- 6 Ekim 2013
- 1.299
- 341
- 148
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşalar benim 3 düşüğüm oldu hastanede gerekli tahliller yapıldı sonuçlara göre bi sorun yok çevremdekilerde sende sübyan olabilir diyolar sübyan nedir nasıl tedavi edilir bilen yada yaşayan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum
Canım sen çevrenin boş laflarını geçte, doktorunu değiştir. Nasıl herşey normal, sen çok hareketli, ya da bebek tutanımıyor olabilir.
Ben hiç doğurmadım, ama çok gördüm sürekli istirahat verilen anneleri, ya da bebek daha iyi tutunsun diye iğne falan yapıyorlar. Farklı bir uzmandan mutlaka fikir al. Hatta nette doktor tavsiyeleri oluyor. İyi bir jinekolog/ doğum uzmanı bul kendine.
çok teşekkür ederim tavsiyen için
Bugun topikte hurafe ve hoca firtinasi esiyor
Ne subyani ya, inanmayin boyle zirvalara. Doktor ne diyorsa onu yapin.
ilk kez duydum
geçmis olsun cnm takılma
Bahsettiğiniz olay tamamen hurafedir,çocuklara cinlerin musallAt olduğunu söylerler,sübyan diye buna diyorlar,çevrenizdeki insanları dinlemeyin, hocalara falan git derlerse,çocuğunuzun olması için siz yine doktorunuza gidin,gerekirse başka doktora gidin.arkadaşalar benim 3 düşüğüm oldu hastanede gerekli tahliller yapıldı sonuçlara göre bi sorun yok çevremdekilerde sende sübyan olabilir diyolar sübyan nedir nasıl tedavi edilir bilen yada yaşayan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum
ümmü sübyan diye birşey var derlerdi büyüklerimiz
fakat bu çoçuk doğunca oluyor
sanırım 7 yaşına kadar çocuğa musallat olan birşey
hurafe mi değilmi bir bilgim yok
fakat hamileye musallat olmuyor bebeğe oluyorr diye biliyorum
Kısmet değilmiş demek ki , Allah bundan sonra sağlıklı bebekler nasip etsin hayırlısıyla.
Farklı doktora da gözükün bence , bu tarz şeylerle zaman kaybedip varsa asıl problemi ıskalamayın sonra.
zaten 2 farklı doktora gittim şimdi 3.ye randevum zar ay sonu ilk 2 si tam tanı koyamadı yorgunluk stres dediler bakalım 3. dr. ne diyecek
Birden fazla kaybı olan arkadaşların konuları var forumda. Vakit bulduğunuzda biraz göz atabilirsiniz. Hiç umulmadık sebepler çıkabilir. Belki de gerçekten stres vs de olabilir sebebi. Bana hiç mantıklı gelmiyor böyle şeyler . Bunları düşünmek psikolojinizi daha fazla olumsuz etkiler , aklınızı bulandırır sadece .İnanıyorsanız Allah a sığının , doktor kontrolünde bulunmaya devam edin bence. Sağlıkla gelsin bundan sonra ki bebeğiniz![]()
Burdan alt başlıkları incleyebilirsiniz.teşekkür ederim acaba bu konulara nasıl ulaşabilirim