Suç bende mi?

sonkupa

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
515
218
Bi arkadaşım var işyerinden ' x ' diyeyim adına, yemeğe çıkıyoruz birlikte öğle aralarında, onun dışında günlük hayatta başka bi samimiyetimiz yok. Yine aynı bölümden 2 arkadaşım daha var bikaç gündür onlarla beraber yemeğe çıkıyorum tabi ' x ' i de alıyorum yanıma. X in arası herkesle kötü bunlarla da limoni tabi ama geliyordu yemeğe . Bugün biraz geç çıkıcam beni beklersin değil mi dedi tabi ki dedim.
Bu sırada 2 kız arkadaşım geldiler , x biraz gecikecekmiş bekleyelim mi dedim tabi tabi dediler.8 - 10 dk beklemişizdir sonra dedik ki arayalım biz yavaş yavaş gidelim arkamızdan yetişir. (Bu arada bekleyenlerden biri hamile) Aradım. konuşma aynen şu şekilde:

Ben: Canım biz kızlarla bekledik seni ama yavaş yavaş yürüyelim diyoruz sen ne zaman gelirsin?
x : 5 dkya çıkarım ama onlara siz gidin ben xle yemege cıkıcam de.
ben: ama canım bekledik biz beraber nasıl böyle diyeyim? (hamile olan kız da yanımda sesim kısık söyledim)
x : tamam gidin siz ben gelmiyorum

Böyle kapattı ardından mesajlar, sen onları tercih ediyosun , Ben x le yemege gidicem demeliydin, ben yemeğe tek başıma gittikten sonra tek başıma da oturup yerim, gibi şeyler.
Ben de kibarca konuşarak ve seni bekleyerek hata yaptım , sen haklısın dedim,
bana onlrı savunuyosun dedi , abartıyosun mesele bile yapılmaz bu dedim. Başka da bişey yazmadı.
Sizce kabahat kimin? Nasıl bi tavır takınmalıyım?
:KK64:

kendinize sıkıntı yapmanıza bile değmez.doğru olanı yapmışsınız.onun arası diğerleri ile kötü diye , sizde öyle olacak değilsiniz kusura bakmasın.küsün ortağı olmaz diye bir laf vardır.gelmek isteyen gelir.

Gecikecekse gitsin tek başına yesin ne olacak ki tek yese. Milleti ne bekletiyor sanki. Maalesef işyerlerinde bu tip insan çok.

Gecikecekse gitsin tek başına yesin ne olacak ki tek yese. Milleti ne bekletiyor sanki. Maalesef işyerlerinde bu tip insan çok.
Gecikecek diye biz zaten bekleyecektik bunu da söyledik ama o benle başbaşa gitmek için böyle yapıyor. Sinirlerimi bozdu

Çocukça. Bence sen o x Dediğin kişiyle görüşme kıskanç insanları hiç sevmem diğerleriylede aranı bozar tehlikeli birisi

Öyle yap Hayatım hiç konuşma ordaki arkadaşlarınla görüş ona yüz verme zaten sevilmiyomuş saf gibi kalır:)

Birisi hakkında birşey söylerken neden hemen hiç sevilmiyor zaten işyerinde diye tanımlamalar kullanılıyor hep çok rast geliyorum da biri eğer kötülenecekse hemen zaten onu kimse sevmiyor deniyor. Ben çok garip bir istek görmedim sonuç olarak bir arkadaşın olsa yanında onu yalnız bırakıp sen git diyemezsin tabii ki ama zaten onlar 2 kişiler ve beraber gidebilirler biri de hamileyse beklemesi doğru olmaz tabii ki. Sen arkadaşını beleyebilirsin ama sen ben gidiyorum kızlarla gelirsin sen deyince değersiz hissetmiş kendini ve tek gitmek istememiş keyfinden değildir herhalde işi uzamıştır bu bayan arkadaşların siz gide durun biz geliriz arkanızdan deseydin alınırlar mıydı yani ona biz gidiyoruz sen gel diyeceğine, öbürkülerine siz gidedurun biz geliriz arkadan desen en fark var? görüşmeyin madem o zaman.

ne hali varsa görsün derim arkama bile bakmam. ne saçma sen kiminle ne yapmak istersen yaparsın sanki boynuna tasma bağlamış gibi cocoukca hareketler.

çevresinde kimseden ilgi göremediği için
sizden ilgi görünce bakın ben seviliyorum yapmak için
yemeğe falan sizle gitmeye çalışıyor
canı nasıl istiyosa öyle düşünsün bence

Birisi hakkında birşey söylerken neden hemen hiç sevilmiyor zaten işyerinde diye tanımlamalar kullanılıyor hep çok rast geliyorum da biri eğer kötülenecekse hemen zaten onu kimse sevmiyor deniyor. Ben çok garip bir istek görmedim sonuç olarak bir arkadaşın olsa yanında onu yalnız bırakıp sen git diyemezsin tabii ki ama zaten onlar 2 kişiler ve beraber gidebilirler biri de hamileyse beklemesi doğru olmaz tabii ki. Sen arkadaşını beleyebilirsin ama sen ben gidiyorum kızlarla gelirsin sen deyince değersiz hissetmiş kendini ve tek gitmek istememiş keyfinden değildir herhalde işi uzamıştır bu bayan arkadaşların siz gide durun biz geliriz arkanızdan deseydin alınırlar mıydı yani ona biz gidiyoruz sen gel diyeceğine, öbürkülerine siz gidedurun biz geliriz arkadan desen en fark var? görüşmeyin madem o zaman.
ben hiç sevilmiyor demedim ki ofisten kimseyle görüşmüyor herkesle küs gerçekten. Bu ben olsam sorun yapmazdım ki bekledik bile yani. Kızlar da bekledi bu yüzden beklediniz ama hadi siz gidin diyemedim. bir de bana onlara gidin de dedi emri vaki gbi. ama siz de haklı olabilirsiniz belki de dediğiniz gibi deseydim küslük olmayacaktı :KK43:

X