canım çok sağol bende bekliyim diorum ama adet göremiyorumki kendiliğimden naısl olacak birde iyi bir doktor var mı ümaniye taraflarında
bende olamıyorum... ama bak hamileyim... bende hep bunu düşündüm kendiliğimden adet bile olamıyorum en iyisi aşılama olayım dedim. çok şükür gerek kalmadı...
senin ne zaman yumurtladığın hiç belli olmaz... bu ay mesela adet olana kadar (2 ayda sürse, 3 ayda sürse) gün aşırı ilişki yapın... en azından 3 günde bir... ben 30. gün yumurtladım ve 60. gün hamile olduğumu öğrendim. herşey olabiliyor. hazır hsg de çektirdin bu ayı boşa geçirme...
ümraniye taraflarında yok canım ya.. ben medical park göztepe hastanesine gittim. ama özel sağlık sigortam var... o nedenle maddi açıdan zorlamadı beni hiç. senin yoktu sanırım sigortan.. iyice araştır bi bak bakalım sağa sola.. doktor kesinlikle çok önenli. bir sürü sıkıntı çekiyorsun, teadvi görüyorsun, psikolojin bozuluyor, günlerce ağlıyorsun.. eğer yanlış tedavi uygulanıyorsa bunca sıkıntıyı boşuna çekmiş oluyorsun.. iyi bir doktora giderek o tedavi süresini kısaltabilirsin...
aşılama yada tüp bebek forumlarına bakabilirsin.. senin oturduğun yerlerde iyi bir doktor tavsiye edebilirler.. sonuçta o aşamaya kadar gelen birisi bir sürü tecrübe sahibi olmuştur. hangi doktor nerede hangi tedaviyi uyguluyor bilir...
umarım güzel sonuçlar alırsın canım ya...