- 21 Eylül 2021
- 1.270
- 465
- 73
- 25
Yok zamanın da dedi kist filan olmazsa rahim dinlendirme.ve hazirlama sonra trasfer dedi ama ben sormadım muane edecek belkideBni adetin 2 günü çağırdı sende ilaç kullanmadan transferi yapcak o zmn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok zamanın da dedi kist filan olmazsa rahim dinlendirme.ve hazirlama sonra trasfer dedi ama ben sormadım muane edecek belkideBni adetin 2 günü çağırdı sende ilaç kullanmadan transferi yapcak o zmn
Her doktorun tedavisi farklı olabiliyorYok zamanın da dedi kist filan olmazsa rahim dinlendirme.ve hazirlama sonra trasfer dedi ama ben sormadım muane edecek belkide
Yok zamanın da dedi kist filan olmazsa rahim dinlendirme.hazirlama sonra trasfer dedi ama ben sormadım muane edecek belkideBni adetin 2 günü çağırdı sende ilaç kullanmadan transferi yapcak o zmn
Demekki pardon ikikere yolandi yaHer doktorun tedavisi farklı olabiliyor
Bol su avakado ceviz fındıkArkadaşlar nakilden sonra yapmanız gerekenler neler yani ne yemeliyiz özel birşeyler var mı
Merhaba ben 11 ocakta adet oldum 27 ocakta transferim yapıldıMerhaba hepinize, umarım güzel sonuçlanırbenim de adetle birlikte estrofem ilacına baslatcak dondurulmuş embriyo transferi için, ne kadar süre sonra transfer olur biliyor musunuz acaba?
Benim de hayırlısıyla bu ay olacakKızlar benim Ocak ayında olacaktı transferim ama kist çıktı şubata kaldı benim gibi olan var mı
Hayırlısıyla sağlıkla olsun inşallahMerhaba kızlar ben de 1 şubatta transfer oldum. 2 adet 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı bana da dua edin ne olur bu 5. Denemem
Kaç yaşındasınız acaba genelde çift embriyo önerirler şaşırdımHayırlısıyla sağlıkla olsun inşallahne diyeyim. Sabır ve dua sakinlik stres yapmadan bekleyin . Ben de bu ay transfer olacağım hayisiyla . Ben de çift embriyo istiyorum ama doktorum yaştan dolayı kesin dille reddetti . Şaşkınım
Benimde transferim ocakta olacaktı polip çıktı o yüzden histeroskopi oldum ve kısmetse Şubat sonu transfer görünüyorKızlar benim Ocak ayında olacaktı transferim ama kist çıktı şubata kaldı benim gibi olan var mı
31 yaşındayım. Yaşa göre karar veriyorlar sanırım. 35 altı yasak çift embriyo öyle dedi doktorum. Ama yapan doktorlar da varKaç yaşındasınız acaba genelde çift embriyo önerirler şaşırdım
Sonuç aldınız mı merak ettim hayırlısı inşallahMerhaba ben 11 ocakta adet oldum 27 ocakta transferim yapıldı![]()
Histeroskopi nedir aydınlatır mısınız ? TeşekkürlerBenimde transferim ocakta olacaktı polip çıktı o yüzden histeroskopi oldum ve kısmetse Şubat sonu transfer görünüyor
Başarısız deneme sonrası yapıyor olabilirler31 yaşındayım. Yaşa göre karar veriyorlar sanırım. 35 altı yasak çift embriyo öyle dedi doktorum. Ama yapan doktorlar da var
Vajinal yoldan yapılan bı ameliyat ya da tani şekli. Benim rahmimde polip vardı ve o yolla aldirdimHisteroskopi nedir aydınlatır mısınız ? Teşekkürler