suç bende mi

birsenh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
512
2
48
Bolu
mrb kızlar...yine ben ve sorunlarım...görümcem bizde kaldı..kız her yere giriyor çıkıyor o kadar rahat ki sinir oldum.çok yüz verdim aramız düzelsin diye acaba ayarıımı tutturamadım bilemiyorum çok rahatsız oldummm

görümcelerin heryere karışmasından hiç hoşlanmıyorum
benim görümcemde bana geldiğinde tarağımı kullanır,kıyafetlerimi giyer çok taviz veriyoruz sanırım

merakmı ediyo nedir
yaşı kac bu arada...
bazı insanalrda merakla beraber gelen bi durum sanırım. herşeye bakma. heryeri kontrol etme

yani hayır anlamıyorumk ki bu kadar rahat olmasını nedir yani ben hayatta sevmem eşime söyledim bişey demedi bidaha bu şeklide olursa kalsın istemem

aramız düzelsin diye demişsin ne oldu ki aranızda. birde niye kalıyor sizde. gezmeye mi gelmiş

Her yere girip çıkmak derken ne demek istediniz,yatak odanıza girip oraları mı karıştırıyor eğer öyleyse haklısınız,tamam bende sevmem eve gelen her misafirin her yeri gezmesine ama görümceniz eve yatılı kalıyormuş bir tek oturma odasına sıkışıp kalamaz sonuçta evin için de dolaşabilir.

ben de rahatsız olurum,ama diyemem de.Bırak görümceyi bizim bakıcımız öyle,sağolsun

evet yatak odasına da girer parfümlerimi kullanır

evet yatak odasına da girer parfümlerimi kullanır

evet cnm yatak odasına girmesi gerekmez. benim görümcemin kız bana geldi 2-3 kalmaya. bir kez bile yatak odasına girmedi. ben makyajımı yaptım çıktım. bir baktım vestiyerde gözüne kalem çekiyor. yani girip yatak odasında da yapabilirdi. ama girmedi bende çıkarken gördüm.

Kaç yaşında konu görümce?

yatak odanın kapısını kilitleyebilirsin birsenh
farkettiklerinde de aaa kilitlemiş miyim dersin
ya da parfumlerini sakla sorarsa yok dersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…