- 6 Ocak 2022
- 131
- 31
- 48
- 28
- Konu Sahibi guleysah34
Şubat ayında çatlatma iğnesi olanlar kaçıncı gününuz ve belirtileriniz neler? Benim yedinci günüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hayırlı olsun canım kan vermeye git bizlere de haber ver bebiş geliyorrrr bizede ins poziitifi görelim bende haftaya yapıcam test suan 8. DeyimEki Görüntüle 3019792 Kızlar iğneden sonra 14. günüm sabah yaptım iğnenin etkisi olabilirmi![]()
Sağol canım insAllah bebistir dua etAy hayırlı olsun canım kan vermeye git bizlere de haber ver bebiş geliyorrrr bizede ins poziitifi görelim bende haftaya yapıcam test suan 8. Deyim
Evet canım 10 dan sonra benim hep silik çıktı inşallah vardır senin bugünde kan verdim zaten 1,20 çıktıCanim benim igneden sonraki 13 günüm silik çizgi çıktı testte iğnenin etkisi olabilirmi acaba sen daha sonra yaptın mı test
Hayırlı olsun canım var gibi duruyor inşallah vardırSağol canım insAllah bebistir dua etinsaAllah sende pozitif bi sonuc görürsün hayırlı sagliksiyla
Deneyimlerime göre ilk günlerde maksimum 35 40 falan yani benceBu ignede ne kadar HCG var biliyomusun
Canim sen naptin var mi bi gelisme gelen gidenDeneyimlerime göre ilk günlerde maksimum 35 40 falan yani bence
Test yaptım yine negatif canım gelen giden yok neden ben de anlamadımCanim sen naptin var mi bi gelisme gelen giden
Yaaaa nedenki adet gunun gecti miTest yaptım yine negatif canım gelen giden yok neden ben de anlamadım
Tabi dün olmam gerekiyordu aynı gün iğne olmuştuk yaYaaaa nedenki adet gunun gecti mi
Benim üç gün geçti dün idrar test yaptım negatif normalde hiç şaşmaz günümŞubat çatlatma iğnesi olanlar yokmu güzel haberler test yapanlarınız var mı ne durumdasınız hiç sesiniz çıkmıyor şubat ayı cok durgun
Yarın da yap bakalım canım benimde 9.günüm ins hamişizdirBenim üç gün geçti dün idrar test yaptım negatif normalde hiç şaşmaz günüm
Hayırlısı ise inşallah canımYarın da yap bakalım canım benimde 9.günüm ins hamişizdir
Daha erken canım 16. Günden sonra dene benceKızlar bende dün kan verdim 12, günümdü 1,20 çıktı sonucum ama ne adet ne başka bir belirtim var acaba sonradan pozitife dönme olasılığı varmı![]()
Kızlar bende dün kan verdim 12, günümdü 1,20 çıktı sonucum ama ne adet ne başka bir belirtim var acaba sonradan pozitife dönme olasılığı varmı![]()
Oldum canım hem de ne oldumB beyazpapatya35 naptin canim adet oldun mu
Aynen banada bu ay ilac vermedi diger ay asilama dedi ama nisanda memlekete gidicem artik mayisa kaldi asilamaOldum canım hem de ne oldumklomeni bıraktı doktor ilk aydı zaten gereksiz tüp filmi çekip kendi haline bırakalım dedi
Benim size ve diğer bütün arkadaşlara tavsiyem iğne yapıldığı ay belirti aramayın sabırla zamanı bekleyin ve test yapın yoksa strese acabalar girersiniz gerek yok hiç. İğne 12. Güne kadar pozitif çıkarıyor hiç bulaşmayın teste de.Kızlar ben de pcosluyum. Bir kimyasal geçmişim var. 25 Şubatta ovitrelle vurdum. Sağda16 mm, solda 20 mm yumurtam vardı. Salı günü kontrole gittim. İkisinin de çatladığını söyledi doktorum. İğnenin 7. ve 8. gününde sarımtırak çok yoğun olmayan bir lekelenmem oldu. İğnenin 9. ve 10.gününde ikişer damla kadar uçuk pembe ve kahve gibi lekelenme oldu. bugün de yine süt gibi akıntım var ama bir günlük ped bile dolmuyor. Doktoruma sordum iki gün daha bekle adet gelmezse test yap dedi ama çatlama iğnesine göre 12 Mart'ta adet olmam gerekiyor. Ben de biraz sabredip o gün test yapacağım. Sizce normal mi bu akıntılar?