Suç benim mi ?

ebrarrarba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
650
49
118
40
iyiakşamlar bayanlar benim derdim biraz uzun şöyleki birkaç olaydan bahsetmek istiyorum sizlere sizce benmi gerçekten haksızım yoksa yanlış olan ne bana düşüncelerinizlr yol gösterirmisiniz?
Ben boşandım eşimden evliliğimde şiddet vardı zaten görücü usulü tanışmıştık gerçek yüzünü hep gizlemiş dayanamadım öyle kötü hayata ayrıldım.ayrıldıktan sonra iş arıyordum arkadaşımla konuşurken onun çalıştığı yerde eleman aranıyormuş tesadüf oldu konuşma arasında söyledi bende ogün yanına gittim ve işe alındım.on beş yıllık bir arkadaşlığımız vardı çoğu zaman görüşürdük aynı yerde çalışmak kısmet oldu ve beraber çalışmaya başladık.bana yardımcı oldu kıyafetlerim eski evimde kalmıştı kendi giymediği ona olmayan kıyafetleri verdi bana giydim sağolsun gocunmadım çocuğuma zekat yerine geçsin diye para vermek istedi istemesemde zorladı aldım.böyle iyilikleri dokundu bana aradan zaman geçti zam yapıldı bana ondan daha fazla zam yapılmıştı kıyameti kopardı.( ki kendisinin durumu çok iyidir evleri var arabaları var eşinin maaşı çok iyidir kredisiz ev araba aldılar)bana yapılan zammı kıskandı kıyameti kopardı biraz tartışma oldu ben senden destek beklerdim dedim ona sonra bunun bi arkadaşıyla konuşmalarını yakaladım işte ben onun çocuğuna para verdim giyilmemiş kıyafetlerimi verdim o bana böylr laflar söyledi ben tabiki hakkımı savunucam gibi şeyler yazmış ben okudum ve çok sinirlendim açtım ağzımı yumdum gözümü sonra ordaki bir arkadaşla bir olup beni işten çıkarmaya çalıştılar başaramadılar derken sonra benden özür diledi.arayı düzelttik ama ben içimdeki kırgınlığı hiç atamadım.onun dostluğunu böylelikle görmüş oldum.
Başka bir dostum dediğimde ben her zmana onun yanında oldum hep maddi manevi yardımcı oldum ona ama biriyle tanıştı bu arkadaşım ve adam biraz sapık çıktı bana bile asılmaya kalktı bana yazdığı mesajları ona gösterdim adamda buna demişki siz bana oyun yaptınız o yüzden bende böylr konuştum yoksa ona böylr mesajlar yazmam.bu arkadaşımda ona inandı ve bu benim zoruma gitti çünkü herşeyinfe ben destek oldum ona be o beş para etmeyen bi adamla görüşmeyi terch etti bu durum üzerine bende onunla konuşmama kararı aldım numarasını galan sildim konuşmadım onunla.
Benim size sormak istediğim arkadaşlarım dostum dediğim kişilerlr böyle şeyler yaşıyorum suç bendemi?
Bazen düşünüyorum evliliğimde hiç suçum yoku evliliğimde bitti arkadaşlık ilişkilerimde bitiyor neden böylr oluyor sizce suç bendemi?

Şuan anlattıgınız kişinin arkadaşınız olduğundan süpheliyim

Doğru insanla tanışmamışsınız

Bir de, fazla iyi niyetlisiniz anlattıklarınıza göre.

Gün geçirmelik maalesef artık arkadaşlıklar, gülün eğlenin
Ama sır verip, dertleşmeyin

Sizin ondan daha fazla zam almanıza kızması haklı. Direkt size mi kızdı zamı yapan kişiye mi?

Doğru insanla tanışmamışsınız

Bir de, fazla iyi niyetlisiniz anlattıklarınıza göre.

Gün geçirmelik maalesef artık arkadaşlıklar, gülün eğlenin
Ama sır verip, dertleşmeyin
İyi niyetlimiyin bilmiyorum anlamıyorum ben çözemiyorum artık insanları üzülüyorum

Sizin ondan daha fazla zam almanıza kızması haklı. Direkt size mi kızdı zamı yapan kişiye mi?
Maaşı zaten benden yüksekti sanırım orantılamak için biraz fazla yaptılar uçurum da değildi aradaki fark çok azdı.bana kıxmadı müdüre kızdı bunun hesabını sorucam bu bu işyerinde görülmemiş bişey bu galan dedi

Benim bildiğim eski elamanlar daha fazla alırlar. Size kızmadı ise niye karşılık verdiniz?

