şubatta hamile kalanlar deneyimlerimizi buradan paylaşmaya ne dersiniz:))

turkuaz84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
303
0
96
41
Hatay
kızlar ben 14 şubatta hamile kaldığımı öğrendim.benim gibi şubat ayında öğrenen arkadaşlarımı bu sayfamıza davet ediyorum.beraber dertleşelim.ne dersiniz.

arkadaşlar ben 14 şubatta öğrendim hamile kaldığımı.sat 15 ocak.beta hcg m 1433 çıkmıştı.cuma günü doktora gittim.bebişimin kesesi 1 cm olmuş.2 hafta sonra tekrar gel kalp atışlarını dinleyelim dedi doktorum.şimdilik bulantım yok.folidoce diye bir folik asit alıyorum sadece.siz de durum nasıl.???

Canım nacizane fikrimi söyleyim; burdan pek bi paylaşım bekleme, çünkü zaten şubat hamileleri topiği var. veya 2011 ekim anneleri topiği filan..

merhabalar. bende 5hfta 2 günlük hamileydim 3 gün önce doktora gittiğimde. benim de kesem 1 cm di. ama içi boştu. siz içinde bebek görebildiniz mi? biz göremedikde. gerçi doktorum gayet normal yaklaştı olaya 15 gün sonraya gün verdi. testlerimi falan yapmaya başladı. ama 1 cm olupda en azından yolk sac görünmesi gerekmezmiydi.. bana cevap verebilirmisiniz.. araştıra araştıra çok yüksek olan moralim iyice düştü şimdi

canım bu haftalarda bebek görünmez.3.aya kadar görünmüyor zaten.sen içini rahat tut.relax

teşekür ederim yanıtladığın için.. ayın 20 sinde gideceğim doktora iyi olursa yazarım :))))

yupppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))))))) gördüm gördümmm...o kadar stres boşunaymış.. bide duydummmm duyduuummmmm:)))) teşekkür ederim mesajın için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…