- 4 Eylül 2024
- 326
- 160
- 18
- 34
- Konu Sahibi Olderveolur000
-
Merhabalar canım. İlk reglim antibiyotik kullandığım için antibiyotik bittikten 5 gün sonra geldi yani 10 gün kadar gecikti. 2.reglim de beklenen tarihten 14-15 gün sonra gelmişti. Şimdi ise transfer hazırlığına başladım şubat sonu gibi kısmetse transfer olacağımMerhabalar, 27 Ocak'ta OPU işlemim gerçekleştirildi şuanda rahim dinlendirmedeyim bende. Çok merak ediyorum regl ne zaman olacağım bakalım. Genellikle aynı tarihlerde olursun diyenler var ama bu kadar ilaç ve hormondan sonra hiç sanmıyorum... Sizler opu'dan sonraki döngünüzü olmanız gerektiği tarihte mi oldunuz? Ve bu süreçte yaptığınız bir şeyler var mıydı spor, beslenme vb. gibi tavsiyelerinizi öğrenmek istiyorum transfere..
Neden antibiyotik kullandınız? Opu’dan sonra mı verdiler?Merhabalar canım. İlk reglim antibiyotik kullandığım için antibiyotik bittikten 5 gün sonra geldi yani 10 gün kadar gecikti. 2.reglim de beklenen tarihten 14-15 gün sonra gelmişti. Şimdi ise transfer hazırlığına başladım şubat sonu gibi kısmetse transfer olacağım
Ben özeldeyim canımArkadaslar mrb tup bebegi ozelde yaptiran varmi aranizda
Merhaba,Merhabalar, 27 Ocak'ta OPU işlemim gerçekleştirildi şuanda rahim dinlendirmedeyim bende. Çok merak ediyorum regl ne zaman olacağım bakalım. Genellikle aynı tarihlerde olursun diyenler var ama bu kadar ilaç ve hormondan sonra hiç sanmıyorum... Sizler opu'dan sonraki döngünüzü olmanız gerektiği tarihte mi oldunuz? Ve bu süreçte yaptığınız bir şeyler var mıydı spor, beslenme vb. gibi tavsiyelerinizi öğrenmek istiyorum transfere..
Evet genelde veriliyor, bana da opu sırasında serumdan verilmişti.Neden antibiyotik kullandınız? Opu’dan sonra mı verdiler?
Çok enteresan benim doktorumda asla ilaç kullanmayacaksın dedi :) Hatta şöyle söliyim grip salgını var oldu ki yakalanırsan sadece çorbalar, sebze ve meyve sularıyla atlatmaya çalış çünkü ilaç almanı asla istemiyorum dikkat et kendine dedi.Evet genelde veriliyor, bana da opu sırasında serumdan verilmişti.
bana da opu sonrasında serum verdiler ve sonrasında da 5 gün kullanımlık bir antibiyotik verdiler 3 defa opu oldum hepsinde aynı şekilde işlem uygulanmıştıEvet genelde veriliyor, bana da opu sırasında serumdan verilmişti.
Merhaba canım hiçbirşeyi kafana takma bu süreçte en önemlisi sabır etmen stres yapmaman ve bolca duaArkadaşlar ben bir şey danışmak istiyorum size. Beşinci gün bir tane 4AA bir tane iyi kalite EB iki tane 4CC embriyom donduruldu. Keşke daha iyi olsaydı ancak eşimde morfoloji sorunu var. O yüzden normal olduğunu düşünüyorum. Bir de süreç biraz stresli geçti vs. Embriyolog asla iyi bir şey söylemiyor. 4AA embriyom için bile yumurtanın rengi koyuydu bilemem falan diyor. Araştırıyorum makaleler okuyorum başka embriyologlar ile görüşüyorum koyu renk yumurta sonucu etkilemez muhtemelen normaldir diyor. Yumurtanın rengi koyu olduğu için ki gerçekten buna kafayı takmış durumda 4AA embriyoyu ve EB’yi birlikte transfer etmenin daha iyi olacağını söylüyor. Yaşım 27. Yumurta sayım vs normal. Eşimin morfoloji sorunu dışında bildiğimiz bir sorunumuz yok. Doktora yazdım ben de beni aydınlatsın süreç hakkında konuşalım bir nebze de olsa içim rahatlasın diye. Çünkü okuyorum 4AA embriyo ile çook arkadaş çocuk sahibi olmuş ama ben sevinemedim bile çünkü habire yumurta koyu yumurta koyu diyerek beni yıldırdılar. Neyse doktor hanım yorum yapamazmış en iyisini embriyolog bilirmiş. O kadar bunaldım ki. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.
Hayırlısı olsun hakkınızdaBen de transfere hazırlık aşamasındayım ama daha yeni başladım iğnelere geçmedim daha
Neden o şeklide başlattı doktor cnm femare ileArkadaşlar merhaba benimde transfer günüm belli pşdu hayırlsıı ile ptesi 10 şubatta olacağım. Yarı doğal siklus ile hazırlandım famera ile. Bugünden itibaren düşük dozlarda iğnelere başlıyorum. Bütün kaderdaşlarıma da hayırlsıolsun bol şans diliyorum. Rabbim yüzümüze baksın
Yarı doğal siklus deniliyormuş cnm yumurtanın kendiliğinden çatlayıp progesteron yükselmesi için. Progesteron ilaçlarını minimum seviyede kullanmak içinmiş . Rahim yumurtayı çatlayıp sandıktan sonra yapılan transfer işlemiymişş rahmi kandırıyorlarmış salınan yumurta döllenmiş gibiNeden o şeklide başlattı doktor cnm femare ile
Yaaa ilk defa duydum amh düşük olanlar için yapılabilir mi acabaYarı doğal siklus deniliyormuş cnm yumurtanın kendiliğinden çatlayıp progesteron yükselmesi için. Progesteron ilaçlarını minimum seviyede kullanmak içinmiş . Rahim yumurtayı çatlayıp sandıktan sonra yapılan transfer işlemiymişş rahmi kandırıyorlarmış salınan yumurta döllenmiş gibi
Bilmiyorum ki cnm amh ile ilgili bir durum değil tek yumurta bile yetiyor diye biliyorum. Sen her ay düzenli adet görüyorsan her ay bir yumurtan oluyorsa ve çalıyorsa ve rahmin buna elverişli iseoluyor diye biliyorum cnm. Mesela 10 mm rahim kalınlığı gerekiyor diye biliyorum cnm. Ben gittim doktor a doktor ölçttü kalınlık iyi değerlerin de iyi yapılabilir dedi. Hatta kendisinden çatladı yumurta ovitrelle ye gerek kalmadıYaaa ilk defa duydum amh düşük olanlar için yapılabilir mi acaba
Denenebilir ilk defa duydum doktoruma bi dsnışayım bu durumuBilmiyorum ki cnm amh ile ilgili bir durum değil tek yumurta bile yetiyor diye biliyorum. Sen her ay düzenli adet görüyorsan her ay bir yumurtan oluyorsa ve çalıyorsa ve rahmin buna elverişli iseoluyor diye biliyorum cnm. Mesela 10 mm rahim kalınlığı gerekiyor diye biliyorum cnm. Ben gittim doktor a doktor ölçttü kalınlık iyi değerlerin de iyi yapılabilir dedi. Hatta kendisinden çatladı yumurta ovitrelle ye gerek kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?