- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
hadi bakalım gelsin bebişşşşşcumlemıze hayırlı olsun
ben dun fal baktırdım
bıraz kafam dagılsın dıye :)
hazırandan sonra dedı sempatiksalakcinni
ay inşallahhhhhhhh bayılırım tombiş bebeklere ısırıp ısırıp sevceksin onlarıKIVIRCIĞIM biraz sakin ol tatlımm acele etme tüplerin tıkalı olması zaten çok düşük bir ihtimalmiş senin olcakk bebişinn hem de tombişşş
bence dersini çalışmamış o yüzden numara yaptı çok kötüyüm ya kaydirigubbakcemile3yok canım ılla dogustan demıyor ama bebekken bıle baslamıs olabılır dıyor...ılerıkı yaslardada bellı olabılır dıyor ..belkıde ıste senın dedıgın gıbı gobek mıde cıkınca baslamıstır sen de de
gunayydın sana da ...
konuyu anlatan doktora bısey oldu bırden kıtlendı adam oturttu aytug...
heralde adamın kan sekerı mı tansıyonumu ne dustu bırden ...
ay inşallahhhhhhhhhhhhhvalla ben normalde fal baktırmam sevmem...sadece burda kahve içince kapar kenim bakar öle eğlenirim...2 gün önce bizim burdaki görevli adam aldı falımı...beşik var kız bebek dedi ama adamla laubali olmayayım diye ne zaman felan demedim...aman yalanda olsa umut kız
kızlaaaarrrr.... Selam nasılsınız? kıvırcığım cepten mesaj çekince bana son gücüm kuvvetimle aldım pc'yi kucağıma girdim hemen topice. Bugün çok kötüyüm. öksürmekten sesim kısıldı... burnuma viks çekiyorum,boğazıma viks sürüp sarıyorum,elimde sürekli sıcak çay var.Su yada çay içmezsem öksürük krizi tutuyor.Gece hiç uyumadım sayılır yine.
Mugişiiiimmm yemin ederim bu sabah aklımda sen vardın... Dedim bu kız hiç gözükmüyor ortalarda acaba bir yere mi gitmişti diye düşündüm. Nasılsın? neler yapıyorsun canım?
kıyamam geçmiş olsun ama kaçkırmanı istemedim gerçi biraz konu degişti ama biz havadisleri yazdık buraya