subat ayi ve mart ayi allahin izniyle hamile oluruz insalah.. (Kun fe yekûn )

olabilir benim arkadaşım çok büyük ihtimal öyle hamile kaldı.
Benim kardesim gunune 4 gun vardi test kiti silik cikti ertesi gun kanda ogrendi ve hamile rabbim isteyen her keze saglikli bebekler nasip etsin insallah

Bende varm arkadslr tüp bebek tedavisine baslicam bütün evraklari teslim ettm aramalarni bekliyorum inşallah en kisa zamanda bebeklermze kavuşuruz
Allahim emeklerini bosa cikartmasin canim insallah bebegin sana tutunur rabbim nasip eder insallah sag salim kucagina almayi

Canim insalla bebisin gec dollenmistir insallah
benim klomenle 3 gün arayla 2 kere yumurtam catladi kan tahlili yapildigi gün 1. catlamanin üstünden 12 gün ikinci catlamanin üstünden 9 gün geçmişti negatifti doktor olsa çıkardı dedi. ama yinede bi umut acaba diyorum sonradan beta hgc yükselmiş midir?

canim ben 24 ay tedavi olmadan denedim olmadi aralik ve ocak ayi klomen kullandim sonuc yine olmadi bu ayda ovu testi ile deniyecem evicap ile birlikte rabbim ne zaman verir bilem vakti zamani en yakin zaman olur insallah..
Amin cnm inşallah hepimizn dualari kabul olur benim 2 senedr olmuyo bende çikolata kistleri var oyüzden peki sen ne zmndr istyrz cnm tedavi oldnmu

canim ben 24 ay tedavi olmadan denedim olmadi aralik ve ocak ayi klomen kullandim sonuc yine olmadi bu ayda ovu testi ile deniyecem evicap ile birlikte rabbim ne zaman verir bilem vakti zamani en yakin zaman olur insallah..
Anladm cnm inşallah olur en kısa zamanda demkki bi vaktmz var dediğin gibi insan olmaynca üzülüyo işte

arkadaslar resim atiyorum belki ilginizi ceker diye dusundum okursaniz sevinirim

Eklentiler

• SC20160202-115640.webp
    SC20160202-115640.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 311
Kızlar bende bebek düşünüyorum bu ay inşaallah. Kızlar benim göğsümden minicik su gbi birşey geldi aranızda duyan bilen var mı acaba ama minicik
canim ne oldugunu bilmiyorum ama bthcg ye kan vereceksen prolaktinede baktir hamilelikte ilk 3 ayda gogsunde sivi gelir

Canim 3 aylik gebeysen gogsusten sivi gelir yanlis anlattim galiba eger reglin gectiyse betahcg icin saglik ocagina kan ver insallah bebegin seninledir

Yok canım dha bat tarihim bile gelmedi :( hayatımda ilk defa böle oldu.. Neyse bekleyelim görelim Rabbim isteyen herkese versin hayırlısı olsun

Back
X