• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suç kimde?

Kendine bişey dedirtmiyo çok bağırıyo bana. Ben bütün hafta evde oturup çocuk bakcam beyfendi haftasonu başka şehirde gezcek, biz kızımla yine evde oturmaya devam. bide telefonda kasıla kasıla gezeriz toplanırız vs havalarındaydı buna da çok sinir oldum, ortamda hava atıyo hanım bana bişey diyemez dese de iplemem gibilerinden

Tamam bakarız...

Bi prog. yoksa gelirim.

İşleri ayarlarsam gelirim , ararım ben seni...

Gibi gibi gibi.

Bir ton cümle ile telefonu kapatabilecek erkekler nedense(!) olayı hemen ; ne yapsaydım adam gider miyiz dediğinde bekle dur bir hanıma sorayım mı ? deseydim ! şekline çevirir .

Gitmek istemesi çok normal , ama kafasına göre plan yapması cıks. Hadi onu da yaptı diyelim , bu olaya kızıp sizi bırakacağı yere götürmekten vazgeçmesi ve nasıl gidersen git demesi tam hödüklük !

Neyse konunun sonunu oturdum ağladım , resimleri yırttım.. kınayada gitMEdim diye bitirmediğinize sevindim en azından .

Kendine bişey dedirtmiyo çok bağırıyo bana. Ben bütün hafta evde oturup çocuk bakcam beyfendi haftasonu başka şehirde gezcek, biz kızımla yine evde oturmaya devam. bide telefonda kasıla kasıla gezeriz toplanırız vs havalarındaydı buna da çok sinir oldum, ortamda hava atıyo hanım bana bişey diyemez dese de iplemem gibilerinden
niye abartiyorsunuz benim esim gitse bende kendimce kizimla planlar yapar gezer tozarim hic olmadi aileme gider 2 gun kalir gelirim.esim benden izin alirmi hayir boyle bisey var gitmeyi dusunuyorum der bende sen bilirsin derim icimden gitmesini istemedigim anlarda bile olumsuz inadina bisey soyledigimde inada binebiliyor bazen de kendinden vazgecer.eslerin huyuna gore davranmak gerek.

niye abartiyorsunuz benim esim gitse bende kendimce kizimla planlar yapar gezer tozarim hic olmadi aileme gider 2 gun kalir gelirim.esim benden izin alirmi hayir boyle bisey var gitmeyi dusunuyorum der bende sen bilirsin derim icimden gitmesini istemedigim anlarda bile olumsuz inadina bisey soyledigimde inada binebiliyor bazen de kendinden vazgecer.eslerin huyuna gore davranmak gerek.
Her şeyin usulü var, bana usulünce deseydi zaten giderdi ki daha önce bi sürü arkadaşının şehir dışı düğünlerine gitti, annemlerde kalmak istemiyorum zaten evlendiğimden beri sayılıdır kaldığım, çok rahat edemiyorum orda

Tamam bakarız...

Bi prog. yoksa gelirim.

İşleri ayarlarsam gelirim , ararım ben seni...

Gibi gibi gibi.

Bir ton cümle ile telefonu kapatabilecek erkekler nedense(!) olayı hemen ; ne yapsaydım adam gider miyiz dediğinde bekle dur bir hanıma sorayım mı ? deseydim ! şekline çevirir .

Gitmek istemesi çok normal , ama kafasına göre plan yapması cıks. Hadi onu da yaptı diyelim , bu olaya kızıp sizi bırakacağı yere götürmekten vazgeçmesi ve nasıl gidersen git demesi tam hödüklük !

Neyse konunun sonunu oturdum ağladım , resimleri yırttım.. kınayada gitMEdim diye bitirmediğinize sevindim en azından .
Aynen öyle, kafaları herşeye basıyo ama ERKEK ya onlar, hiç izin alırlar mı, gittim geldim nasıl gittin diye sormadı, böyle biriyle nasıl evlenmişim şaşırıyorum. Aynen gittim arkadaşlarımla görüştüm geldim

Sen haklısın tabi ki. Çok saçma tavrı. Kınaya neden götürmüyor ki? Çocuk gibi...

esıne gıtme desen bıle bagırmaya hakkı yok
ıcıne sınmeyen bırsey olur gıtme dersın senı kıracagıma ıcın huzursuz olacagına gıtmem daha ıyı der normal sartlarda normal bı ınsan
sinir oldum esıne

bıde senı bırakıcam demıs ama dırek ayıp etmıs ınsan bı merak eder nasıl gıdersen gıt ne demek ya

İyi geceler herkese, yine ben yine bi sürü kavga sorun..
Eşimle daha yeni barıştık neyse, bugünkü olayı anlatıyorum. Haftanın başından anlaştık bu akşam için, arkadaşımın kınası var diye beni o bırakcaktı, ama bugüne maçı varmış halı saha maçı, tamam dedim erken bırakırsın o zaman, olur dedi.
Akşam üstü bi arkadaşı aradı, haftaya üniversiteden bi arkadaşlarının başka bi şehirde düğünü varmış (düğün sahibi aramıyo başka ortak arkadaş arıyo) haftasonu orda olcaz falan diyo telde duyuyorum bende, eşim tamam ya sıkıntı yok diyo, (bana usulen de olsa sorabilirdi) neyse bu kişi düğüne aramadığı gibi bizim düğüne de gelmemiş yani gitme gibi bi zorunluluğu yok aslında eşimin, üstelik beni de 2 gün çocukla evde yalnız bırakmış olcak. Telefonu kapattığı gibi bana bağırmaya başladı, gitcem işte engel olamazsın, sen de nereye gidersen git vs ağlatana kadar bağırdı bana, ben de kınaya gitmem gerektiğini beni bırakması gerektiğini söyledim, halı saha kıyafetlerini giydiği gibi çıktı, bide bana nasıl gidersen git onu da düşünmüşsündür dedi ve gitti.
Bende o kadar öfkelendim ve sinirlendim ki ağlamaktan helâk oldum evdeki resimlerimizi yırttım hep parçaladım sinirime, sonra otobüsle ve bi arkadaşım ve eşiyle beraber gittik ama ruh gibiyim, şimdi eve bıraktılar beni, konuşmuyoruz , suç kimin allah aşkına söyleyin :KK43:

Tabiki de eşinin. Dövesim geldi valla eşini

Bence eşinizle ikiniz de sakinleştiğinizde konuşun.Özellikle karşı taraf fazla özgür fazla "bekar kafasında" konuştuysa hatta "evlendin evleneli seni göremedik" gibi budala laflar ettiyse eşiniz de öyle agresifleşmiş olabilir.Veya o an size sormak aklına gelmemiştir sonradan da savunmaya geçmiş olabilir.yine de sizi ağlatıp ortada bırakması haklı değil.
"Gidip gitmemen sorun değil,zaten git derdim ama beni yoksayman sorun" diye vurgulayın.

Her şeyin usulü var, bana usulünce deseydi zaten giderdi ki daha önce bi sürü arkadaşının şehir dışı düğünlerine gitti, annemlerde kalmak istemiyorum zaten evlendiğimden beri sayılıdır kaldığım, çok rahat edemiyorum orda
haklisiniz zaten usuluyle edebiyle olsa hersey kimse kimseyi uzmez.

Back
X