Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Hiç iş yapmadım dinlendim ama ev için de yürüyüş yaptım . Kitap okudum ♥ Yiyeceklerime çok dikkat ettim her gün yumurta tükettim hazır birşey yemedim tatlı yemedim paketli Gıda tüketmedim
bende tatlı pek sevmem de bu aralar canım çok istiyor neyse yemem az daha nolcak bebeğim tutunsunda ❤️🙏

aaa benim de romatoid artritim var. İlk defa rastlıyorum sitede.Aslında tüp bebek serüvenime de bu hastalığın teşhisi konulduğunda başlamak zorunda kaldım.Zira romatolog bebek düşünüyorsan hemen hamile kal bu hastalık hamilelik sürecinde uykuya geçiyor ama tedavine başlarsam ilaçları kullandığın süre boyunca ve bıraktıktan bir süre sonra gebe kalman yasak olacak dedi.Biz de hemen olacağını düşünüp hadi tüp bebek yapalım dedik.Sonuç 2 kez negatif,şimdi 3. denemedeyiz.Diğer taraftan romatoid artrit ilerliyor ataklar geçiriyorum, hamile kalamadığım için tedavi de olamıyorım.Artrit tedavisine başlasam amh değerim düşük yaşım 33 belki bir daha anne olma şansım hiç olmayacak.İki arada bir dere kalmak tam olarak benimkisi.Prednolü ben de ilk iki denemede kullandım.Şimdi deltakortil kullanıyorum aynı içeriğe sahip iki ilaç bildiğim kadarıyla.
Merhaba benim de spontan 3dusugum var ve ana testim pozitif cikmisti ama beyin cerahisinde bakikdigindan uzerinde durmamisti.simdi dusunuyirum da 3 dusugumun sebebi romatizmal olabilurmi diye...benim reglima ve yumurtlama yakin asiri dizlerim sizliyor bir de sabahlari agiz kurulugum cok fazla ve bu sitede okuduklarimdan sonra bu ay bir sekilde doktoruma gidip bu tarz hastalik olup olmadigini da arasturulmasini isteyecegim

Merhaba benim de spontan 3dusugum var ve ana testim pozitif cikmisti ama beyin cerahisinde bakikdigindan uzerinde durmamisti.simdi dusunuyirum da 3 dusugumun sebebi romatizmal olabilurmi diye...benim reglima ve yumurtlama yakin asiri dizlerim sizliyor bir de sabahlari agiz kurulugum cok fazla ve bu sitede okuduklarimdan sonra bu ay bir sekilde doktoruma gidip bu tarz hastalik olup olmadigini da arasturulmasini isteyecegim
Merhaba, benim 3. Denemem de negatife sonuclandi.Ama romatoidli başka bir arkadasin sonucu pozitif cikmisti.Romatizmal şikayetleriniz varsa bir romatologla görüşebilirsiniz.Bu tarz sikayetleri olan hastalara tüp bebek tedavisinde prednol veya dertacortil veriyor doktorlar.Ben her tedavide kullandım ama bir etkisi olmadı.Size bol şanslar dilerim,biz esimle uzun süre düşünüp tasindiktan sonra tekrar denememe kararı aldik.Yine de sorularınız olursa yardımcı olabilirim.Sevgiler.

Merhaba, benim 3. Denemem de negatife sonuclandi.Ama romatoidli başka bir arkadasin sonucu pozitif cikmisti.Romatizmal şikayetleriniz varsa bir romatologla görüşebilirsiniz.Bu tarz sikayetleri olan hastalara tüp bebek tedavisinde prednol veya dertacortil veriyor doktorlar.Ben her tedavide kullandım ama bir etkisi olmadı.Size bol şanslar dilerim,biz esimle uzun süre düşünüp tasindiktan sonra tekrar denememe kararı aldik.Yine de sorularınız olursa yardımcı olabilirim.Sevgiler.
Oncelikle cevabiniz icin cok tesekkur ederim.bebim henuz konulmus bir tanim yok elbette kayiplarimdan bir sebep cikmqyinca acaba bundan sundan mi oldu diye dusunuyorum...benim belimde fitik(L1-L2 diskinde) da var tabi karistiriyor da olabilirim sadece ana testim pozitif bir de 3-4ayda bir kasik agrimin da eslik ettigi bel kalca ve bacak agrilarim oluyor ve genelde yumurtlama donemime yakin oluyor..bir de diz eklem agrim oluyor ozellikle son gebeligimde gebeligim dizimde gezmeyen sizlama ile suphelenip test yapmistim(reglimden 3 gun once)...virus sebebiyle doktora gitmek ne kadar mantikli bilmiyorum ama onumuzdeki aya tup bebek icin randevu aldim ozel.klinigi olan bir doktrodan ve ona da anlatacagim suphelerimi eger yonlendirrise.illa ki gidecegim

Bugün 5. Günüm arkadaşlar benim hiç belirtim yok bu normal mi ya sadece ara sıra sol kasığım ağrıyor bazen de regl sancısı gibi kısa süreli ağrılar. Onlarda ilaçlardan büyük ihtimal çünkü öncekilerde de oldu ..

Kızlar bende subat ayında transfer olsun 18 haftalık hamileyim ikizlerim olacsk fakar geçen hafta tahlil verdim karaciğer enzimlerim yüksek cıktı bu hafta verdim yine yüksek cıktı böylr bişry basına gelen var mı sıkıntı oluşturur mu bebekler için

Benimde bugun 12. Gunum ama arada bi sancidan baska bi gebelik belirtim yok.
O metalimsi acı tat bende 5. Gunden basladi ilk ozaman anladim ve test yapmistim 😊 o tat hergun arada bi oluyor su acı gibi geliyor sanki 🤭
Siz hamilemisiniz? Benimde adete 6 gün kala o metal acı bi tat var ve hiç geçmiyor, en çok yatağa uykuya yattığımda beni rahatsız ediyor, hatta dün gece çok rahatsız oldum kalktım dilime bildiğin bal sürdüm. Daha adete 4 gün kaldı. Ağzımda Bu metal tat olduğu için kendimi çok heveslendirdim.

Back
X