Benim bildiğim eski elamanlar daha fazla alırlar. Size kızmadı ise niye karşılık verdiniz?
Şundan dolayı karşılık verdim kendisinin maaşı zaten çok yüksek allah dahada çok versin ben bazı badireler atlattım ve o benim on bel yıllık dostum ondan aa çok iyi keşke biraz daha fazla yapsalardı ama bınada şükür arkadaşım demesini beklerdim çünkü o benim herşeyimi biliyordu.ayrıca kavgayıda o başlattı bana sordu neden böyle bişey yaptılar bu haksızlık dedi bende bilmiyorum belki 4uıllık bitirdim o yüzden mi acaba dedim bu lafıma alınmış sonra zaten kıyameti kopardı

Bence ikisinide sil. Hayatından çıkar. Suç sende mi tabiki değil.
Bi tanesini sildim zaten diğerinide şuan mecburu silemedim ama yakında gidecek silicem görüşmek istemiyorum ikisiylede ama üzüldüğüm neden böyle oluyor hep böyle mi olacak

Arkadaş kavramına her iki tanışınız da uymuyor.
Hele iyilik...
Ne olursa olsun dile getirilmeyen, gönül rızası ile yapılıp, bir daha asla lafı edilmeyen şeydir.
Bunları başa kakmak ya da başkasına anlatmak, iyilikten çok uzakta, gösteriştir.
Sadece size yaptıklarını başkasına anlatması bile, arkadaşlığınızı bitirmek için sebeptir.

Bi tanesini sildim zaten diğerinide şuan mecburu silemedim ama yakında gidecek silicem görüşmek istemiyorum ikisiylede ama üzüldüğüm neden böyle oluyor hep böyle mi olacak
Her yerde bunlardan var ki. Arkadaşlarda akrabalar da... sırtından yediğim hançerlerle süzgeçe döndüm resmen. Önüne bak ve herkese fazlada değer verme.

İşyerinde bir kural vardır sonradan gelene daha yüksek ücret verilmez verilirse iş barışı bozulur aynı sizde olduğu gibi
Sizde yapılan iyiliklere karşı açıp ağzınızı yumup gözünüzü konuştuysanız hatalısınız destek verebilirdiniz... haklısın diyebilirdiniz zammı ben istemedim ama yerinde olsam bende kırılırdım diyebilirdiniz
Durumu ne kadar iyi olursa olsun ister villası ister yatı katı olsun maaşlar arasında böyle dengesizlik olması bence sinir bozucu

Ben zaten hiç bişey demedim o anda bende bilmiyorum istersen sor dedim müdürlere ama bence şu nedenden dolayı yapmışlardır dedim oda ne alakası var falan dedi.ayrıca böyle bir durumda banada gelip söylemesi hata madem çok bozuldun git müdüre söyle.sonradan gelinsede bence başarılı olana ödül verilmeli

Her yerde bunlardan var ki. Arkadaşlarda akrabalar da... sırtından yediğim hançerlerle süzgeçe döndüm resmen. Önüne bak ve herkese fazlada değer verme.
Üzülüyorum olan bana oluyor bıltım artık insanların böyle olmasından hiç arkadaşım kalmadı

Yapılan iyilikler söylenmemli buna kayılıyorum benim içim rahat ama insanında hiç dostu olmaması yada böyle ikiyüzlü insanların olması çok üzücü

Arkadaşınız başarısız ise işte tutmazlar zaten... Arkadaşım dediğiniz insan size serzenişte bulunmuş sizde parayı görünce banane canım demişsiniz

Suclusunuz. Neden mi kusura bakmayin ama kimsenin kiyafetini alip giymeyecektiniz. 2 parca da olsa kendi elbiselerinizle idare edecektiniz. Cocugunuza yard icin verdi parayi laf etmesi adiligini belli etmis.
Bence siz cocugunuzla yeni bir hayat kurmaya calisirken gereksiz arkadasliklar edinmissiniz. Insan secimine dikkat.

Arkadaşınız başarısız ise işte tutmazlar zaten... Arkadaşım dediğiniz insan size serzenişte bulunmuş sizde parayı görünce banane canım demişsiniz
Parayı görünce mi aradaki farkı söylesrm yıh ya bunun içinmi kavga etti dersiniz
Serzeniş değil resmen zamnı ben kendi kendime yapmışım gibi laflar söyledi hatta ordakilerde kızın ne suçu var git konuş dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…