subat ayi ve mart ayi allahin izniyle hamile oluruz insalah.. (Kun fe yekûn )

Ikra meyra

Kun fe yekün rabbim ol desin her şey olur 🤲💙❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
19.668
27.143
598
Hadi arkadaslar subat ve martta hamile oluruz insallah ben klomen ve catlatma ignesi kullandim aralik ve ocak ayinda ama bende etki olmadi ve ben tedaviyi yarida biraktim . Ama sunu biliyorumki rabbimin verdigi vakti zamani var o gun gelsin insallah bizde o vakitte hamile olacagiz allahin izniyle yeterki rabbim ol desin olur ( kun fe yekûn ) rabbim ol derse her sey olur insallah o vakit subat ve mart ayi olcak ... amin .

Amiiiiiiiiin canım...Rabbim sana bana bekleyen herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah habeelerimizi birbirimize söleriz burda
Amin canim insallah hos geldin tatlim allah gonlumuzundekini birgun bizede verecek insallah.. dualarimdasiniz

Son düzenleme:
Ben 2 aydır hasta olamiyorum ve zaten hastaligim duzensizdi bu aralar surekli midemde yanmalar oluyo adetimin gecikmesi hamilelikmi yoksa yine duzensizlik mi nasil anlarim subatta 3. Ay olucak gecikmesi test yaptm ama yanlis yapmisim ondan teste de guwenmiyorum 1. Ay olmadigimda hamile sandim heveslendim degilsem cok yikilirim ama biri bilgi verebilirmi bana

Ben 2 aydır hasta olamiyorum ve zaten hastaligim duzensizdi bu aralar surekli midemde yanmalar oluyo adetimin gecikmesi hamilelikmi yoksa yine duzensizlik mi nasil anlarim subatta 3. Ay olucak gecikmesi test yaptm ama yanlis yapmisim ondan teste de guwenmiyorum 1. Ay olmadigimda hamile sandim heveslendim degilsem cok yikilirim ama biri bilgi verebilirmi bana

Test yapmak yikici oluyor negatifle karsilasinca fakat test yapmadan da anlayamayiz. Hamilelik belirtilerin
Var mi? Bas donmesi sabah bulantilari gibi? Ben bir dusuk yaptim malesefki hamileligimi anlamamistim... Adet duzenim karisik oldugu icin aman olurum dedim meger hamileymisim :( dikkat etmedim meger dusuk tehlikem oldugu icin surekli dinlenmem gerekiyormus. Test yapip hamileligimi ogrendikten bir hafta sonra dusuk yaptim malesef. Yani test yap canim, nekadar da uzulsekte ogrenmemiz sart. Ayrica eger hamile degilsen de adet olmaya calismalisin, vucudunu yeni yumurtlamaya hazirlamak icin.

Test yaptim ama hamile cikmadim ablamda da aynisi oldu kan testinde cikti ayagim kirik gidemiyorum doktora bas donmesi arada oluyo ama kusma felan olmadi hic midem de yanma oldugu zaman bi sefer kustum ya bilmiyorum :KK43:

Insallah hamilesindir bende de belirti olmadigi icin anlamamistim kisiden kisiye gore degisiyor. Degilsende uzulme hep birlikte beklemedeyiz elbet bir gun

Amiinn insallah. Aralik ve Ocak ayinda bende klomen kullandim Subat'dan umutlu degilim ama rabbim ol derse olur insallahhh :KK200:
Amin insallah canim rabbim gonlumuzdekileri verecek insallah

Canim yarin saglik ocaginda kedin cevabi alirsin sabah git bir hetahcg testi yaptir insallah rabbim bu ay bebegini vermisdir

Insallah hamilesindir bende de belirti olmadigi icin anlamamistim kisiden kisiye gore degisiyor. Degilsende uzulme hep birlikte beklemedeyiz elbet bir gun
Elbet birgun o gun subat ve mart olur insallah allahim gonul muradimizi verecek insallah yeterki umutlu olalim

Test yapmak yikici oluyor negatifle karsilasinca fakat test yapmadan da anlayamayiz. Hamilelik belirtilerin
Var mi? Bas donmesi sabah bulantilari gibi? Ben bir dusuk yaptim malesefki hamileligimi anlamamistim... Adet duzenim karisik oldugu icin aman olurum dedim meger hamileymisim :( dikkat etmedim meger dusuk tehlikem oldugu icin surekli dinlenmem gerekiyormus. Test yapip hamileligimi ogrendikten bir hafta sonra dusuk yaptim malesef. Yani test yap canim, nekadar da uzulsekte ogrenmemiz sart. Ayrica eger hamile degilsen de adet olmaya calismalisin, vucudunu yeni yumurtlamaya hazirlamak icin.
Cok uzuldum insallah rabbim bu defa.melegini sana sag salim verecek insallah rabbim gonlundeki bebegi en yakinda nasip eder insallah

Amin insallah hakkiyla anne babalik yapicak olanlarin kucagini bos birakmasin rabbim... Adeti yakin olan var mi?
Ben cuma olmam gerekiyordu olmadim bekliyorum carsamba kanda baktirdim 4.4 degerim cikti yukselir dediler cuma tekrar yaptirdim 2.8 degere dusmus yarin regl olursun dediler pazar oldu hala regl olmadim

Back
X