subat ayi ve mart ayi allahin izniyle hamile oluruz insalah.. (Kun fe yekûn )

Arkadașlar bende sizin gibi bekleyenlerdim O yüzden öyle iyi anlìyorumki sizi Kürtajdan sonra her ay bekledim geçen ay çok hevesliydim adet olunca aĝladım takvi sildim ovulasyon tesini bıraktım odaklanıyorum stres oluyo hala hastayım sesim gitti bu ay yerlerdeydim grip antibiyotik olmaz dedimdaha netleșmedi ama odaklanmayın tavsiyem wallahi
hayirli oksun canim cok sevindim.rabbim kucagina almayi nadio etsin

kizlar bu ay belirtim coktu ama olmadı sonuc negatif. bat tarihime 2 gün var ama belirti vardiye erken yaptim ama sanki atesimde dustu.kasiklarima igne batar gibi oluyodu asiri gaz gerginlik goguslerde hassasiyet yüzüm gozum hafif sis.ama sonuc negatif cok uzuldum. o zaman bu yasadiklarim hep psijokojikmiydi

kizlar bu ay belirtim coktu ama olmadı sonuc negatif. bat tarihime 2 gün var ama belirti vardiye erken yaptim ama sanki atesimde dustu.kasiklarima igne batar gibi oluyodu asiri gaz gerginlik goguslerde hassasiyet yüzüm gozum hafif sis.ama sonuc negatif cok uzuldum. o zaman bu yasadiklarim hep psijokojikmiydi
Bende sizin gibiyim bat yarn bugn test yaptm negatif sizin varsa daha erken olabilir

İlk hamileliĝimdede 5 gün õnceidrar testi yaptım adet gününde kan verdim herkese söledim sevinçten herșeyde acele ettim diye kızdım sonra kendime psikolojim çok etkilendi o yüzden bi daha olursa acele etmicem diye hep söz verdim kendime olmaz dediĝim ay oldu canįm tedavi falan olmadım
Rabbim bi anda mucizeni verdi cok sevindim adina devami gelir insallah kucagina alirsin.. allahin izniyle pozitif dusun herseyi rabbim bbegini sana bagislasin insallah

Pozitif ol canim reglin gelmez insallah ve kanda baktirirsin en hyirli gunde bebegin gelecek insallah

Yok canım denemedim rahim filmi ckilcem bakalm ne cıkacak tıb olark tedavi olalim da birsey varsa sonra onlara baslarm
Canim nasil olsa regl oldun ilac degil zaten bakarsin bu karisim sendede faydasi olur cogu kisi hamile kalmis sen tedbirini al taktiri rabbime birak bence dene derim hic birsey kaybetmezsin rabbim.yuzunu.guldursun... resim.attim tarifine bak oku derim

Eklentiler

• SC20160215-111205.webp
    SC20160215-111205.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 55
Hadi arkadaslar subat ve martta hamile oluruz insallah ben klomen ve catlatma ignesi kullandim aralik ve ocak ayinda ama bende etki olmadi ve ben tedaviyi yarida biraktim . Ama sunu biliyorumki rabbimin verdigi vakti zamani var o gun gelsin insallah bizde o vakitte hamile olacagiz allahin izniyle yeterki rabbim ol desin olur ( kun fe yekûn ) rabbim ol derse her sey olur insallah o vakit subat ve mart ayi olcak ... amin .

Kızlar naber bende kırmızı kart gördüm :( inş martta güzel haber veririz yeni bat 15 Mart

Back
X