- 6 Ocak 2022
- 131
- 31
- 48
- 28
- Konu Sahibi guleysah34
Şubat ayında çatlatma iğnesi olanlar kaçıncı gününuz ve belirtileriniz neler? Benim yedinci günüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben şubat 21 de yaptırdım catlatma iğnemi hala regl olmadim 13 mart regl günüm ama kasik ağrım var insalla isteyen herkese Allah nasip eder.Şubat çatlatma iğnesi olanlar yokmu güzel haberler test yapanlarınız var mı ne durumdasınız hiç sesiniz çıkmıyor şubat ayı cok durgun
Olmadı canım adet oldumDaha erken canım 16. Günden sonra dene bence
Hiç stres yapma canım bu ay bidaha dene morelini bozma sakın hayırlısıyla olucak bu ay kavusursun inşallahOlmadı canım adet oldum
Test yaptırdınmı canım 15.günün bende 26 sında iğnemi olmuştum ayy hadi insallah güzel haberlerMerhaba ben şubat 21 de yaptırdım catlatma iğnemi hala regl olmadim 13 mart regl günüm ama kasik ağrım var insalla isteyen herkese Allah nasip eder.
Haklısınız aslında ilk iğnem olduğu için farklılıklar yaşıyorum. Sabırla bekleyeceğim bakalım.Benim size ve diğer bütün arkadaşlara tavsiyem iğne yapıldığı ay belirti aramayın sabırla zamanı bekleyin ve test yapın yoksa strese acabalar girersiniz gerek yok hiç. İğne 12. Güne kadar pozitif çıkarıyor hiç bulaşmayın teste de.
Maalesef iğne beta hcg içerdiği için Tüm hamilelik belirtilerini yaşatıyor size bu da umutlandırdıyorHaklısınız aslında ilk iğnem olduğu için farklılıklar yaşıyorum. Sabırla bekleyeceğim bakalım.
Test yaptırmadı daha evde gebelik yaptım silik cikio ama regl olucakmisim gibi kasiklarim agrio kafayı yemek üzereyim.Test yaptırdınmı canım 15.günün bende 26 sında iğnemi olmuştum ayy hadi insallah güzel haberler
Bende bu yorumuna katılıyorum gözlerim kör oldu 2.cizgiyi gorucem die.Benim size ve diğer bütün arkadaşlara tavsiyem iğne yapıldığı ay belirti aramayın sabırla zamanı bekleyin ve test yapın yoksa strese acabalar girersiniz gerek yok hiç. İğne 12. Güne kadar pozitif çıkarıyor hiç bulaşmayın teste de.
Bence olabilirsin canım artık bgn 16. Günün birdaha yap sonra kan testi ver regl olucakmıs gibi kasık agrıları cok normal stres yapma baska belirtilerin var mı pekiTest yaptırmadı daha evde gebelik yaptım silik cikio ama regl olucakmisim gibi kasiklarim agrio kafayı yemek üzereyim.
Eğer 16 gün ve silik çıkıyorsa pozitiftirbenceTest yaptırmadı daha evde gebelik yaptım silik cikio ama regl olucakmisim gibi kasiklarim agrio kafayı yemek üzereyim.
Valla kendimi kaptırıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bugün kahverengi akıntı var regl baslicak gibime geliyor.Eğer 16 gün ve silik çıkıyorsa pozitiftirbence
Aaa 16 güne de mi güvenmeyeceğizValla kendimi kaptırıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bugün kahverengi akıntı var regl baslicak gibime geliyor.
Hayırlısı olsun canımAaa 16 güne de mi güvenmeyeceğiz
Geçmiş olsun benim düzenli bi sukıntı yok ben de bu ay kendi haline bıraktım tüp filmi çektikKızlar selam , ben subat ayinda da klomen ve catlatma ignesi kullanmistim. 8 mart sali regl oldum , normalde reglim duzenlidir ve ortalama 5 gün sürer ancak bu ay hala ara ara kan geliyor. Döngümün 8.günümdeyim. Lavaboya gidiyorum peçeteye geliyor. Normalde asla reglim bu kadar devam etmez benim gibi olan oldu mu hic ?
Bu ay igne ilac hicbir sey kullanmiyorum. Hava sartlarindan dolayi gidip yazdiramadim. Sanirim ilaclar igneler benim duzenimi bozdu.
