ne demek mızmızlanmak falan.. bir daha duymayayım heeeee..... sen bizim arkadaşımızsın.. her ne kadar tanışmıyor olsakda bir çok şey paylaşıyoruz.. tüm gün birlikteyiz nerdeyse... elbetteki paylaşıcaz sevinçlerimizi de üzüntülerimizi de.. ama senin üzüntün çook yersiz canımcım.. yok yere üzüyorsun kendini... burada senin yaşadıklarını yaşayanlar var.. onların tecrübelerinden faydalanabilirsin.. böylece boşa zaman harcamamış olursun...
ayrıca doktoruna ne kadar güveniyorsun? hadi aşılama dedi diye öylemi olmalı? bana hiç mantıklı gelmiyor daha yolun başındaki bir kişiye gel aşılama yapalım demek.. bir sürü doktora gittim hamile kalana kadar. hiç birisi bunu demedi bana... 6 kez klomen tedavisinden sonra artık aşılama dediler.. o zaman bile şok olmuştum... çok üzülmüştüm senin gibi.. sende şimdi bu durumdasın.. üzülüyorsun ve ne yapacağını şaşırmış durumdasın... biraz rahatla... h.sonu bi gelsin.. şu eşininin spermlerini de bebek işinide düşünmeden güzel bir h.sonu geçir.. kafanı topla.. sonrada boş kafa ile düşünüp taşın.. ne yapabilirsin araştır.. ona göre karar ver.. çok aceleci olmaya gerek yok... kaldıki daha çok zaman var önünde bence...