Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Selam kızlar uzun zamandır yazmıyordum kanamam vardı çok şükür iyiyim suan .kanama dışında hiç Doktor kontrolume gitmedim doktor 12.haftaya kadar bekle dedi virusden dolayı.Tup bebek tedavisiyle bende hamile kalmıştım normalde ordan devam etmek istiyordum ama serklaj işlemim olacak 10.200 Tl fiyat verdi hast dikişi orda yaptıysam bile diğer süreçler için gidemeyeceğim. Ist avrupa yakasında beylikdüzü avcılar bölgesinde tavsiye edeceğiniz doktor var mı
Tüp bebek, serklaj, kanama biraz sıkıntılı bir süreç beni bekliyor kızlar 😔
Canım geçmiş olsun öncelikle zor olacak evet ama sonu güzel olsun yeter 🌸 neden serklaj yapılıyor? Bir de serklaj mı 10200?

Canım geçmiş olsun öncelikle zor olacak evet ama sonu güzel olsun yeter 🌸 neden serklaj yapılıyor? Bir de serklaj mı 10200?
Inşallah canım hepimizin sonu güzel olsun.Histeroskopi ameliyatimda rahmimin olması gerekenden dar old söylendi bebek ağırlaşınca taşıyamaz önlem amacli dikiş atılması gerek dedi tüp bebek doktorlarım .evet serklaj ücreti o .Pandemi has.old için bir çok yer araştıramıyorum aradigin yerlerde telde fiyat vermiyor mecbur yine tüp bebek merkezimde olacağım ama orasida pandemi çok hasta varmış

Inşallah canım hepimizin sonu güzel olsun.Histeroskopi ameliyatimda rahmimin olması gerekenden dar old söylendi bebek ağırlaşınca taşıyamaz önlem amacli dikiş atılması gerek dedi tüp bebek doktorlarım .evet serklaj ücreti o .Pandemi has.old için bir çok yer araştıramıyorum aradigin yerlerde telde fiyat vermiyor mecbur yine tüp bebek merkezimde olacağım ama orasida pandemi çok hasta varmış
Canım çok fazla değil mi ücret başka yerleri de Araştır istersen benim de öyle bir durumum var da o yüzden diyorum. 10200 tüp bebek ücretinden bile fazla 🙄

Kızlar merhaba baya zamandr yoktum buralarda benim 1 haftadr bitmeyen kahverengi akıntım var doktora gittim hiçbir problm yok dedi kırmızı olmadkça sorun yok dedi ama böyle de hergün kafayı yiyeck olyrm bazen artyr bazen azalyr özellikle çok hareket edince kahverengi akıntı fazla olyr ve kasık,bel ağrım artyr,progestan iğneyi bırakıp hap a döndüğümden beri bu sıkıntıyı yaşıyrm yaşayanınız yada önerisi olan var mı

Kızlarrr bayağıdır yokum aranızda nasıl gidiyo şubat transfer olan tutan gebelikler benimki yoğun baş ağrısı mide kasılması bulantı 🤕🤐 Rabbim buna şükür dedirtiyo tabi o ayrı konuuu 💕💕💕

Bir önceki transferimde pıhtılı kanamam olmuştu ama gebelikte o dönemde sıkıntı yoktu sonradan kalp atışı alamadığımız

Ay inşallahh sıkıntı yoktue.Saat4 de progestan veestrofem saatmdi progestanı vajinal yolla kullanıyorum ve rahim ağzımbbaya genişlemişti.
Merhaba. Daha önce bir kimyasal yaşadım. Bu ay yine hamileyim tam bat günümde açık kahve kanama başladı şu an siyah kanama oldu. Doktora gidemiyorum hafta sonu zaten sokağa çıkma yasagı var. Bu da mı kimyasal gebelik acaba diye düşünüyorum. 2 gündür ped doldurmayacak şekilde kanamam var. Sizin kanamanızdan sonra gebeliğinizde sorun oldu mu

Merhaba arkadaşlar benim 3. Denemem embriyolarım orta kaliteli bu şekilde hamile kalanlar bana yazıp umut olmalarını istiyorum 😭 önceki de öyleydi ondan öncekiler de çok korkuyorum Çarşamba transferim var dua edin

Merhaba arkadaşlar benim 3. Denemem embriyolarım orta kaliteli bu şekilde hamile kalanlar bana yazıp umut olmalarını istiyorum 😭 önceki de öyleydi ondan öncekiler de çok korkuyorum Çarşamba transferim var dua edin
Canım en önemli faktör stres. Gönlünü ferah tut senden çok güzel bir enerji aldım ♥️ Allah’ın izni ile her şey çok güzel olacak ♥️ SOnuçta birinci sınıf kalite embriyo da kesin tutacak demek değil

Canım en önemli faktör stres. Gönlünü ferah tut senden çok güzel bir enerji aldım ♥ Allah’ın izni ile her şey çok güzel olacak ♥ SOnuçta birinci sınıf kalite embriyo da kesin tutacak demek değil
Yaa bide hamilesin içine mi doğdu ki inşallah bu sefer olur 🙏 bi türlü rahat olamıyorum ah bi rahatlasam ne zaman transfer günü gelip çatsa bana bi haller oluyor

Yaa bide hamilesin içine mi doğdu ki inşallah bu sefer olur 🙏 bi türlü rahat olamıyorum ah bi rahatlasam ne zaman transfer günü gelip çatsa bana bi haller oluyor
Ben iğnelerimi vururkende opu zamanı da hep güldüm hep eğlendik doktorum artık bana gülüyordu içinden benim için deli diyor olabilir 😂 transfer zamanı şarkı dinlerken sohbet ede ede transfer yaptık. HErkese tutacak dedim doktora hemşireye tuttu dedim inat ettim sen de hep konuş onunla odasını gösterdim gösterdim burası senin dedim sana şunları alacağız dedim hep konuş

Ben iğnelerimi vururkende opu zamanı da hep güldüm hep eğlendik doktorum artık bana gülüyordu içinden benim için deli diyor olabilir 😂 transfer zamanı şarkı dinlerken sohbet ede ede transfer yaptık. HErkese tutacak dedim doktora hemşireye tuttu dedim inat ettim sen de hep konuş onunla odasını gösterdim gösterdim burası senin dedim sana şunları alacağız dedim hep konuş
Tamam bende yapacağım 😍 dilerim inşallah bende güzel haberi veririm benim de opuya kadar öyleydi orta kaliteli dediklerini duyurunca ipler koptu ya bide bundan bi öncekine de orta kaliteli tutacağına pek emin değiliz diyerek aldılar beni transfere ye dedim allahım nolur tutsun şunlara diyeyim hani tutmazdı hani tutmazdı diye ama değerlerim 19 çıktı 9. Gün sonra düştü acaba bu kimyasal mı oluyor

Tamam bende yapacağım 😍 dilerim inşallah bende güzel haberi veririm benim de opuya kadar öyleydi orta kaliteli dediklerini duyurunca ipler koptu ya bide bundan bi öncekine de orta kaliteli tutacağına pek emin değiliz diyerek aldılar beni transfere ye dedim allahım nolur tutsun şunlara diyeyim hani tutmazdı hani tutmazdı diye ama değerlerim 19 çıktı 9. Gün sonra düştü acaba bu kimyasal mı oluyor
Evet kimyasal gebelik oluyor. Kimyasal gebelik sonrası normal gebeliktir ♥️

Back
X