Gecmis olsun bende de ole bi durum olmadi igne ilaclar falan bunye sasiriyor 10 gunu gecerse bi doktora gitmende fayda varKızlar selam , ben subat ayinda da klomen ve catlatma ignesi kullanmistim. 8 mart sali regl oldum , normalde reglim duzenlidir ve ortalama 5 gün sürer ancak bu ay hala ara ara kan geliyor. Döngümün 8.günümdeyim. Lavaboya gidiyorum peçeteye geliyor. Normalde asla reglim bu kadar devam etmez benim gibi olan oldu mu hic ?
Bu ay igne ilac hicbir sey kullanmiyorum. Hava sartlarindan dolayi gidip yazdiramadim. Sanirim ilaclar igneler benim duzenimi bozdu.
Filimin sonucu ne cikti canim bide nasildi agri aci oldu muGeçmiş olsun benim düzenli bi sukıntı yok ben de bu ay kendi haline bıraktım tüp filmi çektik
Canım sağ tarafta biraz zorlandım dedi doktor iki üç defa basmış Sıvıyı sonra gitmiş sol tarafta zorlanmamış iki tarafta açık dedi. Anestezi ile çektirdim hiç ağrı hissetmedim sonrasında biraz kanamam olduFilimin sonucu ne cikti canim bide nasildi agri aci oldu mu
Her an dualarimdasiniz emin olunbn bı 13 yaptım çok hayal meyal di flaşla gözüktü sonra kan verdim 4.7 şüpheli denildi. 9 gün yaotim mi pozitif du sinra yapmadım geçmiştir diye araştırdım çok da
Belirti sadece iğnenin vuruldum gün den üçüncü veya 4 gün acile gidicej kadar sancım oldu inim inim inledim evde ağrıdan sancidan bıçak saplar gibi sancilarim oldu . Sonra hiç biri olmadı bne doktuma mesaj attım oda normal o ağrı dedi olmasa da gayet normal dedi ağrı olmadiginda çatlamayacak olduğunda catlayacak diye birşey yok dedi o insanlarin korusu dedi
Benin hiç belirti dahi yok en ufak bazen bugün sonucu aldığımda almadan önce bile dedin acaba olmadı mı diye düşündüm
Benim adet tarihim 24 undeydi bir ikii gün gecikti işte tam bugün 17 gün sılikte olsa gördüm sabah kan vermiştim zaten eve geldim test yaptım ilk idrar da yaptım hatta fotoğraf koyuyum bak belki görünür ben net gördüm ama hala bazen inanılmaz geliyo o ikisi aynı koyuluk ta görmeyince önceden xr cihazı gibi bakardım ederdimama gercekten olunca ışık dahi tutmadan gözüküyor benim 4.7 olan değerimde bile flaşsız gördüm
Aklına takılan soru varsa elbette yanıtlarım doktorumla her an itibat halindeyim zaten
Benim iğneyi vurdugumuz günü saymazsak 12. Gün 1.20 çıktı 18 Haziran adet tarihim sizce yükselir miHer an dualarimdasiniz emin olunbn bı 13 yaptım çok hayal meyal di flaşla gözüktü sonra kan verdim 4.7 şüpheli denildi. 9 gün yaotim mi pozitif du sinra yapmadım geçmiştir diye araştırdım çok da
Belirti sadece iğnenin vuruldum gün den üçüncü veya 4 gün acile gidicej kadar sancım oldu inim inim inledim evde ağrıdan sancidan bıçak saplar gibi sancilarim oldu . Sonra hiç biri olmadı bne doktuma mesaj attım oda normal o ağrı dedi olmasa da gayet normal dedi ağrı olmadiginda çatlamayacak olduğunda catlayacak diye birşey yok dedi o insanlarin korusu dedi
Benin hiç belirti dahi yok en ufak bazen bugün sonucu aldığımda almadan önce bile dedin acaba olmadı mı diye düşündüm
Benim adet tarihim 24 undeydi bir ikii gün gecikti işte tam bugün 17 gün sılikte olsa gördüm sabah kan vermiştim zaten eve geldim test yaptım ilk idrar da yaptım hatta fotoğraf koyuyum bak belki görünür ben net gördüm ama hala bazen inanılmaz geliyo o ikisi aynı koyuluk ta görmeyince önceden xr cihazı gibi bakardım ederdimama gercekten olunca ışık dahi tutmadan gözüküyor benim 4.7 olan değerimde bile flaşsız gördüm
Aklına takılan soru varsa elbette yanıtlarım doktorumla her an itibat halindeyim zaten