ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

S.a kizlar ya ben durup durup herseyi buraya yazyrm ama gercekten kimse anlamiyo beni Cok abarttgmi dusunenler var siz anlarsnz 🙈iki gun once transfermn 8. Gunu beta hcg 120 idi suan 507 olmus normalde iki gune bir ikiye katlanmasi gerekir benim 4 de katlanms normalmi bu acaba sizce bilgisi olan varmi 🙄
Bazen tek embiryo bile bölünüp ikiz oluyor

Ya tek embrio transfer ettiler doktrun yakasina yapistik ikiz ikiz diye yasak yapamam dedi eger ikizse mucizee cok heycanlndm
Rabbim gönlüne göre versin canım benim arkadaşa doktor tek transfer ettim demiş sürpriz yapıp iki tane koymuş. İkizleri oldu. Bir başkası da tek transfer oldu tek yumurta ikizleri oldu

Bu ikinci tüp denemem olacak ama aradan 3 yıl geçti bu süreçte pozitif sonuç alanlar neye dikkat etti ne yediler 😂tabi kısmet hepsi de tedbir bizden diyelim hep yattınız mı mesela benim yatma şansım yok
Canim ben sadece agir kaldrmadm yoksa transferden sonra sofra hazrlayip bulasik yikadm bugun 10. Gunum gorumcemin cocklarni 5 gundr okula gotryrm hatta dusun market pazar carsi gezyrm ama siz yinede dikkat edin benim nazlanmam gerekecek kimsem yoktu mallesef kendi gobegmi kendm kestm

Rabbim gönlüne göre versin canım benim arkadaşa doktor tek transfer ettim demiş sürpriz yapıp iki tane koymuş. İkizleri oldu. Bir başkası da tek transfer oldu tek yumurta ikizleri oldu
Allah razi olsun canm ya baya iyi geliyo yorumlarn rabbim gonlune gore versin herseyi ❤️

Canim ben sadece agir kaldrmadm yoksa transferden sonra sofra hazrlayip bulasik yikadm bugun 10. Gunum gorumcemin cocklarni 5 gundr okula gotryrm hatta dusun market pazar carsi gezyrm ama siz yinede dikkat edin benim nazlanmam gerekecek kimsem yoktu mallesef kendi gobegmi kendm kestm
Canım çalışıyorum ağır iş değil ama ayakta da durmam gereken zamanlar olacak o yüzden sorayım dedim ilk 5 gün gitmem ama sonra giderim

Allah razi olsun canm ya baya iyi geliyo yorumlarn rabbim gonlune gore versin herseyi ❤
Senin de canım değerin maşalah çok güzel artmış zaten üç dört güne kesen görünür kese tek olsa da üzülme içinde çocuk oluşması iki haftayı buluyor hemen umudunu kaybetme tek diye yani :)

Canım çalışıyorum ağır iş değil ama ayakta da durmam gereken zamanlar olacak o yüzden sorayım dedim ilk 5 gün gitmem ama sonra giderim
Ben teslimiyetimi hic bozmadm dedim ya nasip olacagi varsa olur hem surekli yatmak iyu degil kan dolasimi olsun dedi doktr bol bol su tuketin kizlar kuru incir kayisi findik fistk ceviz yiyin kabiz olmamaya bakın cok onemli hareket edin evin icinde dolasin vede ilaclari duzenli kullanin

Senin de canım değerin maşalah çok güzel artmış zaten üç dört güne kesen görünür kese tek olsa da üzülme içinde çocuk oluşması iki haftayı buluyor hemen umudunu kaybetme tek diye yani :)
Canim ben zaten tek beklyodum eger ikiyse bana cok buyuk supriz olur saglikli olsun tek olsun insallahh 🤗

Gonalf f verecekmiş bana menapor başka ne olacak bilmiyorum bir de şunu merak ediyorum afedersin şuan kahve akıntı var normalde adetim böyle başlar ama şuan aktif kana dönmedi gece dönerse yarın ilk gün mü oluyor ikinci gün mü cumartesi yarın tedavi ikinci günü başlayacaktı ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten
Gece dönerse yarın ilk gün olur gene doktoruna sorarsın gittiğinde genelde 2.3. Günlerde başlatıyorlar sen genede söylersin gece başlarsa

Gece dönerse yarın ilk gün olur gene doktoruna sorarsın gittiğinde genelde 2.3. Günlerde başlatıyorlar sen genede söylersin gece başlarsa
Canım pazar kapalı pazartesi de doktorun kongresi varmış salı da geç olur ya yarın baksın gerekirse ilaca pazar başlarım öyle dicem

Bu ikinci tüp denemem olacak ama aradan 3 yıl geçti bu süreçte pozitif sonuç alanlar neye dikkat etti ne yediler 😂tabi kısmet hepsi de tedbir bizden diyelim hep yattınız mı mesela benim yatma şansım yok
Ben ilkinde dikkat ettim yememe içmeme yatmama kalkmama herşeye çok dikkat ettim olmadı. Bunda öyle sürekli yediğim birşey olmadı havuç yedim ananas bitane yedim kabak çekirdeği bir kaç avuç yedim balık yedim çok dikkat etmedim ama rastgele yedim içtim ilk günler yattım diğer günler oturdum kalktım hareket ettim yani birkaç gün kendini fazla yormadan idare etsen olur olcak olduktan sonra oluyor ben bunu anladım

S.a kizlar ya ben durup durup herseyi buraya yazyrm ama gercekten kimse anlamiyo beni Cok abarttgmi dusunenler var siz anlarsnz 🙈iki gun once transfermn 8. Gunu beta hcg 120 idi suan 507 olmus normalde iki gune bir ikiye katlanmasi gerekir benim 4 de katlanms normalmi bu acaba sizce bilgisi olan varmi 🙄
Bence iyi canım katlanmış çok düşük bir değer değil yüzde 60 katlanması gerekiyormuş zaten ona göre normal bence doktoruna sordun mu ne dedi

Canım pazar kapalı pazartesi de doktorun kongresi varmış salı da geç olur ya yarın baksın gerekirse ilaca pazar başlarım öyle dicem
Evet sen öyle de bakalım canım doktora söyle ona göre tedaviyi ayarlasın ilaçları alırsın kullanmaya başlarsın

Bence iyi canım katlanmış çok düşük bir değer değil yüzde 60 katlanması gerekiyormuş zaten ona göre normal bence doktoruna sordun mu ne dedi
Yok daha canim sormadm pazrtesi konuscaz bakalm ne diyecek pazar günüde bi test yaptrcam bakalm ne cikacak sonuc 🙃

Merhaba kızlar benim bugun transferde 4 gunum ama belirti yok sadece Bi karın ağrısı var çözemedim 😒

Merhaba kızlar benim bugun transferde 4 gunum ama belirti yok sadece Bi karın ağrısı var çözemedim 😒
Belirti arama hiç canım benimde belli bi belirtim olmadı karın ağrısı belirti olabilir belki benim hiç karnım ağrımadı kaçıncı gün embryosuydu

Back
X