Sizin kocalariniz da boyle mi?

Benimki tam tersi, duvar gibi sert biri. Kaprisi yoktur, soğuk durur, insanlara yaklaşmaz pek. Acıdan ölse dayanır, son noktada hastaneye gider, ki bu çok yıpratıcı. Acı eşiği çok yüksek olduğundan sıkıntısını anlayamam. Doktora gittiğimizde nasıl dayandın der doktorlar o derece yani. Biraz sizin eşiniz gibi olsa, sağlığından daha az endişe ederdim.

Vallahi eşim böyle değil olamaz da zaten.
Ben kimsenin çocuk bakıcısı da değilim.
Sabır diliyorum sana yaşlanınca daha beter olacak.

Asiri hassas, çıt kırıldim, en ufak bir can acisinda sanki dunyanin en buyuk acisini o cekiyor... ve saatlerce tavir yapiyor.

Sizinkiler de benimki gibi mi. O benim canimi acitarak sever Allah askina acitma artik derim ama ben ona dokunsam kirildi der.

Birgun yolda bana sinirlendi direksiyona vurdu. Sonra tutturdu elim kirildi diye. Acile gittik apar topar. Film cekildi hicbirsey yok. Uzerinden iki ay gecti. Kirik elim cok aciyor diyor halen.

Gozden ameliyat oldu. Sakalasiyorduk. Acitma canimi dedim yine. Acitacak diye korktugum icin kacmaya calistim. O ara nerem degdi ona bilmiyorum. Elini gozumun icine soktun diye tutturdu. Eminim boyle birsey olmadigina. Sikayet edip durdu. Doktora gidip gostetelim kontrol de olmus olursun dedim. Surat yapa yapa gittik. Hicbirsey yok dedi doktor. Ondan sonra sustu. Simdi surat yapmaya devam ediyor. Sebebini sordum. Iki gozu ayni sekilde gormuyormus. Ameliyattan beri boyle bu durum. Doktor farklilik olabilir biraz zaman ver dedi ama kiyas yapip yapip surat asiyor. Konusup sikintisina ortak olmaya calistim. Elindeki telefonu bi birak da azicik konusalim dedim. Bagirdi. Bunaltiyormusum kendimden uzaklastiriyormusum. Bi rahat birak dedi. Konusmuyorum simdi. Gecti iceri telefonunun icine dustu yine.

Bunlar birkac ornek. Nerde mutsuzluk var onu bulur asar suratini. Yemin ederim yoruldum ben.

Okurken yoruldum ayy bu ne cocuk gibi.Birakin tavir yapsin orali bile olmayin tavir yaptikce ustune dusuyosaniz ona alismis simartmayin bnce

Ben yengeç burcuyum
Ölsem sesim çıkmaz.
Genellemeler büyük ihtimalle yanlış sonuç verir. Burçla alakası nedir bilemem ama. En büyük alaka insanin fıtratı,mizacı, genetik mirası ile ilgilidir.
Annemin acı eşiği yüksektir.
Benimki de yüksektir.

Eşinizi değilde minik kızınızı anlattınız sanki. Bunla hayat geçmez boşa onu

adet döneminde ben...

erkeğin nazı da hiç çekilmez. Allah sabır versin.

Koca değil avutulacak çocuk sanki.
Kusura bakmayın ama evlat olsa çekilmez böylesi.
Sorunuza cevabım ; hayır benim kocam böyle değil. Yetişkin ve olgun bir adam.

çok sinir bozucu..
etrafımda eş olarak bildiğim hiç bir erkekte böyle bir şey görmedim..
olgunlaşamamış, anasının oğluşu…
anasına geri verin avutsun..

Back
X