Şubat ayında transfer olacaklar

10. Gün gittim sonra 1 er hafta arayla tekrar gittim 1 hafta sonrasında keseyi gördüm sonraki haftada kalp atışını duydum canım
Benim son adet 10 şubat , transfer 28 şubat 5aa 5. Gün embriyosuydu 24 marta devletten randevu aldım da ilk tahlillerimi yaptırayım diye o zamana kese gözükür o zaman

@Punkierellaa siz ne zaman kan vereceksiniz?

Arkadaşlar instagramda bir eczacı var fidan pesen diye onun kürlerini kullanan var mı çevrenizde internette çok bilgi bulamadım açıkçası birde onu mu değerlendirsem diye düşünüyorum ama bilemiyorum da

5.gün 6ab y di. İkiz olan çok var bu değerlerle kafam karıştı 😅

Merhabalar öncelikde nasılsınız bu gün toplama islemim oldu 20 tane toplamıslar süres nasıl isliyor bilgi verirmisiniz hiç bir bilgim yok bu sürecden gecenler bilgi verebilirmi

Merhabalar öncelikde nasılsınız bu gün toplama islemim oldu 20 tane toplamıslar süres nasıl isliyor bilgi verirmisiniz hiç bir bilgim yok bu sürecden gecenler bilgi verebilirmi
Merhabalar🌸🌸 süreciniz hayırlı olsun😊 5 gün yumurtaların takibi yapılır iki günde bir arayıp bilgilendirirler sizi 5. Güne ulaşırsa embriyolarınızı dondururlar bazen 3. Günde de dondurabiliyorlar. Sonra adet döneminizi bekliyorsunuz çoğunlukla yumurta toplamadan sonraki ilk adette değil de ikinci de transfer hazırlığına başlanıyor rahim duvarı kalınlığınız uygunsa ve kist vs bir sıkıntınız yoksa. Durumunuza göre ikinci adetin ikinci günü muayeneye çağırırlar bazen yapay siklusla devam ediyorlar bazen de doğal yolla rahmin hazırlanmasını bekliyorlar. Bende yapay yani ilaçlı tedavi oldu 2. Adetimden sonra estrofeme başladım ara ara muayeneye çağırdılar 19. Gününde falan transferimi oldum. Şuan yapacağınız tek şey beklemek maalesef bir de adet olunca hemşirenizi bilgilendirmek onlar zaten yönlendiriyorlar sizi. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah♥️

Bnm bgn 10. Gun sabah kan verdm 21.41
Cikti artma ihtimali varmi

Back
X