Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

2.iğnemi de yaptım kaldı 8 gün hayırlısıyla bakalım ondan sonra ne kullanacağım bir an önce geçsin şu zaman kızlar yaaa stres yaptım

2.iğnemi de yaptım kaldı 8 gün hayırlısıyla bakalım ondan sonra ne kullanacağım bir an önce geçsin şu zaman kızlar yaaa stres yaptım

stresin her geçen gün azalır inşallah
stres yapılmayacak gibi değilki ister istemez insan takıyo kafasına
ben yarın gidicem doktora bakalım bana ne diyecek
normalde ben tedavi için bu reglim de değil ondan sonrakinde başlarız diyordum
bugün bu ay başlamaya karar verdim hadi hayırlısı

ben senin adına daha bi sabırsızlandım :) kısmet bu aya imiş hayırlısı ile canım

kıslar yumurta toplamadan sonra 1 antibiyotik 1 jel 1 de estrofem diye ilaç verdiler. trnsferden sonra da karından yapılan igne verdiler sadece antibiyotik bitti diğerlerini kullanıyorum.sizde de bu ilaçları kullanan varmı ...

benm bu konudaki bilgim hergün ikiye katlaması gerektiği ama taaa pazara gün verdiyse korkulacak bişey yoktur benceee

canım banada jell verdielr birde estrofem bant verdiler birde tetradox verdiler ama ben suan estrofem hap kullanıyorum adetim kesilmediği için verdi doktorum transferden sonra kullancamkmışım ama sanırım belli olana kadar kullanıyosun jeli belki bir iki gun daha tutunmasını sağlamak içinmiş

merhaba kıslar , dünden beri epey gelişme olmuş maşallah liste çok iyi gidiyor allah nazarlardan saklasın , bende bugün 3. iğnemi yaptım kendime yarın sabahtan kontrolüm var dün midem ve sindirim sistemim çok kötüydü ama bugün gayet iyiyim iğne konusunda bende çok korkuyordum ama hiç acıtmıyormuş gerçekten. kilo konusunda dr. bana vucutta biraz su toplaması yapabilir demişti ama okadarcıkta olsun yeterki emeklerimizin karşılığını göstersin allah .. yarından sonra neler yapılacak tam takvim nasıl onu bilmiyorum çokta kafamda planlayıp programlamak istemiyorum çünkü çok detaya girince herşeyden nem kapmaya başlıyorum şimdilik böyle işte ...

Slm kızlar yarın gdyorum anatolıa ya. Pazar yumoŞlarım toplanacak ınŞ. Ama sadece 4 tane yumurtam var moralım bozuk bu yÜzden ....((((( sanırım transfer haftaya. LÜtfen benım ıÇınde dua edın arkadaŞlar dualarınıza Çokkkkk ıhtıyacım var kendınıze ıyı bakın ınŞallah ordanda yazarım

hiç canını sıkma canım 4 olsun döllesin yeter en azından benm yaşadıklarımı yaşamıyacaksın...ööle düşün rahatlat kendini..güzelce yaptır transferini geri gel inşşş dularımız seninleee...

Son düzenleme:
kıslar hepinize merhaba hamile olan tüm arkadaşları tebrik ediorum tedavisi devam edenlere kolay gelsin diorum..iremcim ben de iğnelerime başladım hatta 6 günü geride bıraaktım listede düzeltirsen çok sevinirim cannımm..uzun uzun anlatmışsın teşekkürler yordum seni ama çok faydalı olcak..sen yumoş toplamada uyumamışsın ve herşeyide hissetmişsin canın çok acıdımı arkadaşım birazcık çektin sen bu tedavide ama olsun değecek inşallah..bide karından iğneyle mi çekiyorlar suyu şimdiden soruyorum ki olurda böyle bi durum başıma elirse ki sanırım çarşamba toplanacak yumurtalar o an sana ulaşamam şimdiden öğreneyim istedim:)

slm arkadaslar benim ikinci tüp bebek denemem bu 5. gün transferi yapıldı gectigimiz cuma gunu pazartesi test gunum ama 2 gundur adet sancısı cekıyorum sanırm tutmadı cok streslıyım gunler gecmıyo bır turlu

canım moralini yüksek tut, allah hepimizin yanında olur inşallah hepimiz2010 de bebeklerimizi kucağımıza alırız

bende erkenden uyandım kızlar bişey sorucam size şimdi bebnim test tarihim 25 mart ama normal şartlarda 21 22 mart gibi adet görmem gerek.bu kullandığımız ilaçlar adetimizi geciktiriyor mu yoksa test tarihinden önce adet gören varmı benim yaklaştı adetim merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…