- 29 Nisan 2016
- 1.476
- 1.772
- 133
Hahaha.valla bunlar sayıyla mı yoksa hepsi boyle mi bilmıyorum. hayır ilk tanışırken falan neredeydi bu oğlan çocupu tavırları dimi.benim eşim de hastalık hastası. ayağındakı damarı gösterip bende varis var deyip kalp damara mı ne cıktı.dr bunu sallamadı bile cevap vermedı resmen gerı cıkmıstı.gerı eşimin annesi okb. eşim de etkilenmiş olabılır.takıntılı. ben gülüp geçiyorum hiç hiç hiç sallamıyorum dikkate almıyorum. ben de mesela yanlıslıkla elim gozune degsın .yakınıyo diyelim eşim.kesin kör olmussundur doktora kos diyorum. yalnız bı defa konustum. Cocuk gıbı goruyprum artk senı.cekcı de gelmıyosun kusura bakma sabah iyisin bıseyın yok dııye senı avutup akşam sevişemem.ihtiras tutku bekleme yanı dedim.annenler de sureklı oğlum doktora gitallah allah nazar var bunda burasına ne oldu kolunda ne cıktı poponda ne var. Falan diye bı konusma yapmıstım.sonra azaldı.anneleri de hıc konusmadı demek ki uyardı annesını. erkek gücü kadın naifliği temsil eder bilinçaltında bu boyle.hangı erkek erkek gibi kadın behenır.bu kadın da cok delikanlı mı der.cazıbe dişilik cekicilik bunlara bakar.bız kadınlar da güce olgunluğa erkeksiliğe farketmeden kapılırızçi.adam karsımda kıvranıcak kolumda ben cıktı kanser mıyım, her gun yorgunum tiroidimde mi sorun var bikbikbik. Ben de akşam şehvetten uçuyorum taklidi yapıcam.zor yani..Asiri hassas, çıt kırıldim, en ufak bir can acisinda sanki dunyanin en buyuk acisini o cekiyor... ve saatlerce tavir yapiyor.
Sizinkiler de benimki gibi mi. O benim canimi acitarak sever Allah askina acitma artik derim ama ben ona dokunsam kirildi der.
Birgun yolda bana sinirlendi direksiyona vurdu. Sonra tutturdu elim kirildi diye. Acile gittik apar topar. Film cekildi hicbirsey yok. Uzerinden iki ay gecti. Kirik elim cok aciyor diyor halen.
Gozden ameliyat oldu. Sakalasiyorduk. Acitma canimi dedim yine. Acitacak diye korktugum icin kacmaya calistim. O ara nerem degdi ona bilmiyorum. Elini gozumun icine soktun diye tutturdu. Eminim boyle birsey olmadigina. Sikayet edip durdu. Doktora gidip gostetelim kontrol de olmus olursun dedim. Surat yapa yapa gittik. Hicbirsey yok dedi doktor. Ondan sonra sustu. Simdi surat yapmaya devam ediyor. Sebebini sordum. Iki gozu ayni sekilde gormuyormus. Ameliyattan beri boyle bu durum. Doktor farklilik olabilir biraz zaman ver dedi ama kiyas yapip yapip surat asiyor. Konusup sikintisina ortak olmaya calistim. Elindeki telefonu bi birak da azicik konusalim dedim. Bagirdi. Bunaltiyormusum kendimden uzaklastiriyormusum. Bi rahat birak dedi. Konusmuyorum simdi. Gecti iceri telefonunun icine dustu yine.
Bunlar birkac ornek. Nerde mutsuzluk var onu bulur asar suratini. Yemin ederim yoruldum ben.