Şubat ayında transfer olacaklar

Merhabalar🌸🌸 şuan kullandığınız ve memnun olduğunuz vitamin var mı? İlk muayeneye gittiğimde verdikleri vitaminler bitti yenisini almak istiyorum fakat bu kullandıklarım çok midemi bulandırıyor rahat yutabileceğim multivitamin kullanmak istiyorum bekleme sürecinde

kızlar nasıl oluyor opudan snra 1 adet sonrasımı transfero luyor donmuş transfer oluyormu ole
Sanırım daha çok durumunuza bağlı bir şey bu genellikle 2. Adetin 19. Gününde falan yapıyorlar. Kaç yumurtanız toplandı fazlaysa eğer direk ikinciyi bekletirler mesela benim 5 tane toplandı ilk adetimin ikinci günü muayene oldum kist ve rahim duvarı kalınlığıma baktırdım opudan kalan yumurta varmış o yüzden ikinci adetimi bekliyorum şuan

Sanırım daha çok durumunuza bağlı bir şey bu genellikle 2. Adetin 19. Gününde falan yapıyorlar. Kaç yumurtanız toplandı fazlaysa eğer direk ikinciyi bekletirler mesela benim 5 tane toplandı ilk adetimin ikinci günü muayene oldum kist ve rahim duvarı kalınlığıma baktırdım opudan kalan yumurta varmış o yüzden ikinci adetimi bekliyorum şuan
Yani evet haklısınız ama sanırım hep 2. adet ile yapıyolar gorduugm kadaryla belkı bende histereskopi olabilir nasip

Merhabalar🌸🌸 şuan kullandığınız ve memnun olduğunuz vitamin var mı? İlk muayeneye gittiğimde verdikleri vitaminler bitti yenisini almak istiyorum fakat bu kullandıklarım çok midemi bulandırıyor rahat yutabileceğim multivitamin kullanmak istiyorum bekleme sürecinde
Progeny F vermişti doktorum eşime de sperm kalitesi için progeny M. Bana çatlama iğnesinden sonra kullanma dedi

Aynı şekilde tüm belirtilerimiz göğüs ucu hassasiyeti bende de var inanılmaz derecede
Şu an 4. Günde ishal oldum ve çok rahatladım duphalac içtim 6 saat sonra fln etki ediyo şişlik indi biraz daha yumuşak karnım taş gibiydi ilk iki gün özellikle

Herkese merhabalar inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız bende 29 aralıkta opu oldum beş ocakta ilk adetimi oldum şimdi ikinci adeti bekliyorum transfer için on tane toplandı ama üç yumurta kaldı gerçekten beklemek baya bi yoruyor insanı

Bende regl bekliyorum transfer hazırlığı için herkese hayırlı haberler diliyorum ♥️♥️

Herkese selamlar💕
Kontrolden yeni geldim.
Transfer günüm belli oldu: 9 Şubat 🙏🏻

Transfer günüme kadar olan süreçte Estrofem tablet verildi, iki tablet ile başlayıp dozu artarak kullanacağım.
Sonra kan tahlili olacakmış ve progesteron fitil başlayacakmış.

9 Şubat büyük gün😍 çok heyecanlandım🥹💕
Senin adına çok sevindim canım inşallah pozitif mesajlarınıda alırız 🙏🏼

Şu an 4. Günde ishal oldum ve çok rahatladım duphalac içtim 6 saat sonra fln etki ediyo şişlik indi biraz daha yumuşak karnım taş gibiydi ilk iki gün özellikle
Valla bende hala bişey yok canım çok afedersin aynı rahatlamaya ihtiyacım var bugün ara ara öyle çok bıçak saplanır gibi oldum ki düzelmedi hala bir türlü şikayetlerim. Sonu güzel olsunda tüm bunları çekmeye razıyım ben

Kızlar ben cumartesi opu oldum ve şu an regl başlangıcı gibi leke geliyo yarın fln regle döncek büyük ihtimal 5 gün sonra olması normal mi

Merhaba kızlaar🌸
Benim yolum biraz uzundu ,yumurtam az çıktığı için hazirandan beri 4 toplama yaptık ,son toplamam 20 aralikta ayni zamanda laparoskopi de oldum.
Ocak ayında dinlenmek istedim cok yorgundum.
Şubatta aksilik olmazsa benim de transferim olacak 😍
İnşallah hepimiz pozitifleri görürüz 🥰🤲🏻

Kızlar ben cumartesi opu oldum ve şu an regl başlangıcı gibi leke geliyo yarın fln regle döncek büyük ihtimal 5 gün sonra olması normal mi
Daha önce yazanlar olmuştu bu konuda 3 4 gün sonra olanlarda varmış bünyeden bünyeye değişiyor ilk gün benimde lekelenmeyle başladı ikinci gün kanamaya döndü

Merhaba kızlaar🌸
Benim yolum biraz uzundu ,yumurtam az çıktığı için hazirandan beri 4 toplama yaptık ,son toplamam 20 aralikta ayni zamanda laparoskopi de oldum.
Ocak ayında dinlenmek istedim cok yorgundum.
Şubatta aksilik olmazsa benim de transferim olacak 😍
İnşallah hepimiz pozitifleri görürüz 🥰🤲🏻
Merhabalar🌸🌸 Hakkımızda hayırlısı olur inşallah siz nerede tedavi görüyorsunuz? Şuan kullandığınız herhangi bir ilaç vs var mı dinlenme sürecinde

Kızlarrr merhaba bende şubatın 1 i gibi regli olup adetin ikinci günü transfer hazırlığı için gideceğim hersey olumluysa hazırlığa başlayacağız. Ben üniversite hastanesinde yaptırdığım için 3. Adetimi bekliyorum prosedür böyleymiş. 4 tane 3. Gün embriyom var bakalım doktor nasıl uygun görürse tek yada çift koyulabilirmiş🥹

Merhabalar🌸🌸 Hakkımızda hayırlısı olur inşallah siz nerede tedavi görüyorsunuz? Şuan kullandığınız herhangi bir ilaç vs var mı dinlenme sürecinde
İnşallah 🥰🤲🏻 İstanbul Tup Bebek Merkezi -Aret Kamar da tedavi görüyorum. Bu 4.denemem olacak benim,daha once baska bir özel merkez ve 2 kez de devlette denemem var ,biraz yorgunum da aslında. Bana corasprin ve folik asit verdiler sadece ,sizin kullandığınız bir sey var mi peki

Back
X