Şubat-Mart Hamileleri:Yaşadığımız sorunlar,merak ettiklerimiz,dikkat etmemiz gerknlr

erguvan12345

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
87
1
611
İzmir
40 haftalık bu uzun maratonun başından itibaren birlikte ilerleyebileceğimiz bir başlığımız olmasına ne dersiniz.

Hamileliğimizin aşağı yukarı aynı aşamalarında olduğumuz için ortak paylaşımlarımız daha çok olacaktır diye düşünüyorum.

----Yaşadığımız sorunlar,

--------merak ettiklerimiz,

------------dikkat etmemiz gereken konular,

----------------yapmamız ve yapmamamız gerekenler

Son düzenleme:
İlk soruyu da ben sorayım: Bu ay test yaptıgımda negatif çıktı ve bende muscoril isimli kas gevşetici ve antienflamatuar etkisi olan bir agrı kesiciyi 5 gün kullandım.Daha sonra yaptığım testlerde 2 . çizgi hafifçe belirdi. Acaba kullandığım ilaçların kötü bir etkisi olur mu?:uhm:

inşallah olmaz ama heralde olmaz cunku ınsan bılmeden ılk aylarında neler yapıo.dr.larda ılk aylarda içtiğimiz ilaçlara fazla takılmıolarmıs.

Umarım dediğin gibidir, keşe bunu anlayacak bir test olsa

hiç kafana takma canım hamile kaldığımızı anlamdan önce yaptığımız bu tür şeylerin hiçbir etkisi yok eğer içini daha da rahatlatmak istiyorsan uzman tv'de kağan kocatepenin konu ile ilgili videosu var izleyebilirsin

slm kızlar
bend pzt si öğrendim hamile olduğumu
4+4 olduk bugün

dün kahverengi akıntım geldi bi kere
normal beyaz gelen akıntının açık kahve rengiydi.bi dahada gelmedi ama dinlenmeye çekildim
aranızda böel bişi yaşayan varmı

hiç kafana takma canım hamile kaldığımızı anlamdan önce yaptığımız bu tür şeylerin hiçbir etkisi yok eğer içini daha da rahatlatmak istiyorsan uzman tv'de kağan kocatepenin konu ile ilgili videosu var izleyebilirsin

kagan kocatepenin videolarının bir kısmını izledim ama bahsettigini bulamadım, tekrar inceleyeyim en iyisi

selam kızlar aynı soruyu başka bölüm de sordum ilgilenen olmadı:(
5 hafta+2 günlük hamileyim geçen çarşamba (4,5 haftalık) dr gittim keseyi göremedik haftaya gel dedi.Kasık ağrılarım azaldı ama 2 gündür alttan çok cılız ama sürekli ve rahatsız edici iğne batmaları oluyor.acaba düşük belirtisi olabilir mi çok korkuyorum...Bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi?
kan tahlilinde hsg 1350 çıktı4.5 haftalıkken normalmi? offfff herşey geliyor aklıma dış gebelik olabilirmi

benim daha 4 haftalık ben 3+4 de ferkettim gibi bişi. önce idrar testi yaptım ilk çizgi koyu ikinci çok silikti 2 gün bekledim dayanamadım hemen hastaneye gittim kan testi yaptırdım hcg 256 çıktı hamilelikk var dediler.dün doktordaydım ultrasonda bişi gözükmedi tabi 2 hafta sonra gene çağırdı.bakalım neler olacak çok merak ediyorum...

erguvan sen ne kadarlık hamilesin
en azından dinlenmen lazım

Benimde sat 21 Şubat ama henüz kadın doğum doktoruna gitmedim. Sağlık ocagında ve evde test yaptım, doktor araştırıyorum.Yinede hemen adapte olmamaya çalışıyorum sonuçta uzman bir doktora görünmedim belki boş gebelik falandır:uhm:

Slm kızlar bende bugün 5+4 oldum. Dün doktora gittim, keseyi gördük ama o 5+1 tespit etti.
Çok heyecanlıyım ama korkuyorum da. Daha doğrusu endişeliyim. Birde mantar olmuşum... bakalım kan ve idrar testleri yaptı doktor, pazartesi çıkacak sonuçlar. ve mantar içinde şimdilik birşey yapmak istemediğini söyledi.
Bende şüpheleniyordum ama geciktikten 1 gün sonra yaptım idarar testini= pos.çıktı. Sonra yinede ikişer gün arayla iki daha yaptım ve 10 gün geciktikten sonra dr. gittim.

mrb kızlar bende şubatta hamile kaldım sanırım.(27.12.2009)da kesesi bile oluşmayan bi düşüm oldu.ve düşükten sonraki ilk adetim (31.1.2010)doktor zaten demişti hemen hamile kalabilirsin diye bizde korunmadık.şubatında 28 çektiğini gözönüne alarak(9.3.2010)sabah test yaptım evde pozitif çıktı.ve aynı gün doktora gittim.son adet günüme göre.5 haftalık hamileydim kese vardı.ama 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi(23.3.2010)tekrar gittim ve bebişimin kalp atışınıda duydum.yani benim hesabıma göre 6 haftalık.doktorumun hesabına göre 8 haftalık hamileyim.doktorlar adet başladığı güne göre bende döllenme gününe göre hesap ediyorum.

selam kızlar aynı soruyu başka bölüm de sordum ilgilenen olmadı:(
5 hafta+2 günlük hamileyim geçen çarşamba (4,5 haftalık) dr gittim keseyi göremedik haftaya gel dedi.Kasık ağrılarım azaldı ama 2 gündür alttan çok cılız ama sürekli ve rahatsız edici iğne batmaları oluyor.acaba düşük belirtisi olabilir mi çok korkuyorum...Bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi?
kan tahlilinde hsg 1350 çıktı4.5 haftalıkken normalmi? offfff herşey geliyor aklıma dış gebelik olabilirmi

kimse soruma cevap vermeyecekmi benneyaptımkibenneyaptımki

Merhaba kızlar.. Benim sat 17 Şubat, 5 hafta + 5 günlük hamileyim..Martın 23 ünde doktora gittik ve keseyi gördük,Doktro iki hafta sonra tekrar gelin kalp atımına bakalım dedi..ınşallah hayırlısı olur kızlar...

Son düzenleme:
kimse soruma cevap vermeyecekmi benneyaptımkibenneyaptımki
Merhaba canım, bu tarz ağrılar olabiliyormuş diye biliyorum, benim de senin ağrılarına benzer ağrılarım oluyor, ben çok üstüne düşmüyorum çokta endişelenmiyorum,senin de eğer ağrıların çok fazla ise bi doktora görün ve sor istersen...için rahatlar,rahat edersin canım...

Merhaba kızlar.. Benim sat 17 Şubat, 5 hafta + 5 günlük hamileyim..Martın 23 ünde doktora gittik ve keseyi gördük,Doktro iki hafta sonra tekrar gelin kalp atımına bakalım dedi..İnşallah hayırlısı olur kızlar...

mrb inş sağlıklı sıhatlı bebeğini kucağına alırsın canım.verdiğin bilgilere göre son adet başlangıcına göre hamilelik haftanı hesaplıyosun doktorların yaptığı gibi.benim merak ettiğim birde tam döllenme günü.adet bitiminden kaçgün sonra hamile kaldın ayrıntısını biliyomusun.hani doktorlar diyorya adetin 14 gün kala yumurtlanıyor diye.ayrıntılarını takip ediyorsan bu konudada tecrübelerini paylaşırmısın adetin kaçıncı günündeki ilişkiden :utangac:hamile kaldın..cevabın için şimdiden tşkler....

Back
X