şubat ayında hamile kalanlar....şuan ne yaşadıgımızı paylaşalım.....

angel_sss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
32
0
36
Adana
selam kızlar...14 haftalık hamileyim çok mutluyum ama bir o kladarda korkuyorum.bu ilk bebegim olcak Allahım nasip ederse.sürekli dr a gitmek istiyorum saNIRIM BİRAZDA evham yapıyorum ama insan hamilelikle ilgili ne mide bulantısı ne damak tadının degişmesi vb... şeyler yaşamadıgım için olabilir...sadece bu aralar aşırı sinir,stres ve kasık batmaları yaşıyorum(ani hareketlerde)..pzts kontrolüm var ama ben yarın gitmek istiyorum nedense :) cinsiyette belli olcak sanırım çok heyecanlıyım yaa bebegimi o ultrasonda görmek hoşuma gidiyor.:49:.sizlerinde duygularını,yaşadıklarınızı dinlemek isterim...

bence miden bulanmadığı için çok şanslısın hamileliğinin tadını çıkar ben sürekli çıkardığım için hiç kilo alamadım 4 kilo verdim 3 ayda
.halada ilaç kullanmadığım zaman yataktan kalkamıyorum.benimde cumartesi günü ikili testim var çok heyecanlıyım cinsiyeti belli olur inşallah bebişlerimizin sen ikili testi yaptırdınmı??

bence miden bulanmadığı için çok şanslısın hamileliğinin tadını çıkar ben sürekli çıkardığım için hiç kilo alamadım 4 kilo verdim 3 ayda
.halada ilaç kullanmadığım zaman yataktan kalkamıyorum.benimde cumartesi günü ikili testim var çok heyecanlıyım cinsiyeti belli olur inşallah bebişlerimizin sen ikili testi yaptırdınmı??

canım allah saglıklı ele ayagı düzgün kucagına almayı nasip eder inşallah....ben geçen ay test yaptırdım ama dr um 2 li test filan demedi bana acaba 2 li testmiydi o diye düşünüyorum druma sormakta aklıma gelmedi ne testiydi bu diye ben benim kan sayımım filan yapılıyor diye düşündüm.2 li test haftamda geçti belkide direk 3 lü test isticek doktorum.bana dr bu ay belli olcak dedi ama kesin biliyor kendisi ama sölemiyor.haftaya kontrolüm var ama yarın hemen gitmek istiyorum gidersem dr haftaya isticek tahlilleri olabilecegindende gidip gitmemekte kararsızım sence ne yapmalıyım???

Benim bu Çarşamba günü randevum var. İlk kez bebek 8 haftalıkken gitmiştim, daha da gitmedim. Yeni gideceğim. İlk hamileliğim olduğu için neler olacak ne testler yapılacak bilmiyorum. Sanırım bu sefer gittiğimde cinsiyeti belli olur

selam kızlar...14 haftalık hamileyim çok mutluyum ama bir o kladarda korkuyorum.bu ilk bebegim olcak Allahım nasip ederse.sürekli dr a gitmek istiyorum saNIRIM BİRAZDA evham yapıyorum ama insan hamilelikle ilgili ne mide bulantısı ne damak tadının degişmesi vb... şeyler yaşamadıgım için olabilir...sadece bu aralar aşırı sinir,stres ve kasık batmaları yaşıyorum(ani hareketlerde)..pzts kontrolüm var ama ben yarın gitmek istiyorum nedense :) cinsiyette belli olcak sanırım çok heyecanlıyım yaa bebegimi o ultrasonda görmek hoşuma gidiyor.:49:.sizlerinde duygularını,yaşadıklarınızı dinlemek isterim...

merhaba bende 14 haftalık hamileyim 2.5 sene uğraştan sonra şükürler olsunki allahım bizede tatdırdı bu sevinci, allah dileyen herekeze nasip etsin, benimde miğde bulantılarım 1 hafta öncesine kadar vardı şimdi git gide azalıyo azaldıkçada endişeleniyorum acaba bişimi oldu diye sanırım bu evham herkezde oluyo sürekli doktora gidip bebeğime bakmak istiyorum ama 1 ay geçmek bilmiyo, kasıklarımda benimde sancılanmalar oluyo, siz gittinizmi doktora inşallah bebişiniz sağlıklıdır :)

Back
X