- 6 Ocak 2022
- 131
- 31
- 48
- 28
- Konu Sahibi guleysah34
Şubat ayında çatlatma iğnesi olanlar kaçıncı gününuz ve belirtileriniz neler? Benim yedinci günüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 3. Olacak olursa eğer hayırlı ise olsun değilse olmasınAh ya insallah hamileyizdir 18 i dogum gunum bana hediye olsun diye ne cok dua ettim. İnsallah bu ay yuzumuz gulsun artik insan sabredemiyor yalandan da olsa pozitif gormek mutlu etti insallah gercek olur da havalara ucariz![]()
Umarım her şey gönlünce olsun ne güzel bir doğum günü hediyesi olur Ben doğum gününde mucizelere inanıyorum ve bir çok kez tanık oldum sen öyle söyleyince içime sen pozitifsin gibi doğduAh ya insallah hamileyizdir 18 i dogum gunum bana hediye olsun diye ne cok dua ettim. İnsallah bu ay yuzumuz gulsun artik insan sabredemiyor yalandan da olsa pozitif gormek mutlu etti insallah gercek olur da havalara ucariz![]()
Aynen en alttakinde sorun var gibi gozukuyor ama diger ikisinde cizgi var insallah bebis vardir. Kizlar Bende bu sabah uyandigimda cok fena karnim agriyordu dedim kesin adet oldum adet olmama 2 gun var ilaclardan erken geldi herhalde dedim normalde adet tarihim hep 5-10 atar döngüm uzundur. Ama baktim yoktu bu agriyi hamilelige yormak istemiyorum hamile degilsem uzulurum die ama yormadan da edemiyorum. Test yapmaya da korkuyorum of of ne zor isler yaa bu arada igneden sonra 11. Gunum igne gununu saymadimKuzum ignenin 3.gunu , 9. Gunu ve bugunku yani 10.gun testlerim. En alttaki sence bozuk mu ?
Benim de igne gunu disinda 11.günüm bugun canim ayni gün igne olmusuz insallah ikimiz de hamileyizdir. Peki kasiklarina regl sancisi gibi kramplar giriyor mu ?Aynen en alttakinde sorun var gibi gozukuyor ama diger ikisinde cizgi var insallah bebis vardir. Kizlar Bende bu sabah uyandigimda cok fena karnim agriyordu dedim kesin adet oldum adet olmama 2 gun var ilaclardan erken geldi herhalde dedim normalde adet tarihim hep 5-10 atar döngüm uzundur. Ama baktim yoktu bu agriyi hamilelige yormak istemiyorum hamile degilsem uzulurum die ama yormadan da edemiyorum. Test yapmaya da korkuyorum of of ne zor isler yaa bu arada igneden sonra 11. Gunum igne gununu saymadim
Ay cani. Yanlis hesaplamisim igne gunu haric 12.gunumdeyim giriyor evet ama bu sabah kesin regl sancisiydi hatta erken oldu falan die dusundum bilemedim iyiyemi yorsam kotuye mi die esimede belli etmemeye calisiyorum o da soruyor ne zamn test yapcan die..artik 2 gun daha beklicemBenim de igne gunu disinda 11.günüm bugun canim ayni gün igne olmusuz insallah ikimiz de hamileyizdir. Peki kasiklarina regl sancisi gibi kramplar giriyor mu ?
