• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Kesin şundan dolayı olmuyor diyemiyorlar. Bende pko var ama çok yüksek derecede değil. Eşimde sperm hareketliliğinde sorun var. Ama doktorlar normal yolla bile olabilir diyor. Hiç normal yolla hamile kalmadım. Sadece 2. Tüp denememde 7 haftalık düşük yapıp kürtaj oldum. Inşallah bu 4. Denemem pozitif sonuçlanır.
Beraber bu ayı yaşayacağız bakalım bu sefer olur umarım hepimizin.

Merhaba 5. gün bugün benim de. Yarın tekrar gidicem. Toplama kısmına daha geçemedim haftaya perşembe veya cuma olabilir dedi doktor.

Beni de pazartesi çağırdı. P.tesi 8 gün olucak hiç bakilmadi daha yumurtalara ne durumda diye ara cok geldi bana ama bilemiyorum. Sizin ilaclariniz nasil nasil kullanıyorsunuz?

Beni de pazartesi çağırdı. P.tesi 8 gün olucak hiç bakilmadi daha yumurtalara ne durumda diye ara cok geldi bana ama bilemiyorum. Sizin ilaclariniz nasil nasil kullanıyorsunuz?
Aynı gün başlamışız. Yarın 2. gidişim olacak benim. İlaç dozu için iki üç günde bir çağıracağız demişlerdi başta. Evet sizin süre uzun olmuş ama doktorun bildiği vardır tabii, her hastanenin farklı da olabilir. Ben 75 lik menopur tozdan 3 toz 1 su şeklinde kullanıyorum. Başka ilacım yok. Pazartesiye de fazla kalmadı ama günler yavaşladı bu süreçte :)

Bizde problem yok, neden olmuyo bilmiyoruz. Baya kiloluyum belki de ondandır. Doktor değiştirdim bu doktorda ilk denemem. Değişik olarak prp yaptı rahme. Embriyolar 1.kalite dendi hücre sayısı filan bilmiyorum ama. 10 tane 3.gün embriyom var şuan.
Inşallah son denememiz olur. Adetinin kaçıncı günü. Hangi ilaçları kullanıyorsun. Benim 10. Günüm. 7 gündür estrofem günde 3 tane , coraspirin, folbiol, ve tsh 3.5 çıktı sabahları onun için ilaç alıyorum.

Inşallah son denememiz olur. Adetinin kaçıncı günü. Hangi ilaçları kullanıyorsun. Benim 10. Günüm. 7 gündür estrofem günde 3 tane , coraspirin, folbiol, ve tsh 3.5 çıktı sabahları onun için ilaç alıyorum.
15. Günüm şuan. Benim diğer adete baya yakın olacak transfer. Günde 2 estrofem, tiroid ilacım, folbiol, glifor ve demir eklikliğim için oroferon kullanıyorum

inşallah hepimiz güzel haberlerle gelirizi kızlar rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah :anne: benim yaşım 29. Kasım ayında ilk tüp bebek denemem maalesef negatif ile sonuçlandı.Şimdi tekrar tedaviye başladım pazartesi opu var . Bende sıkıntı yok ama eşimde hareketsizlik , morfoloji ve sayı azlığı var:olamaz: gonal -f ve cetrodite kullanıyorum. Önceki tedavimde 8 yumurtam toplanmıştı . 5. Gün 2 embriyo transferi yapıldı maalesef tutmadı:KK61: şimdide 8 yumurtam oluşmuş yine bakalım kaçıncı gün transferi yapılacak. Ayrıca saldım gitti ilk tedavide her şeyi kafama taktım şuan relax bakalım sonuç ne olacak

HEPİMİZİN POZİTİFİ GÖRDÜĞÜ MÜKEMMEL BİR ŞUBAT AYI OLUR İNŞALLAH :anneadayı:

Güzel sonuçlar alırsın inşallah, transfer günü son anda mı belli oluyor acaba taze yapılacak transferlerde?
Valla bnm hep taze diyordu opudan bir kaç gün önce dondurulmuş dedi. Taze olcaksa zaten yumurta toplanır kaçıncı gün embriyosu ise o gün verilir yani tazede opudan 5 gün sonra konur 5. Gün embriyosu. Onu da embriyo belirler zaten ilerlemeye göre taze de çok arkadaş var pozitif alan ama dondurulmuş dha iyi deniyor hem rahim dinleniyo hem embriyo daha dayanıklı oluyormuş özellikle blast ise

Valla bnm hep taze diyordu opudan bir kaç gün önce dondurulmuş dedi. Taze olcaksa zaten yumurta toplanır kaçıncı gün embriyosu ise o gün verilir yani tazede opudan 5 gün sonra konur 5. Gün embriyosu. Onu da embriyo belirler zaten ilerlemeye göre taze de çok arkadaş var pozitif alan ama dondurulmuş dha iyi deniyor hem rahim dinleniyo hem embriyo daha dayanıklı oluyormuş özellikle blast ise
Doktorun ve embriyoloğun kararı o zaman. Toplama olsun diye bekliyorum ben de gerisi belli olmuyor demek ki. Duruma göre pek çok olasılık var. Teşekkürler cevabın için. Zaman geçirmek gerçekten zor düşünmemeye çalışıyorum ama mümkün değil :)

Doktorun ve embriyoloğun kararı o zaman. Toplama olsun diye bekliyorum ben de gerisi belli olmuyor demek ki. Duruma göre pek çok olasılık var. Teşekkürler cevabın için. Zaman geçirmek gerçekten zor düşünmemeye çalışıyorum ama mümkün değil :)
Ohoo dur bakalim opudan sonra dollendi mi kaç tane 3. Gune geldi 5. Gün kaç tane kaldı onun stresi var bide :) hepsi gitcek diye ölüp diriliyon resmen. Doktorun bilir zamanını en iyisini yapar merak etme embriyo gelişimi ayrı senin bünyen ayrı etkilick süreci. Bn çok üzülmüştüm 2 ay sonra deyince transfere o ay olur sanıyodum 😂

Evet canım benim hatırladım :) çok konuşuyorduk o dönemlerde transfer zamanlarımızda 😊 hadi ya canım üzüldüm neden öyle oldu ki 😔 vardır bunda da bir hayır 🤲 dualarım sizinle canım 🙏 şimdi ki kaçıncı denemen olacak neler uygulandı bu seferinde canım
2. deneme canim benim ki dondurulmuş 3 tane vardi perşembe transfer olacak benim estrofem dupaston birde lutinus diye jel kullaniyorum

Teşekkürler 2 kez kürtaj oldum ben de. O his yüzünden hamile kalmaya korktum uzun süre. Zamanla atlatılıyor ama tedirginlik seviyesi daha yüksek olarak devam ediyor süreç. Umarım güzel olur senin içinde her şey.
amin canim insallah ikimiz içinde güzel olur

Benimde yarın opu var 8 yumurtam vardı bakalım kaç tane toplayacak doktorum :halay:

15. Günüm şuan. Benim diğer adete baya yakın olacak transfer. Günde 2 estrofem, tiroid ilacım, folbiol, glifor ve demir eklikliğim için oroferon kullanıyorum
Canım transferin adetinin kaçıncı günü olmuş olacak benim 21.güne denk geliyor

Back
X