Suc bende mi yoksa insanlar mi kaba?

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Arkadaslar inanin suc bende mi cok merak ediyorum onune her gelen benden bir sinir cikarmasi yapip gidiyor orn.anneme hadi giyin gidiyoruz dedim tip tip bakti anne gergin misin biri bir sey mi dedi dedim gergin degilim sus dedi ama bunu asiri sinirli soyledi evden cikana kadar sakinlesti 2 kuzenim ogluna sinirlenip bana bagirdi bir suru ornek var hatirlamiyorum millet neye sinirlense once bana bir ugruyor bana ugramadan icleri rahat etmiyor suclu benmiyim allah icib

İnsanların duygu durumlarını okuyamıyor olabilir misin? İnsanlar sinirliyken alakasız bir konuda konuşuyor ya da soru soruyorsan tepki alırsın doğal olarak.
Annem o ara neden sinirlendi hiç anlamadım kuzenim ise oğlu 13 yasında zırt pırt çağırıyor diye sinirlendi ben telefona bakıyordum nasibimi aldım

Arkadaslar inanin suc bende mi cok merak ediyorum onune her gelen benden bir sinir cikarmasi yapip gidiyor orn.anneme hadi giyin gidiyoruz dedim tip tip bakti anne gergin misin biri bir sey mi dedi dedim gergin degilim sus dedi ama bunu asiri sinirli soyledi evden cikana kadar sakinlesti 2 kuzenim ogluna sinirlenip bana bagirdi bir suru ornek var hatirlamiyorum millet neye sinirlense once bana bir ugruyor bana ugramadan icleri rahat etmiyor suclu benmiyim allah icib
Bıgun bitanesıne haddini bildirin. Bi daha bakalım yapabiliyorlar mi

Artık niyete değil ağızdan çıkana bakıyorum ben ve aynı şekilde vurup çekiliyorum kenara hiç umrumda değil artık bı de çocuk yüzünden anlayışsız olan insanlar var mesela tramvayda bebek aglamasina sınır olan tiplerin yersiz tavırları bakışları bebek arabasına laf soylemeler çocuktan daha çocuk dicem yine olmicak insanlar kaba..

Back
X