İgneyle ilk denemen mi canim ? Garanti olsun dersen 14.günde yap tabi.Ay cani. Yanlis hesaplamisim igne gunu haric 12.gunumdeyim giriyor evet ama bu sabah kesin regl sancisiydi hatta erken oldu falan die dusundum bilemedim iyiyemi yorsam kotuye mi die esimede belli etmemeye calisiyorum o da soruyor ne zamn test yapcan die..artik 2 gun daha beklicem
Herkese selamlar bende klomen sonrası ayın 25 inde çatlatma iğnesi oldum vurulduktan iki gün şiddetli kasık agrısı çektim bugün altıncı günüm regl olcakmısım gibi agrılarım basladı kabızlık var bide ama regl tarihime daha 14 gün var böyle agrılar oluyormu size deMerhaba ben de Şubat 19 da klomen sonrası çatlatma iğnesi vuruldum 3 yumurta büyüdü 19 mm21 mm
22 mm
bakalım hayırlısı.erken biliyorum ama Test yaptım pozitif çıktı bu şekilde. Belirtiler aşırı meme ağrısı sürekli idrara sıkışma var belki de iğnedendir. Gelişmeleri paylaşacağım hepimizin göbüşü bebiş dolsun canlar
![]()
Regl olacak agrisi bende de var canim ama gecen aylar kadar siddetli degil. Reglime 6 gün var.Herkese selamlar bende klomen sonrası ayın 25 inde çatlatma iğnesi oldum vurulduktan iki gün şiddetli kasık agrısı çektim bugün altıncı günüm regl olcakmısım gibi agrılarım basladı kabızlık var bide ama regl tarihime daha 14 gün var böyle agrılar oluyormu size de
Sanirim bana diosunuz yok yapmadim hic test gogus hassasiyeti bide iste adet olcakmisim gibiSenin teste az kalmıs hayırlı haberlerin olsun inşallah canımyaz buradan mutlaka başka belirtilerin var mı hiç test yaptınmı peki
3 sene once bide asilama denemistik o zamnda igne olmustum sonra esimin gorevi sebebiyle farkli sehirlerdeydik o yuzden ugrasmadik ama ilk defa klomen kullandimİgneyle ilk denemen mi canim ? Garanti olsun dersen 14.günde yap tabi.
Ben de Cuma yapacagim bir an once ogrenmek en iyisi.
Olur canim normal ilk 2 gun siddetli olmasada agrim vardi yumurta catladi die dusundum hadi bakalim sizinde hayirli haberleriniz gelsinHerkese selamlar bende klomen sonrası ayın 25 inde çatlatma iğnesi oldum vurulduktan iki gün şiddetli kasık agrısı çektim bugün altıncı günüm regl olcakmısım gibi agrılarım basladı kabızlık var bide ama regl tarihime daha 14 gün var böyle agrılar oluyormu size de
Klomen yumurtalar için bayağı etkili bir çok kişi klomen sayesinde kaldı tez zamanda kavusuruZ insallah bebişlere daha 10 günüm var test için sabırsızlıkla bekliyorum bendeSanirim bana diosunuz yok yapmadim hic test gogus hassasiyeti bide iste adet olcakmisim gibi
3 sene once bide asilama denemistik o zamnda igne olmustum sonra esimin gorevi sebebiyle farkli sehirlerdeydik o yuzden ugrasmadik ama ilk defa klomen kullandim
Sizin kac yumurta gelismisti hangi boyutta vurdunuz igneyiKlomen yumurtalar için bayağı etkili bir çok kişi klomen sayesinde kaldı tez zamanda kavusuruZ insallah bebişlere daha 10 günüm var test için sabırsızlıkla bekliyorum bende
Boyut olarak bilmiyorum 3 ten fazla gördü hepsi cok iyi cok yeterli demişti sonra karından çatlatma iğnesi oldum yarın kontrole cagırdı progestan yazdı onu suan kullanma ddi heralde yarından sonra ona baslatacak sanırım herhangi bir gebelikte rahme tutunmasını saglıyorSizin kac yumurta gelismisti hangi boyutta vurdunuz igneyi
Gelismeleri yaz mutlakaBoyut olarak bilmiyorum 3 ten fazla gördü hepsi cok iyi cok yeterli demişti sonra karından çatlatma iğnesi oldum yarın kontrole cagırdı progestan yazdı onu suan kullanma ddi heralde yarından sonra ona baslatacak sanırım herhangi bir gebelikte rahme tutunmasını saglıyor
Tamam canım sen kullandınmı progestan tarzı ilaçGelismeleri yaz mutlaka
Yok canim kullanmadim vermedi doktorTamam canım sen kullandınmı progestan tarzı ilaç
Benim de baya baya regl kramplari giriyor.Kizlar benim meme acisi agrisi gecti ignenin 12. Gunu