Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Siz hamilemisiniz? Benimde adete 6 gün kala o metal acı bi tat var ve hiç geçmiyor, en çok yatağa uykuya yattığımda beni rahatsız ediyor, hatta dün gece çok rahatsız oldum kalktım dilime bildiğin bal sürdüm. Daha adete 4 gün kaldı. Ağzımda Bu metal tat olduğu için kendimi çok heveslendirdim.
Ben hamileydim tup bebekle ama bos gebelik oldu kurtaj oldum.
Sadece bu tat hamilelik belirtisi olmayabilir cok umitlenmeyin ama insallah belirti gercektir ❤
Erken gebelik testi yapip ogrenebilirsiniz bence

Bo
Ben hamileydim tup bebekle ama bos gebelik oldu kurtaj oldum.
Sadece bu tat hamilelik belirtisi olmayabilir cok umitlenmeyin ama insallah belirti gercektir ❤
Erken gebelik testi yapip ogrenebilirsiniz bence
Allahım bidahaki gebeliğini sağlıklı eğlesin cnm, ne üzülmüşsündür tabii sen biliyosundur. Boş gebeliktede mi beta hcg hormonu yükseliyor?

Bo
Allahım bidahaki gebeliğini sağlıklı eğlesin cnm, ne üzülmüşsündür tabii sen biliyosundur. Boş gebeliktede mi beta hcg hormonu yükseliyor?
Benm 2. Denememdi ilk denemem hic tutmamisti bu tutmustu cok üzulmedim ya nedense hazirlikliydim herseye.
Bos gebelikte kese buyuyo bthcg yukseliyor sadece muayenede kese icinde bebek gorunmuyor

Benm 2. Denememdi ilk denemem hic tutmamisti bu tutmustu cok üzulmedim ya nedense hazirlikliydim herseye.
Bos gebelikte kese buyuyo bthcg yukseliyor sadece muayenede kese icinde bebek gorunmuyor
Bu işler ne uzun, ne zorlu bi süreçmiş of Allahım yardım esin bize, bende 1 buçuk yıldır deniyorm, bi kaç ay daha olmazsa artık bende tüp bebek deniyeceğim.

Bu işler ne uzun, ne zorlu bi süreçmiş of Allahım yardım esin bize, bende 1 buçuk yıldır deniyorm, bi kaç ay daha olmazsa artık bende tüp bebek deniyeceğim.
Insallah ilk denemede tutar ben 4 senedir bekliyorm esim azosperm hastasi hic sperm cikisimiz yok buda tup bebekten baska secenegimiz yok demek.

Bugün 5. Günüm arkadaşlar benim hiç belirtim yok bu normal mi ya sadece ara sıra sol kasığım ağrıyor bazen de regl sancısı gibi kısa süreli ağrılar. Onlarda ilaçlardan büyük ihtimal çünkü öncekilerde de oldu ..
Daha ne belirti olsun :) bebek tutunmaya çalıştığı için ağrı olurmuş hemşirem öyle demişti

Ankara da tüp bebek yapanlar hangi doktor ve merkezini önerirsiniz ? Yardımınıza çok ihtiyacım var 3. Denemem sen negatif oldu artık çok yoruldum 😔

Ankara da tüp bebek yapanlar hangi doktor ve merkezini önerirsiniz ? Yardımınıza çok ihtiyacım var 3. Denemem sen negatif oldu artık çok yoruldum 😔
Merhabalar dilerim en kisa zamanda hayırlı bir sonuca ulasirsiniz. Benim de ilk tüp bebek denemem. Arastirmalarim sonucunda Anatolia Tüp bebek merkezini Prof. Dr. Hakan Yarali'yi tercih ettim. Su an igne asamasindayiz. Merkez son derece sistemli çalışıyor. Her sey Hakan hocanin kontrolunde. Allah nasip edecek, merkezlerde vesile bizlere. basari oranlarina, laboratuvarina, yaklasimlarina dikkat ederek merkez secimi yapmani öneririm. Bir de bahceciyle görüşmüstüm ama burasi daha cok icime sindi

Merhaba, benim 3. Denemem de negatife sonuclandi.Ama romatoidli başka bir arkadasin sonucu pozitif cikmisti.Romatizmal şikayetleriniz varsa bir romatologla görüşebilirsiniz.Bu tarz sikayetleri olan hastalara tüp bebek tedavisinde prednol veya dertacortil veriyor doktorlar.Ben her tedavide kullandım ama bir etkisi olmadı.Size bol şanslar dilerim,biz esimle uzun süre düşünüp tasindiktan sonra tekrar denememe kararı aldik.Yine de sorularınız olursa yardımcı olabilirim.Sevgiler.
Prednol nasıl kullandın canım kaç mg Dı?

Claxeni göbeğimden vurduğumda mosmor olmuştu ondan sonra iki deneme de tüm iğnelerimi koldan yapmıştım.Kalçadan olan progestan için de hastaneye gidiyordum her sabah.Bu kez oksapar hariç diğerlerini göbekten yaptım hiç bir morarma beze olmadı hele progestan iğne harika olmuş hiç hissetmiyorum bile.Büyük kolaylık deneyin kızlar😊
Göbekten prulutonda yapılıyor mu. Enox kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Koldan da olur mu ki

Back
X