Şubat ayı tüp bebek transferi olacaklar 🤰

Arkadaşlar nakilden sonra yapmanız gerekenler neler yani ne yemeliyiz özel birşeyler var mı bildiginiz

Merhaba hepinize, umarım güzel sonuçlanır 🙏 benim de adetle birlikte estrofem ilacına baslatcak dondurulmuş embriyo transferi için, ne kadar süre sonra transfer olur biliyor musunuz acaba?

Merhaba hepinize, umarım güzel sonuçlanır 🙏 benim de adetle birlikte estrofem ilacına baslatcak dondurulmuş embriyo transferi için, ne kadar süre sonra transfer olur biliyor musunuz acaba?
Merhaba ben 11 ocakta adet oldum 27 ocakta transferim yapıldı 🙏🏻

Merhaba ben Ekim ayında miyom ameliyatı oldum kasım ayında tekrar tedaviye başladık Doktor Şubat ayında gel dedi regl günüm de Şubat sonu transfer de Mart başı gibi yapılır 😊

Merhaba bende adetimin 4 günü yani 26 ocakta kontrole gittim doktorum Rahim ince dedi cuma gününden itibaren günde 3 defa estrofem verdi bu perşembe tekrar kontrolüm var. 2 tane dondurulmuş embriyom var onlar için deneyeceğim bu ay sizler başladınız mı?

Merhaba kızlar ben de 1 şubatta transfer oldum. 2 adet 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı bana da dua edin ne olur bu 5. Denemem

Merhaba kızlar ben de 1 şubatta transfer oldum. 2 adet 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı bana da dua edin ne olur bu 5. Denemem
Hayırlısıyla sağlıkla olsun inşallah 🤲 ne diyeyim. Sabır ve dua sakinlik stres yapmadan bekleyin . Ben de bu ay transfer olacağım hayisiyla . Ben de çift embriyo istiyorum ama doktorum yaştan dolayı kesin dille reddetti . Şaşkınım

Hayırlısıyla sağlıkla olsun inşallah 🤲 ne diyeyim. Sabır ve dua sakinlik stres yapmadan bekleyin . Ben de bu ay transfer olacağım hayisiyla . Ben de çift embriyo istiyorum ama doktorum yaştan dolayı kesin dille reddetti . Şaşkınım
Kaç yaşındasınız acaba genelde çift embriyo önerirler şaşırdım

Back
X