merhaba canım. yasım 30 2 senelık evlıyım bende. bizde 1 yıldır korunmuyoruz.. hıcbır problemımız yok. adetlerım duzenli. yumurtam buyuyor catlıyor. sperm testı normal. tuplerım acık. ama gebelık olusmadı. ben de bu ay ılk kez klomen kullandım. olmazsa bıdakı ay asılama dedı dr umMerhaba arkadaslar;
2 yıla yakın doğal yolla hamile kalamadım.. Hıcbır tedavı gormeyı dusunmedım doğal yolla stres yapmaksızın beklemek istedım . 28 yasındayım ve tedavı alternatıflerını degerlendırmenın zsmanı geldıgını dusundum.. Esım ve benım tum tetkıklerım yapıldı ve hersey normal. Dr adetın 3.gunu klomen tedavısıne baslamayı önerdı. Muhtemelen subatın 8. De dr gıdecegım. Sızlerde durum nedır ? Hangi sureclerden gectınız? Klomen tedavısı gordunuzmu ? Deneyımlerınızı yazarsanız sevınırım
İnş tedavın olumlu sonuclanır. Ben 2 yıl sabrettım fakat artık cok istıyorum:)merhaba canım. yasım 30 2 senelık evlıyım bende. bizde 1 yıldır korunmuyoruz.. hıcbır problemımız yok. adetlerım duzenli. yumurtam buyuyor catlıyor. sperm testı normal. tuplerım acık. ama gebelık olusmadı. ben de bu ay ılk kez klomen kullandım. olmazsa bıdakı ay asılama dedı dr um
burada okudugum cogu kısı 3-6 ay arası klomen kullanıyor. dr a sordum . daha 1 ay kullandım dıye. olsun senın problemım yok yumurtlamayla ılgılı dedı. tecrubelı bı dr. guvenıyorum ne derse yapıyorum valla.
valla klomen konusunda pek deneyımlı degılım. işte bu ay ılk kez kullandım 9. gun 20 mm 3 tane yumurtam vardı. ıgne oldum 36 saat sonra sonra ılıskı. sonra kontrole gıttım. dün.. ucude catlamıstı. benım dr catlayana kadar cagrıyor.İnş tedavın olumlu sonuclanır. Ben 2 yıl sabrettım fakat artık cok istıyorum:)
Aynı durumdayız ; benim dr asla ümit verıcı konuşmuyor.. Hıcbır sorun yok fakat olmayabilir cok buyuk beklentı içine gırmeyın dıyor. Her tedavıyı deneyecegız.. Klomende püf nokta ne sizce
İnş.. Beklemek cok gerıyor insanı.. Bır sebepte olmaması ayrı bır konu.. Belirsızlıkle bır mucadele içindeyız ınşş karsılığını alırız. Önceki dr um bana dırek asılama demişivalla klomen konusunda pek deneyımlı degılım. işte bu ay ılk kez kullandım 9. gun 20 mm 3 tane yumurtam vardı. ıgne oldum 36 saat sonra sonra ılıskı. sonra kontrole gıttım. dün.. ucude catlamıstı. benım dr catlayana kadar cagrıyor.
gecen ay mesela ılac kullanmadan 12. gunde 19 mm 1 tane yumurtam vardı.
klomen destek oldu yumurta cogalttıı. normalde yumurtlama sorunumda olmadıgı ıcın. zaten o nıyetle verdı. olmazsa bıdaaha vermıcekmıs. aşılama dedi. bılmıyorum naparım. ınsallah olumlu sonuc alırımda bu ay gerek kalmaz
ee asılamada kımsenın tutmuyor. oran dusuk. bılemedım bendeİnş.. Beklemek cok gerıyor insanı.. Bır sebepte olmaması ayrı bır konu.. Belirsızlıkle bır mucadele içindeyız ınşş karsılığını alırız. Önceki dr um bana dırek asılama demişi
Evet fuat karatepeye gıdıyorum. Klomen ile baslamayı önerdı .. Ona guvenmek istıyorum ..Hubancim ins guzel sonuclarla karsilasirsin.yanlis hayirlamiyorsam dr fuat beyle ilgili konuda yazismistik. Eger dogru hatirliyorsam klomen veren dr omu
Haklısın.. Bende cok anlam veremıyorum klomen içinde aynı sey soylenıyoree asılamada kımsenın tutmuyor. oran dusuk. bılemedım bende
Sen kolon hastanesinemi gidiyosun. Fuat bey orda galiba. Sanirim yakin oturuyoruz. Bende hizmet hastanesine gidiyorum. Tavsiye uzerine gittim. Memnunumda. Zaten degismek istemiyorum.Haklısın.. Bende cok anlam veremıyorum klomen içinde aynı sey soylenıyor
5 yıl boyunca hangı tedavılerı denedınız. Inş hamilesındır dualarım senınle..Ben kullandım ocak sonunda.iğne de oldum çatlama iğnesi. Şimdi adet günümü bekliyorum.inşallah olmazsam eğer hamileyim.bizde 5 yıldır istiyoruz ama olmuyor.hiç bir sorun yok görünüyordu. Eşimde yokmuş. Bende süt hormonu yüksek cikti.buda yumurta oluşumunu engelliyormus.bu ay iki tane yumurtam oluştu yeterli büyüklükte.iğne oldum bakalım bekliyoruz.gelişmelerden haberdar ederim belki birilerinin soruları cvp bulur.
Evet canım kolon hastanesıne gıdıyorum memnunum.. Heyecanla beklıyorum tedavıyı bılmedıgım içinde endıselıyım inş hayırlısı olurSen kolon hastanesinemi gidiyosun. Fuat bey orda galiba. Sanirim yakin oturuyoruz. Bende hizmet hastanesine gidiyorum. Tavsiye uzerine gittim. Memnunumda. Zaten degismek istemiyorum.
Medikana leyla hnma gidiyodum isinamadim ona pektakipe basladigimda degistim.
Hayırlısı olsun canım .. İnş işe yarayacakevet kızlarr merhabaa benımde bu ay ıkıncı klomen e baslayısım bakalımm hormon testlerınde sıkıntı yok vajınal muyanede de sıkıntı yok yumutlamaa fln 3 ay olmassa rahım fılmı dedı duzenlı adette oluyorumm bakalım subat 9 yada 10 adet gunumm ınsallah klomen işe yarar
İnş canım. Bende sanırım cars godıcem.. Bırde prolaktınım yuksek cıktı cok uzuldum neysekı tedavıye engel degılmışşBen de bu ay klomene başlıcm kızlar adet olmayi bekliyorum ins hepimiz hayirli sonuclar aliriz
Kaç çıktı sonucun?Benimde yüksek prolaktin
64 un üzeri benimki dostinex kullanıyorum ne kadar zaman da etki ediyor acaba.64 un üstü yuksekmi acaba kiKaç çıktı sonucun?
Hiç sıkma canını cok arastırdım konuştum dr ile.. Tedavıye engel degıl hatta verılen dostınex isimli ilac gebeliğin olmasını destekleyen bır ilacmış.. Tabıı degerın cok yuksek degılse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?