Şubat ayında transfer olacaklar

Rose_7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
133
Puanlar
103
Merhabalar. Opu sonrası ilk adetim yeni bitti şubat ayının başında ikinci adetimi olacağım inşallah sonrasında dondurulmuş embriyo transferim olacak bir sıkıntım çıkmazsa. Transfer öncesi bilgi paylaşımı yapmak, kullanacağımız ilaçlar hakkında bilgi sahibi olmak ve süreci stressiz bir şekilde birlikte geçirebilmek adına açtım konuyu. Benimle aynı süreçte olan önümüzdeki ay transfer olacaklar var mı belki de transfer günümüz aynı olacak birlikte test gününü bekleyebileceğim kader yoldaşlarım olur diye düşündüm. Ben 31 ocakta gonapeptyl iğneye başlayacağım adet olana kadar devam edeceğim şuan sadece mevcut takviyelerimi, demir ilacımı ve şeker ilacını kullanıyorum bir de iki yıldan uzun bir süredir kullandığım tiroid ilacım var. Benimle aynı süreçte olanlar varsa bu başlık altında toplanmak dileğiyle✨

Son düzenleme:
Ben de bugün opu oldum sonraki adetinden 19 gün sonra transfer olcak dedi hoca iki adet mi bekleniliyo tek mi çoğu kişi iki bekliyo galiba

Ben de bugün opu oldum sonraki adetinden 19 gün sonra transfer olcak dedi hoca iki adet mi bekleniliyo tek mi çoğu kişi iki bekliyo galiba
Ben ilk adetimin birinci günü hemşireye mesaj attım 2. Gün ultrason muayenesine git kist ve rahim duvarı kalınlığına baktır dedi çatlamamış folikül kalmış o yüzden ikinciyi bekleyeceğim genelde ikinciden sonra yapılıyormuş

Ben ilk adetimin birinci günü hemşireye mesaj attım 2. Gün ultrason muayenesine git kist ve rahim duvarı kalınlığına baktır dedi çatlamamış folikül kalmış o yüzden ikinciyi bekleyeceğim genelde ikinciden sonra yapılıyormuş
A bilmiyordum bana da öyle diyebilirler o zaman siz opu dan kaç gün sonra adet oldunuz

30 aralıkta opu oldum 11 ocakta adet oldum ama kişiden kişiye değişiyormuş 3-4 gün sonra olanda var
Anladım teşekkür ederim bekleyelim bakalım ben polip de aldırmıştım aralıkta her ay bir süreç şu an benim için

Kızlar bende 13 aralıkta yumurta toplandı 26 sında adet oldum şubat ayında ikinci adetten sonra transfer yapılacak bakalım hayırlısı kaç tane toplandı kaçı ulaştı 5 . güne

Kızlar selam bende bugün opu oldum yumurtalar vs ne olur artık gün gün öğreneceğim ama hemşireler adetin 2. Gününde gelirsiniz transfer için muayene olursunuz dedi bilemiyorum nasip belki şubatta belki martta

Kızlar selam bende bugün opu oldum yumurtalar vs ne olur artık gün gün öğreneceğim ama hemşireler adetin 2. Gününde gelirsiniz transfer için muayene olursunuz dedi bilemiyorum nasip belki şubatta belki martta
Pcos yoksa az yumurta toplandıysa ilk adetten sonra yapıyorlar genelde ama çok yumurta toplanınca 2 ay zaman veriyorlar rahim toparlansın diye

Folikül kalıyormuş genellikle öyle duymuştum benim 5 yumurtam toplandığı için muhtemelen kalmasaydı bu ay yapacaklardı transferimi

Folikül kalıyormuş genellikle öyle duymuştum benim 5 yumurtam toplandığı için muhtemelen kalmasaydı bu ay yapacaklardı transferimi
Sizin kaç tanesi 5. Gün yoksa3. Gün embriyosı mı transfer edilecek

Herkese selamlar💕
5 ocakta yumurta toplama işlemim oldu.
Şu an 5. günde dondurulan 3 adet embriyom var😊

Dün regl oldum, muhtemelen pazartesi ya da salı kontrolüm olacak.
Şubat ayı içinde de transferim olacak ama hangi gün henüz bilmiyorum😊
İlk tüp bebek deneyimim ve aşırı heyecanlıyım🥹

Herkese selamlar💕

Ben de 11 ocakta ilk adetimi oldum, benimde 3 embriyom var belki de aynı zamanlara denk geliriz hakkımızda hayırlısı olur inşallah♥️

Herkese selamlar💕

merhaba opudan sonraki ilk reglniz mi ? ikinci reglinizde muhtemelen 17-19. gün aralığında transferiniz olur 😊

merhaba opudan sonraki ilk reglniz mi ? ikinci reglinizde muhtemelen 17-19. gün aralığında transferiniz olur 😊

Evet dün ilk reglimi oldum😊
Yani bugünden itibaren 17-19 gün sonra mı oluyor?

Evet dün ilk reglimi oldum😊
Yani bugünden itibaren 17-19 gün sonra mı oluyor?
yok muhtemelen bir döngü daha beklenir ve o döngünün 19. günü transfer yapılır 🙏 suan bu regl zaten yapay bir siklus gibi düşünebilirsiniz dr lar bunu gerçek bir regl saymıyor 🙏

yok muhtemelen bir döngü daha beklenir ve o döngünün 19. günü transfer yapılır 🙏 suan bu regl zaten yapay bir siklus gibi düşünebilirsiniz dr lar bunu gerçek bir regl saymıyor 🙏
Bende şuan ikinci regl bekliyorum bakalım çok heyecanlı heyecandan kesin gecikir benimde 5. Gün embrıyosı 4 tane yumurtam var inşAllah hepimiz için güzel geçen mutlulukla sonuçlananbir şubat olur

Back
X