Suç benim mi?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Merhaba ben halk eğitim kursuna gittim kurs da martta bitti hoca da 30 yaşında bn de 22. Neyse geçen kurstski arkadaşlardsn birkaçını evime çağırdım bnden yaşça büyük ablalar üç kişi filan hoca çalışıyor o gün çağırsam gelemez yani. Neyse bnm de o gün okula gitmem gerekti. Ben rölyef tablo kursuna gittim hoca da bi kadın varmış resimleri böyle birine yaptırıp parasını vermek isteyen kadına beni söylemesini rica etmiştim hoca aracılığı ile o kadına bi iki resim sattım hoca çiziyor neresini keseceğimi ben evde yapıyorum filan neyse o gün gitmem gerekti hocanın yanına. Telefonda evde misafirler var gelemem dedim ikinci de de misafirler beni getirecek bugün geliyorum diye aradım.
Neyse okula gittim misafirler de işte şunlar şunlardı dedim. O da neden evde misafirler dedin şu bu abla deseydin ya neddn saklama gereği duydun filan diye kırıldı. Bn de saklayacak olsam burda da söylemezdim kırılmayın lütfen dedim siz çalışıyorsunuz bildiğim için sizi çağırmadım dedim. Neyse bugün de başka bir arkadaşın evinde toplandık. Hoca herkese anlattı durumu bilmeyen varsa da üstünde durarak anlattı herkese.bana da çok kırıldığını söyledi. Bn de gerçekten kötü niyetim yoktu söylemeye gerek duymadım sınıfa gidince söylerim diye düşündüm cidden saklamadım dedim. O ds bn çalışıyorum zaten gelemezdim ona değil böle misafir dediğin için kırıldım dedi. Bbn de onu biliyorum ama gerçekten düşüncesizlik ettiysem özür dilerim dedim birgün sizi eşinizle yemeğe bekliyorum ayarlayalım dedim. Zaten önceden de çağırdım yemeğe yani birgün beklerim dedim. Ben gelmem asla filan dedi. Böyle yapmayın lütfen K bakmayın dedim yşne de gelmem dedi..
Şimdi kek yaptım kendisine yarın da işim var yine gideceğim oraya o zmn keki de vereceğim..
Sizce benim yaptığım çok mu ayıp bişey yani ben gerçekten kötü düşünmedim bilerek yapmadım bunu bazen saflığım tutuyor.. neden bu kdr kırıldı anlamıyorum.. Sizce ben gerçekten ayıp mı etmişim? Ne yapmalıyım?

Merhaba ben halk eğitim kursuna gittim kurs da martta bitti hoca da 30 yaşında bn de 22. Neyse geçen kurstski arkadaşlardsn birkaçını evime çağırdım bnden yaşça büyük ablalar üç kişi filan hoca çalışıyor o gün çağırsam gelemez yani. Neyse bnm de o gün okula gitmem gerekti. Ben rölyef tablo kursuna gittim hoca da bi kadın varmış resimleri böyle birine yaptırıp parasını vermek isteyen kadına beni söylemesini rica etmiştim hoca aracılığı ile o kadına bi iki resim sattım hoca çiziyor neresini keseceğimi ben evde yapıyorum filan neyse o gün gitmem gerekti hocanın yanına. Telefonda evde misafirler var gelemem dedim ikinci de de misafirler beni getirecek bugün geliyorum diye aradım.
Neyse okula gittim misafirler de işte şunlar şunlardı dedim. O da neden evde misafirler dedin şu bu abla deseydin ya neddn saklama gereği duydun filan diye kırıldı. Bn de saklayacak olsam burda da söylemezdim kırılmayın lütfen dedim siz çalışıyorsunuz bildiğim için sizi çağırmadım dedim. Neyse bugün de başka bir arkadaşın evinde toplandık. Hoca herkese anlattı durumu bilmeyen varsa da üstünde durarak anlattı herkese.bana da çok kırıldığını söyledi. Bn de gerçekten kötü niyetim yoktu söylemeye gerek duymadım sınıfa gidince söylerim diye düşündüm cidden saklamadım dedim. O ds bn çalışıyorum zaten gelemezdim ona değil böle misafir dediğin için kırıldım dedi. Bbn de onu biliyorum ama gerçekten düşüncesizlik ettiysem özür dilerim dedim birgün sizi eşinizle yemeğe bekliyorum ayarlayalım dedim. Zaten önceden de çağırdım yemeğe yani birgün beklerim dedim. Ben gelmem asla filan dedi. Böyle yapmayın lütfen K bakmayın dedim yşne de gelmem dedi..
Şimdi kek yaptım kendisine yarın da işim var yine gideceğim oraya o zmn keki de vereceğim..
Sizce benim yaptığım çok mu ayıp bişey yani ben gerçekten kötü düşünmedim bilerek yapmadım bunu bazen saflığım tutuyor.. neden bu kdr kırıldı anlamıyorum.. Sizce ben gerçekten ayıp mı etmişim? Ne yapmalıyım?
Niye ayip olsun
Ev sizin drgilmi istediginizi davet eder istemediginizi etmezsiniz. O kadarda yuz vermeyin hocanıza..

