- 11 Temmuz 2013
- 515
- 218
Bi arkadaşım var işyerinden ' x ' diyeyim adına, yemeğe çıkıyoruz birlikte öğle aralarında, onun dışında günlük hayatta başka bi samimiyetimiz yok. Yine aynı bölümden 2 arkadaşım daha var bikaç gündür onlarla beraber yemeğe çıkıyorum tabi ' x ' i de alıyorum yanıma. X in arası herkesle kötü bunlarla da limoni tabi ama geliyordu yemeğe . Bugün biraz geç çıkıcam beni beklersin değil mi dedi tabi ki dedim.
Bu sırada 2 kız arkadaşım geldiler , x biraz gecikecekmiş bekleyelim mi dedim tabi tabi dediler.8 - 10 dk beklemişizdir sonra dedik ki arayalım biz yavaş yavaş gidelim arkamızdan yetişir. (Bu arada bekleyenlerden biri hamile) Aradım. konuşma aynen şu şekilde:
Ben: Canım biz kızlarla bekledik seni ama yavaş yavaş yürüyelim diyoruz sen ne zaman gelirsin?
x : 5 dkya çıkarım ama onlara siz gidin ben xle yemege cıkıcam de.
ben: ama canım bekledik biz beraber nasıl böyle diyeyim? (hamile olan kız da yanımda sesim kısık söyledim)
x : tamam gidin siz ben gelmiyorum
Böyle kapattı ardından mesajlar, sen onları tercih ediyosun , Ben x le yemege gidicem demeliydin, ben yemeğe tek başıma gittikten sonra tek başıma da oturup yerim, gibi şeyler.
Ben de kibarca konuşarak ve seni bekleyerek hata yaptım , sen haklısın dedim,
bana onlrı savunuyosun dedi , abartıyosun mesele bile yapılmaz bu dedim. Başka da bişey yazmadı.
Sizce kabahat kimin? Nasıl bi tavır takınmalıyım?
Bu sırada 2 kız arkadaşım geldiler , x biraz gecikecekmiş bekleyelim mi dedim tabi tabi dediler.8 - 10 dk beklemişizdir sonra dedik ki arayalım biz yavaş yavaş gidelim arkamızdan yetişir. (Bu arada bekleyenlerden biri hamile) Aradım. konuşma aynen şu şekilde:
Ben: Canım biz kızlarla bekledik seni ama yavaş yavaş yürüyelim diyoruz sen ne zaman gelirsin?
x : 5 dkya çıkarım ama onlara siz gidin ben xle yemege cıkıcam de.
ben: ama canım bekledik biz beraber nasıl böyle diyeyim? (hamile olan kız da yanımda sesim kısık söyledim)
x : tamam gidin siz ben gelmiyorum
Böyle kapattı ardından mesajlar, sen onları tercih ediyosun , Ben x le yemege gidicem demeliydin, ben yemeğe tek başıma gittikten sonra tek başıma da oturup yerim, gibi şeyler.
Ben de kibarca konuşarak ve seni bekleyerek hata yaptım , sen haklısın dedim,
bana onlrı savunuyosun dedi , abartıyosun mesele bile yapılmaz bu dedim. Başka da bişey yazmadı.
Sizce kabahat kimin? Nasıl bi tavır takınmalıyım?