Şubat ayı çatlatma iğnesi olanlar.!!??

Benim de baya baya regl kramplari giriyor.
Bence bu ay da olmadi benim.
Allah bilir olup olmasını cnm regli ağrısı var diye olmadı diye bı kayde yok benim hiç ağrı dahi sıfır ağrı hiç akintj hiç belirti dahi yok ben öğrendim de 4 haftalikti şimdi 5 +3 olduk
Olumsuz düşünme bnce bünye farklı bilmezsin ağrı var diye oldu olmayınca olmadı diye birşey yok stres yapma bekle gününü kan testini yap cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah dualarım seninle

Amin sagolasin kuzum Valla canim her ay ayni seyleri yasamaktan insan ciddi anlamda yipraniyormus.

Amin sagolasin kuzum Valla canim her ay ayni seyleri yasamaktan insan ciddi anlamda yipraniyormus.
Evet kuzu malesef öyle çok yıpratıcı zor süreç yorucu üzücü hayal kırıklığı umutsuzluk herşey Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Sonundaki mükafat paha biçilmez diyosun iyiki katlanmış sabretmisim iyiki tevekkuli bırakmamış. Diyosun

Beyazpapatya sultansultan ne yaptiniz var mi gelismeler
Canım doktordan geldim yumurtaların çatlamış çok güzel dedi progestoron hormonuma baktı oda 27 çıktı prolaktinim yüksekti normalde dostinex kullanıyordum smdi de oldugundan düşük cıkmıs doktora yazdım sonuclar için bakalım ne diyecek birde progestan verdi 10 gün kullan dedi sonra bırak 4 gün sonra gel bakalım gebelik varmı dedi eger regl olursan da mutlaka adetin 1. Günğ gel dedi heyecanlı bekleyişler devam ediyor hayırlısı canlarım

Kaçıncı günün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…