- Emoji Skoru
- 131
- Puanlar
- 18
Evet kuzum Şuan 7 haftalığız kalp atışlarını da dinledik minnaklarımın çok şükürSizin baya yüksek çıkmış maşallah ikiz olduğundan heraldeinşallah katlanarak yükselir benimde
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuzum Şuan 7 haftalığız kalp atışlarını da dinledik minnaklarımın çok şükürSizin baya yüksek çıkmış maşallah ikiz olduğundan heraldeinşallah katlanarak yükselir benimde
![]()
Bana da dinlemek nasip olur inşallahEvet kuzum Şuan 7 haftalığız kalp atışlarını da dinledik minnaklarımın çok şükür![]()
10. Gün gittim sonra 1 er hafta arayla tekrar gittim 1 hafta sonrasında keseyi gördüm sonraki haftada kalp atışını duydum canımBana da dinlemek nasip olur inşallahilk kontrole ne zaman gittiniz?
Benim son adet 10 şubat , transfer 28 şubat 5aa 5. Gün embriyosuydu 24 marta devletten randevu aldım da ilk tahlillerimi yaptırayım diye o zamana kese gözükür o zaman10. Gün gittim sonra 1 er hafta arayla tekrar gittim 1 hafta sonrasında keseyi gördüm sonraki haftada kalp atışını duydum canım
Bilmiyorum ya bu akşam versem mi acaba?@Punkierellaa siz ne zaman kan vereceksiniz?
Verdiniz mi?Bilmiyorum ya bu akşam versem mi acaba?
Verdim ne yazıkki negatifVerdiniz mi?
ÜzüldümVerdim ne yazıkki negatif
tek miydi 5. gün mü kalitesi neydi :) tekse bölündüyse bu t8 deki değere yansır mı bilemedim :))Benim de T+6 da 110 t+8 de 281. İkiz olabilir mi ya
Ay ben de 6.gündeyim vermeye korkuyorum yaBenim de T+6 da 110 t+8 de 281. İkiz olabilir mi ya
Benim senden düşüktü 8. Gün 194 10. Gün 534 dü ikiz gebelik:)Benim de T+6 da 110 t+8 de 281. İkiz olabilir mi ya
MerhabalarMerhabalar öncelikde nasılsınız bu gün toplama islemim oldu 20 tane toplamıslar süres nasıl isliyor bilgi verirmisiniz hiç bir bilgim yok bu sürecden gecenler bilgi verebilirmi