Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 6 .gün embriyo donduruldu Şubat ayın adetin 20 .günü çağırdı beklemedeyimKızlar benim Ocak ayında olacaktı transferim ama kist çıktı şubata kaldı benim gibi olan var mı
Bnmde Şubat ayı nda olacak rahim dindendirme surecindeyimKızlar benim Ocak ayında olacaktı transferim ama kist çıktı şubata kaldı benim gibi olan var mı
Aynı durumdayiz bnmde Aralık sonu opu oldu 2 adette trasfer olacak subattaBenimde Aralık sonunda toplandı yumurtam ilk reglimi oldum ikinci reglm Şubat başı aksilik olmazsa transfer olucak
Ocak 2 de opu oldum 1 ilk adeti oldum 2 adette Şubata olacam adetin 20 günü çağırdılarAdetin yirminci günü mü Şubat'ın yirmisi mi rahim dinlendirme yapıldı mı canim
Bnmde Şubat ayı nda olacak rahim dindendirme surecindeyim
Hemen hemen aynıyız bende Ocak 2 de opu oldum ilk adet oldum 2 .adeti Şubat'ta olacam ama adettin 20 günü gel dediler niyeseBenimde Aralık sonunda toplandı yumurtam ilk reglimi oldum ikinci reglm Şubat başı aksilik olmazsa transfer olucak
Canim rahim dinlendirme olmak lazımmış onu da iki adette anca kendine geliyor diye biliyorum benim de ikinci adette gittimBana iki adet bekletmiyor doktorum. İlk adetinde gel dedi. Kimi okusam iki adet beklemiş. Tereddütte kaldım bana neden iki adet bekletmedi acaba
Bana ikinci adetimde haber verdim hemen estoferm başlattı ama kist çıktı yine regli olunca hemen haber ver leke bile olsa ilaca başlanacak dediOcak 2 de opu oldum 1 ilk adeti oldum 2 adette Şubata olacam adetin 20 günü çağırdılar
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaAynı durumdayiz bnmde Aralık sonu opu oldu 2 adette trasfer olacak subatta
Bana adetin 2 veya 3 günü gel dediler kontrol edicekler galiba ona göre transfer için gün vericeklerHemen hemen aynıyız bende Ocak 2 de opu oldum ilk adet oldum 2 .adeti Şubat'ta olacam ama adettin 20 günü gel dediler niyese
Herkezin öyle adetin 3gun çağrıyor beni 20 . GunuBana adetin 2 veya 3 günü gel dediler kontrol edicekler galiba ona göre transfer için gün vericekler
Anladım hayirlisi olsun inşallahHerkezin öyle adetin 3gun çağrıyor beni 20 . Gunu
Beni ilk adette çağırdı ultrason la baktı daha dinlenmemis yumurtalık kar şiş birdahaki adete gel dediBana iki adet bekletmiyor doktorum. İlk adetinde gel dedi. Kimi okusam iki adet beklemiş. Tereddütte kaldım bana neden iki adet bekletmedi acaba
Bni adetin 2 günü çağırdı sende ilaç kullanmadan transferi yapcak o zmnHemen hemen aynıyız bende Ocak 2 de opu oldum ilk adet oldum 2 .adeti Şubat'ta olacam ama adettin 20 günü gel dediler niyese
Bni adetin 2 günü çağırdı sende ilaç kullanmadan transferi yapcak o zmnHemen hemen aynıyız bende Ocak 2 de opu oldum ilk adet oldum 2 .adeti Şubat'ta olacam ama adettin 20 günü gel dediler niyese
İnşallah hepimizin pozitif olurHayırlısı olsun inşallah hakkımızda![]()