Şubat ayında transfer olacaklar

Merhabalar🌸🌸 süreciniz hayırlı olsun😊 5 gün yumurtaların takibi yapılır iki günde bir arayıp bilgilendirirler sizi 5. Güne ulaşırsa embriyolarınızı dondururlar bazen 3. Günde de dondurabiliyorlar. Sonra adet döneminizi bekliyorsunuz çoğunlukla yumurta toplamadan sonraki ilk adette değil de ikinci de transfer hazırlığına başlanıyor rahim duvarı kalınlığınız uygunsa ve kist vs bir sıkıntınız yoksa. Durumunuza göre ikinci adetin ikinci günü muayeneye çağırırlar bazen yapay siklusla devam ediyorlar bazen de doğal yolla rahmin hazırlanmasını bekliyorlar. Bende yapay yani ilaçlı tedavi oldu 2. Adetimden sonra estrofeme başladım ara ara muayeneye çağırdılar 19. Gününde falan transferimi oldum. Şuan yapacağınız tek şey beklemek maalesef bir de adet olunca hemşirenizi bilgilendirmek onlar zaten yönlendiriyorlar sizi. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah♥️
Peki efendim çok sagol insallah 5. Güne giden embriyolarım olur lütfen bana dua edin tesekkür ederim bilgileriniz icin

Bnm bgn 10. Gun sabah kan verdm 21.41
Cikti artma ihtimali varmi
20 üzeri pozitif değil mi? Önemli olan iki gün sonra çıkacak değer kendinizi üzmeyin geç yerleşme olabilir değeriniz yükselmiş olursa sorun yok demektir😊

Rica ederiim dualarım sizinle🤍 yaşınız kaçtı, sebepsiz infertilite mi?
Yasım 31 birden fazla düsüğüm ve ölü dogumum var 38 haftalık kordon dolanmıs bogazına ondan dolayı hamile kalabiliyorum fakat düsüklerle sonuclaniyor hiç bir sorun yok bütün testlerim yapıldı sorun olmadı halde tutunamiyor 5 senelik evliyim

Yasım 31 birden fazla düsüğüm ve ölü dogumum var 38 haftalık kordon dolanmıs bogazına ondan dolayı hamile kalabiliyorum fakat düsüklerle sonuclaniyor hiç bir sorun yok bütün testlerim yapıldı sorun olmadı halde tutunamiyor 5 senelik evliyim
Çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun bu sefer olur inşallah her şey gönlünüzce olsun✨

Canım ilk iki tedavim Acıbadem maslak ta prof Bülent tıraş da oldu.
Sonraki bir tedavi Acıbadem Fulya da prof Ercan baştu da orda hiç transfer olamadım embriyolari genetge gönderdi sağlam gelmedi.
Şimdi artık arkadaşımın yaptırdığı yere geldim reklamdan uzak bi yer arkadaşım doğum yaptı memnun diye Gaziosmanpaşa istinye üniversitesi oldu eskiden Gaziosmanpaşa yeni yüz yıl üniversitesiydi Murat keskin doktorumun adı ve devlet raporlu yapıyorum burda diğer hastanelere göre yarı yariya nerdeyse
Merhaba tedaviniz nasil gidiyor aynı yerde tedavi oluyoruz

Back
X