- 6 Ocak 2022
- 131
- 31
- 48
- 28
- Konu Sahibi guleysah34
-
Allah bilir olup olmasını cnm regli ağrısı var diye olmadı diye bı kayde yok benim hiç ağrı dahi sıfır ağrı hiç akintj hiç belirti dahi yok ben öğrendim de 4 haftalikti şimdi 5 +3 oldukBenim de baya baya regl kramplari giriyor.
Bence bu ay da olmadi benim.
Aynen benimde olmadi gibi hissediyorumBenim de baya baya regl kramplari giriyor.
Bence bu ay da olmadi benim.
Amin sagolasin kuzumAllah bilir olup olmasını cnm regli ağrısı var diye olmadı diye bı kayde yok benim hiç ağrı dahi sıfır ağrı hiç akintj hiç belirti dahi yok ben öğrendim de 4 haftalikti şimdi 5 +3 olduk
Olumsuz düşünme bnce bünye farklı bilmezsin ağrı var diye oldu olmayınca olmadı diye birşey yok stres yapma bekle gününü kan testini yap cnm hakkında hayırlısı olsun inşallahdualarım seninle
Evet kuzu malesef öyle çok yıpratıcı zor süreç yorucu üzücü hayal kırıklığı umutsuzluk herşey Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallahAmin sagolasin kuzumValla canim her ay ayni seyleri yasamaktan insan ciddi anlamda yipraniyormus.
Yok canım adet sancım geçti dün negatif çıktı kan yükselir mi bilmiyorum 22 sinde yumurtlamam olmuştuBeyazpapatya sultansultan ne yaptiniz var mi gelismeler
Sen de?Beyazpapatya sultansultan ne yaptiniz var mi gelismeler
Ya bende adet olmadim ama adet olcakmisim gibi biseyler oluyor kan kac cikti sonucYok canım adet sancım geçti dün negatif çıktı kan yükselir mi bilmiyorum 22 sinde yumurtlamam olmuştu
1.9 su sanırımYa bende adet olmadim ama adet olcakmisim gibi biseyler oluyor kan kac cikti sonuc
Canım doktordan geldim yumurtaların çatlamış çok güzel dedi progestoron hormonuma baktı oda 27 çıktı prolaktinim yüksekti normalde dostinex kullanıyordum smdi de oldugundan düşük cıkmıs doktora yazdım sonuclar için bakalım ne diyecek birde progestan verdi 10 gün kullan dedi sonra bırak 4 gün sonra gel bakalım gebelik varmı dedi eger regl olursan da mutlaka adetin 1. Günğ gel dedi heyecanlı bekleyişler devam ediyor hayırlısı canlarımBeyazpapatya sultansultan ne yaptiniz var mi gelismeler
Kaçıncı günün canımCanım doktordan geldim yumurtaların çatlamış çok güzel dedi progestoron hormonuma baktı oda 27 çıktı prolaktinim yüksekti normalde dostinex kullanıyordum smdi de oldugundan düşük cıkmıs doktora yazdım sonuclar için bakalım ne diyecek birde progestan verdi 10 gün kullan dedi sonra bırak 4 gün sonra gel bakalım gebelik varmı dedi eger regl olursan da mutlaka adetin 1. Günğ gel dedi heyecanlı bekleyişler devam ediyor hayırlısı canlarım
Şimdi doktor yazdı dostinex i birer hafta arayla iç dedi çatlatma iğnesi 7. Günümdeyim regl tarihim 16 mart gözüküypr insallah olmamKaçıncı günün canım
İnşallah canımŞimdi doktor yazdı dostinex i birer hafta arayla iç dedi çatlatma iğnesi 7. Günümdeyim regl tarihim 16 mart gözüküypr insallah olmam
InsallahŞimdi doktor yazdı dostinex i birer hafta arayla iç dedi çatlatma iğnesi 7. Günümdeyim regl tarihim 16 mart gözüküypr insallah olmam
Deme ole olmadan sen güzel düşün bekle bakalım canımBen elendim bu ay herhalde kizlar kesin adet oldu olacak
Halen test yapmadın di mi? Ben idrar testi yaptım ışıkla görünen bir pozitif çıktı beta hcg dün 1 diBen elendim bu ay herhalde kizlar kesin adet oldu olacak
Yaaa hadi bakalim belki gec dollenmedir bu arada ben adet oldum kahverengi akinti seklinde malesef olmadi bu ayHalen test yapmadın di mi? Ben idrar testi yaptım ışıkla görünen bir pozitif çıktı beta hcg dün 1 di
Hayırlısı olsun canım erken olmuşsun en hayırlı en doğru zamanda verecektir Rabbim. Ben de olurum gibi hissediyorumYaaa hadi bakalim belki gec dollenmedir bu arada ben adet oldum kahverengi akinti seklinde malesef olmadi bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?