 13. Günden sonra yapabilirsin diyorlar . Yaptıran arkadaşlar yardımcı olacaktır .
Anladım canım dayanmak zor kendimden biliyorum ama biraz daha bekle garanti olsun kan ver bence . Bende pazartesi doktora gideceğim bakalım yumurtalar ne durumda acaba . Herşey ayrı bir stres vallahisanırım benımle aynı gn olan bır arkadas var o ne durumda acaba . Şöyle söylim sırf iğnenin etkisinin gecip geçmediğini görmek için test yaptım 6 ve 7 gün . 6 da gözle görülür silik bir çizgi çıktı 7 de resimde gözükmüyor ama ben cıplak gözle görebiliyorum yani bugün de test yapsm kesin geçmiş olur . o yüzden merak ettim
evet bende bu ay ilk defa kullandım . Gecen sene temmuzdan beri deniyoruz troid hastasıydım suanda şükür değerleerim normal ama dr bu ay klomen ve catlama iğnesi verince umutlandım . 3 yumurtam vardı soldakı 21mm sağdakiler 18 mm di umarım biri tutmustur . Sende stres yapma dıyeceğim ama işte elimizde değil maalesefAnladım canım dayanmak zor kendimden biliyorum ama biraz daha bekle garanti olsun kan ver bence . Bende pazartesi doktora gideceğim bakalım yumurtalar ne durumda acaba . Herşey ayrı bir stres vallahi
İnşallah tutumustur canım. Bendede tuhaf bir şekilde hamile kalınca tiroidim yükseliyor hatta ilaç kullandım doğum yaptıktan sonra kendiliğinden normale düşüyor. Çok enteresan vallahi :)evet bende bu ay ilk defa kullandım . Gecen sene temmuzdan beri deniyoruz troid hastasıydım suanda şükür değerleerim normal ama dr bu ay klomen ve catlama iğnesi verince umutlandım . 3 yumurtam vardı soldakı 21mm sağdakiler 18 mm di umarım biri tutmustur . Sende stres yapma dıyeceğim ama işte elimizde değil maalesef
valla ben troid nedeni ile il hamileliğimde düşük yaşadım 1.5 sene önce o yuzden cok dıkkat edıyorum :)İnşallah tutumustur canım. Bendede tuhaf bir şekilde hamile kalınca tiroidim yükseliyor hatta ilaç kullandım doğum yaptıktan sonra kendiliğinden normale düşüyor. Çok enteresan vallahi :)