Neyse okula gittim misafirler de işte şunlar şunlardı dedim. O da neden evde misafirler dedin şu bu abla deseydin ya neddn saklama gereği duydun filan diye kırıldı. Bn de saklayacak olsam burda da söylemezdim kırılmayın lütfen dedim siz çalışıyorsunuz bildiğim için sizi çağırmadım dedim. Neyse bugün de başka bir arkadaşın evinde toplandık. Hoca herkese anlattı durumu bana da çok kırıldığını söyledi. Bn de gerçekten kötü niyetim yoktu söylemeye gerek duymadım sınıfa gidince söylerim diye düşündüm cidden saklamadım dedim. O ds bn çalışıyorum zaten gelemezdim ona değil böle misafir dediğin için kırıldım dedi. Bbn de onu biliyorum ama gerçekten düşüncesizlik ettiysem özür dilerim dedim birgün sizi eşinizle yemeğe bekliyorum ayarlayalım dedim. Ben gelmem asla filan dedi. Böyle yapmayın lütfen K bakmayın dedim yşne de gelmem dedi..
Kusuruma bakmayin, yanlis anlamanizi istemiyorum ancak bu konunuzdan bagimsiz soyluyorum.
Herhangi bir doktora vs gittiniz mi? Takinti durumlariniz olabilir mi?
Normalde kimin konu actigini gormeden, kisilerden bagimsiz konulari okurum, sizin konulariniz o kadar benzer ve icice gecmis sekildeki darlaniyorum.
Konuyu okurken derhal diyorum bu turkuazmavi, kayinvalidenizin dukkanina alinan esyalardan, esinizden surekli para istemesinden, evime kurstaki o abla gelsin bu gelmesinlerden sanki bir dongu var ve onun icinden cikamiyor gibisiniz. Bende okudugum icin o dongudeymisim gibi hissediyorum.

Umarim kendimi ifade edebildim. Herkese bu kadar aciklama yapmayin, gelir gelmez dunya kimsenin ustune kurulu degil. Yasiniz daha 22, herkesin her seyini bu kadar takmayin.

Hocanızı ne ilgilendirir ki kimi çağırdığınız, kimi "misafir" olarak tanıttığınız? Hocanızın yaşının 30 olduguna emin misiniz, 13 yaşında gibi davranmış da.. kek yapıp götürmenize bile gerek yok, suçlu olabileceginiz bir durum göremedim. Gereksiz bir hassasiyet haline bürünmüşsünüz bence.

Evinize gelen gidenin hesabını vermek zorunda değilsiniz. İsteyen gelir gider. Ergen ergen konuşma olmus resmen. Ben olsam hicbisey yapıp götürmem..kime ne benim evime gelen gidenden yahu !

Çağırdığım kişileri kendi de tanıyor ya neden o kişiler dememişim de misafirler demişim de sınıfa gidince söylemişim

Çağırdığım kişileri kendi de tanıyor ya neden o kişiler dememişim de misafirler demişim de sınıfa gidince söylemişim
Allah Allah ona ne ? Hicbisey yapıp götürme. Ha illa yaptım ziyan olur diyorsan gittiğinde herkese dağıt. Koskocaman insan kalkmış çocuk gibi trip atıyor.

Evine gelen insandan kime ne ? Hoca bile olsa bu kadar afra tafraya ne lüzum var ?
Kaldi ko gelmiyorsa ısrar etme hicbirsey yapıp götürme. Görürsen de eskisi kadar samimi olma . Bu ne burnu büyüklüktür hayrola gelmem asla falan ? Gelmesin hanimefendi keyfi bilir !

Neden suçlu psikolojisine girdin anlamadım. O kadar laf etmiş size birde üstüne kek yapmışsın, beni affet der gibi.

Kadına bak onu evine çağırmak zorunda olmadığın gibi kimlerin geldiğinin hesabını da vermek zorunda değilsin.
Ayy bir de herkese anlatmış. Bu insanlar kendilerini ne kadar çok önemsiyorlar. Siz de çok kötü bir şey yapmış gibi defalarca özür dilemişsiniz. Kek filan da getirmeyin bence

Hocanız ergenliğini tamamlayamamış bence. Yok efendim sen niye misafir geldi dedin de şunlar şunlar demedin bıt bıt bıt... Yahu ne alaka..? Israr etmeyin o keki de götürmeyin. Böyle kaprisli insan sevmem ben insanı yıpratır bunlar.. Boşveeer.. Yemeğe çağırıp da totosunu kaldırmaya değmez.. Konuşmazsa konuşmasın..

Ben şunu öğrendim inanın kime yüz verip kendimi açıklasam bi triplere giriyor. . Bi kere açıkladın tamam ne abartıyor o da.. sende kek falan götürüp iyice bi yerlerini kaldırıp kendini iyice haksız duruma düşürme. .

Back
X