subat ayi ve mart ayi allahin izniyle hamile oluruz insalah.. (Kun fe yekûn )

kizlar hamilelik icin p.nsin tamaminin vajinaya girmesi lazimmi.ben vajinusmus hastasiydim.yeni yendim.sanki p.nsin hepsi girmiyo.boyle hamilelik olurmu.
Olur canim neden olmasin siperm iceriye gittimi tamamdir ayaklarini duvara koy 10-15 dakika bekle sonra sagina don cenil pozisyonu seklinde dur yani bacaklarini gobegine dogru cek 15-20 da oyle bekle yada istersen fazla bekleye bilirsin rabbim gonlune gore versin insallah

Olur canim neden olmasin siperm iceriye gittimi tamamdir ayaklarini duvara koy 10-15 dakika bekle sonra sagina don cenil pozisyonu seklinde dur yani bacaklarini gobegine dogru cek 15-20 da oyle bekle yada istersen fazla bekleye bilirsin rabbim gonlune gore versin insallah
cok sagol canim tavsiyelerin icin:KK200:

Cumaniz hayirlara vesile olsun insallah musmutlu haberler verirsiniz insallah

Bende korunmayı geçen ay28 ocakta bıraktım 3 şubatta adet oldum 5 şubatta bitim . Ve adet öncesi ve sonrası bol bol çalışmalar yaptik iki gündür karnında bir ağrı adet olacakmış gibi belim agriyo ilişkiye girdiğimde de Karnım agriyo
ve iki gündür akıntım var acaba tutmusmudurki bukadar erken belirtiler olurmu sizce yardım

Slm arkadaşlar Rabbim kimsenin kucağına Boş bırakmasın herkezin gönlüne göre versin ...
Amin insallah allahim gonlundekini hakkina hakkindakinide hayrina versin insallah kac gun arayla regl goruyorsun siklusun kac gunde bir

Bende korunmayı geçen ay28 ocakta bıraktım 3 şubatta adet oldum 5 şubatta bitim . Ve adet öncesi ve sonrası bol bol çalışmalar yaptik iki gündür karnında bir ağrı adet olacakmış gibi belim agriyo ilişkiye girdiğimde de Karnım agriyo
ve iki gündür akıntım var acaba tutmusmudurki bukadar erken belirtiler olurmu sizce yardım
Bence yumurtlama gunlerindesin calismalara devam edin 12-14-16-18-20 gunlerde calisin derim insallah bebegin tutunur

İnş tutunur Rabbim kimsenin kucağına Boş bırakmasın. . Buarada birbucuk yıllık evliyim zamanı geldi dedik
İnsallah amin canim yazdigim tarihlere uyarsan rabbimde izin verirse sansin artar ve bebegin sag salim olur insallah

1455385579819-872329618.webp kızlar biraz önce yaptįm elim ayaĝım titriyo

Tebrikler rabbim saglikli kucaginiza almayi nasio etsin insallah en kısa zaman da bizlere de nasip etsin adetinz ne kadr gecti?
Amin canım Allah razı olsun darısı sizlere olsun inșallaah vardır adetimin ilk günü düșük yaptım birkez korkuyorum

Bende dayanamayip yaptım bugün ama sonuc negatif bat yarın ya da pazartesi sol gögüsumde hassaslık bir kac gündr halsizlik yorgunlk var o yuzden acele ettm hakkımızda hayırlısı :)

Back
X