Şubat ayında klomen tedavisine başlayacaklar..

Herkese merhabaaaa :)
Benim de bu ay ikinci Klomen kullanışım olacak. 9 Şubat'ta başladım, 16 Şubat'ta da yumurtalar büyümüş mü diye kontrole gideceğim. Yalnız buradaki hemen hemen herkes benzer durumlarda olduğu için doktorumun bana verdiği tavsiyeyi sizlerle de paylaşmak istedim.
Doktorum bana geçen ay Klomen'le birlikte Glifor diye bir şeker ilacı vermişti. Bu ilaç yumurta gelişimine katkı sağlıyormuş. Ancak bende çok fazla yan etki yaptığı için kullanamadım. Doktorum da bunun üzerine madem şeker ilacını kullanamayacaksın, o halde bol bol yürüyüş ya da yüzme gibi spor aktivitelerinde bulun ve şekeri de mümkün olabildiğince kesmeye çalış, çünkü şeker bizim düşmanımız dedi (bu arada şekerim zaten normal sınırlar içinde).
Ben de şimdi bunu uyguluyorum. Yüzme imkanım yok ama en azından yürüyüş yapmaya çalışıyorum, şekeri azalttım vs.
Bilgilerinize sunulur, sevgiler..

Bugün klomen kullanmam gerekiyor çok korkuyorum yine kist olacak diye çok tedirginim acaba kullanmasammi((((( ((((
Ne yazıkkı bu yan etkısını goze almalıyız. Tedavının her asaması kimyasal yuklemesi. Ben bunu goze aldım ve bugun basladım .. Olumsuz yanlarını dusunme canım

Canım cok cok haklısın ben bugun klomene basladım 17 subatta da randevum var. Basladım yarım saatlık yuruyuslere:) cok önemli bır nokta bu tesekkur ederız. Umarım guzel sonuclar alırızz

Canm senınle aynııı durumdakı kuzenım 3 aylık hamilee. Banada o umıt olmuştu. Fuat beye gıtmıştı oda 4 bucuk ay tedavı gordü . Sakın olumsuz dusunme örnekleri cok. Bana mutlaka yaZ olurmu durumu. Dualarm sennle

Senden duydigum bu haberde umuduma umut katti. Mutemadiyen dua eder haldeyim.hepimiz icin. Sa g ol cnm haber edecegim

Ne yazıkkı bu yan etkısını goze almalıyız. Tedavının her asaması kimyasal yuklemesi. Ben bunu goze aldım ve bugun basladım .. Olumsuz yanlarını dusunme canım
Sağol canim geçen ay 3tane kist oldu yumurtalar şimdi hala içmeye cesaret edemiyorum

Hubancim mrrhaba. Birsey sormak istiyorum. Regl 3. Gunu gittiginde dr vajinal muayene yapiyormu? Birde kan tahlili

Hubancim mrrhaba. Birsey sormak istiyorum. Regl 3. Gunu gittiginde dr vajinal muayene yapiyormu? Birde kan tahlili
reglimin 5.gunu gittim ultrason kullanıldı. genelde herkesın bu donemde ultrasonla muayene edılıyor.
adetın 3.gunu hormon testleri yapılıyor. ama ben daha öncesınden yaptırmıstım. tedavı ıcın gıttıgımde yenılemedı.öncesınde bakılması gerekıyor tum tetkıklere..

Tmm canim tsk ederim

Merhabalar, bazi doktorlar reglin 2.-3. Gunu gidilince vajinal muayene ile bakabiliyor. Ben de cok sasirmistim reglim de yoğundur nasil olacak diye ama sipsak bakti muayene etti doktorum. Aslinda o gunlerde cok daha iyi gormus olurmus doktor vajinal muayene ile. O yuzden sizinki de oyle yaparsa sasirmayin benim gibi.

Oyle bir olasiligin olusu beni gerdi acikcasi.normal sartlarsa sıkılırken oyle bir durumda muayene Olmak cok kotu olacak.tsk ederim bilgilendirmeniz icin

Oyle bir olasiligin olusu beni gerdi acikcasi.normal sartlarsa sıkılırken oyle bir durumda muayene Olmak cok kotu olacak.tsk ederim bilgilendirmeniz icin

Merhaba. Benim doktorumda vajinal muayene yapıyor. Adetimin 3. günü gitmiştim. Ben de ilk başta biraz gerilmiştim ama sonra geçti neyse ki.

Hubann, mayo... dr kontrolleriniz nasil gecti. Ins guzel gelismeler olmustur

Kızlaaaaarrrr klomen bıttı dr gıttım vajınal muayene yptı. Her iki tarafta ıkı yumurta varmış bırı 18 bırı 21:) bu donemde ilişki surecını falan ogrenmk içinde ıkı hormona baktrmamı soyledı sabah yaptırcam.. Bugun ilişkii ve yarın ultrason:)

Canim oncelikle bi masallah diyeyim. Cok sevindim.guzel bir gelisim olmus. Böylede devam etsin. Catlamasi icin igne vermedi herhalde.normal catlamayimi bekleyecek

Canim oncelikle bi masallah diyeyim. Cok sevindim.guzel bir gelisim olmus. Böylede devam etsin. Catlamasi icin igne vermedi herhalde.normal catlamayimi bekleyecek
Erken buyumuş dedı .. Bugun ilişki yarın muayene dıye konuştuk .. Merak edıyorum bu surec nasıl ilerleyecek hangı asamada tıkanacak.. Cok buyuk beklentım yok olmasını istıyorum hemde cok ama olmazsa sabr gosterecegım inş

Oncelikle herseyin hayirlisini diliyoruz canim. Pozitif düşünmek elbette onemli ama hayal kirikligi ihtimalinide azimsamamak gerek. Ruhumuzu b her olaya hazir tutmaliyiz. Kiş umalimda yaz cikarsa bahtimiza.ben inaniyorum sana canim

Oncelikle herseyin hayirlisini diliyoruz canim. Pozitif düşünmek elbette onemli ama hayal kirikligi ihtimalinide azimsamamak gerek. Ruhumuzu b her olaya hazir tutmaliyiz. Kiş umalimda yaz cikarsa bahtimiza.ben inaniyorum sana canim
Cok cok haklısın canım benım.. 2 yıl bekledım hıcbır tedavı gormek istemedım. Şimdide içim cok istıyor dualarımda hp bı bebiş.. hayırlı saglıklı bır evlat dılıyorum hepımıze. Sen ne durumdasın ne kadardır olmuyordu senın. Hang tedavılerı grdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…